das Ιανουάριος 8, 2016 #2501 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Μου χαλασε ο ενας ανεμιστηρας στο κουτι, της προσοψης, αγνωστο πότε. Παρηγγειλα 2 και αλλαξα και τον πισω. Τον εχω ταϊσει 2 φορες με σπρέι γιατι γρατζουναγε NOCTUA NF-S12B REDUX-1200 http://noctua.at/en/nf-s12b-redux-1200.html και αερας μπαινει (με το χερι, εμφανης διαφορα), και αθορυβοι ειναι Έχεις καθόλου μέτρο σύγκρισης για το θόρυβο ; ξέρεις αν έχει διαφορά απο ένα τον αντίστοιχο μη redux noctua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2016 #2502 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Μονο αν κολλησεις το αυτι διπλα, ακους τον αερα Γενικα ολη τη φασαρια την κανει ο ανεμιστηρας της ψυκτρας οποτε καλυπτονται ολα (ευρος 17.8-34.6 dB(A))18,1 dB(A) οντως ειναι πολυ χαμηλα, και ειναι ακομη καινουρια διαφορα με μη redux noctua, δε γνωριζω, σε ποιον αναφερεσαι? (link) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 8, 2016 #2503 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Κατι τέτοιο http://noctua.at/en/nf-s12a-pwm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 8, 2016 #2504 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Πως πάει η συμβίωσις με την τσάντα; Χρειάζομαι κι εγώ μια daypack, και ψάχνομαι. Μήπως είναι too much και να κοιτάξω για την quasar ή την comet?Προσωπικά είχα πάρει μια backpack Northface από ebay κάπου στα 40-50 είχε βγεί. Την κράτησα 4 χρόνια από τα οποία τα 3 ήταν daily use πάνω σε μηχανή και πέταμα από εδώ και από εκεί σε κάθε πελάτη που πήγαινα. Ακόμα και σε ψιλο οικοδομές όταν στήναν γραφεία την τράβαγα. Μετά τα 3 χρόνια άρχισε να ψιλο χαλάει και έκανε μικρές τρύπες λόγο κατσαβιδιών που τα πέταγα χύμα στην μπροστά τσέπη.Έχει φάει καμια 10αριά καλές βροχές αλλά το laptop δεν έπαθε ποτέ τίποτα ούτε καν βράχηκε. Ποιο πολύ νερό πέρασε στο goretex μπουφάν και στο αδιάβροχο παντελόνι της πλάκας που είχα για μέσα στην πόλη παρά στην τσάντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 8, 2016 #2505 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 @das Δεν τους έχω δει από κοντά, αλλά αφενός από τις προδιαγραφές αλλά και από τη σχεδίαση, υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, με τον NF-S12A να υπερτερεί καθώς ενσωματώνει περισσότερες τεχνολογίες περιστολής του θορύβου. Δεύτερο και σημαντικότερο, είχα την ευκαιρία να δω και να μετρήσω ανεμιστήρες με ανάλογες τεχνικές λύσεις (π.χ. NF-A15 PWM) και πραγματικά είναι αισθητά καλύτεροι από τους προγενέστερους που δεν εξοπλίζονταν με αυτές! Συνεπώς, αν διαθέτεις τη διαφορά, προχώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 8, 2016 #2506 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Πως πάει η συμβίωσις με την τσάντα; Χρειάζομαι κι εγώ μια daypack, και ψάχνομαι. Μήπως είναι too much και να κοιτάξω για την quasar ή την comet?Δες και αυτή και τρέξε και το βιντεάκι να δει πόσα βάζεις μέσα. Την γλυκοκοίταζα όταν έψαχνα πριν 2-3 χρόνια που δεν υπήρχε Ελλάδα. Η τιμή είναι αλμυρή βέβαια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 8, 2016 #2507 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) Κατι τέτοιο http://noctua.at/en/nf-s12a-pwm.htmlΣε παροχη, db και στατικη πίεση ειναι σχεδον ιδιοι, εκτος των παραπανω επιλογων στις στροφες που εχει το δικο σου μοντελο.Θα πρεπει να εχεις και 4-pin για να το συνδεσεις Με τοσο λιγο θορυβο, εμενα δε μου χρειαζεται η ρυθμιση στροφων Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Ιανουάριος 8, 2016 #2508 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Είναι πολύ καλοί αλλα το χρώμα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 8, 2016 #2509 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 (edited) @haris013 ειναι αυτο αυτο. Απο το banggood το πηρα στα 160€ (με εξαργυρωση κατι ποντων που ειχα) και αποστολη με Registered Air Mail. Ειναι αξιοπρεπες απο ταχυτητα χωρις να πεταει φωτιες απο ταχυτητα, αλλα για τα λεφτα που εδωσα η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη (ολο αλουμινιο απο πισω), official και ενεργοποιημενα Win 10 με Οffice Mobile και εξαιρετικη οθονη (ιδιο panel με το iPad). Θεωρω οτι για βασικες δουλειες γραφειου και σαν reader θα με εξυπηρετησει πολυ καλα. @deninho το σακιδιο τα σπαει, απο ολες τις αποψεις αλλα ειναι σακιδιο ταξιδιου. Δηλαδη αν δεν εχεις συνεχως αυξημενες αναγκες χωρου θεωρω οτι ειναι λιγο too much απο αποψη μεγεθους. Νομιζω οτι αυτα που κοιτας θα σε βολεψουν καπως καλυτερα για καθε μερα. Θα το εγκαινιασω τη Δευτερα σε αεροπορικο ταξιδι και θα σου πω αν θες πως συμπεριφερθηκε. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2016 από ronin13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 9, 2016 #2510 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Είχα πάρει το Ιούλιο αυτή στα 21 ευρώ από Κωτσόβολο. Πολύ ωραία τσάντα με μπόλικες θήκες. Την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, αλλά φαίνεται γερή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιανουάριος 9, 2016 #2511 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 @deninho το σακιδιο τα σπαει, απο ολες τις αποψεις αλλα ειναι σακιδιο ταξιδιου. Δηλαδη αν δεν εχεις συνεχως αυξημενες αναγκες χωρου θεωρω οτι ειναι λιγο too much απο αποψη μεγεθους. Νομιζω οτι αυτα που κοιτας θα σε βολεψουν καπως καλυτερα για καθε μερα. Θα το εγκαινιασω τη Δευτερα σε αεροπορικο ταξιδι και θα σου πω αν θες πως συμπεριφερθηκε. Επειδή κοιταω και εγω για τετοιας κατηγοριας τσαντα. Ρουχα για διημερο χωραει ας πουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 9, 2016 #2512 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Επειδή κοιταω και εγω για τετοιας κατηγοριας τσαντα. Ρουχα για διημερο χωραει ας πουμε?Για διημερο χωράει ρούχα, σεντόνια και πετσέτες! [emoji39] Δες το βιντεακι που ανέβασα όταν την είχα πρωτοποσταρει, θα σε διαφωτίσει αρκετά για τη χωρητικοτητα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση xkandreas Ιανουάριος 9, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2513 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Upgrade για το pc Upgrade για το σπίτι :) 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sakinor Ιανουάριος 9, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2514 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 ωραιοι και οι δυο θερμοσιφωνες 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 9, 2016 #2515 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Upgrade για το pc IMG_1074.JPG Πρεπει να ειναι καρταρα.Περιμένουμε mini review.Και εγω αυτη λεω να παρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Worldwide Ιανουάριος 9, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2516 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 Ηρθε και για μενα η Αη Βασιλενα!!! Επειδη ειναι δωρο της γυναικας μου!!! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Ιανουάριος 9, 2016 #2517 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2016 (edited) ωραιοι και οι δυο θερμοσιφωνες τους συνδυάζω και τους 2 και έχω διπλής ενέργειας ηλιακός - ηλεκτρικός Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2016 από xkandreas 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 10, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2518 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Ήρθε πριν 4 μέρες αλλά σήμερα το έστησα. Specs:Intel Xeon 1535, 32GB RAM, Nvidia M5000M, Samsung 950 PRO 512GB, UHD screen Είναι να προστεθεί και ένας Samsung 850 EVO 2TB για αποθήκη. Ξενέρωσα με το γεγονός πως δεν μπορείς να κάνεις RAID0 με τους M.2. Η Dell είχε πει πως γίνεται. Δεν έχω βρει κάτι. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από jax7480 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 10, 2016 #2519 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Ποιο είναι,από που και με τι τρόπο αποστολής? Teclast x98 plus Για όποιον ενδιαφέρεται έχω κρατημένη μια τιμή στα 150 ευρώ από banggood Είχε παιχτεί λάθος κουπόνι και κράτησα τιμούλα σε περίπτωση που έψαχνε κανένας φίλος. http://prntscr.com/9obpba Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Ιανουάριος 10, 2016 #2520 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Teclast x98 plus Για όποιον ενδιαφέρεται έχω κρατημένη μια τιμή στα 150 ευρώ από banggood Είχε παιχτεί λάθος κουπόνι και κράτησα τιμούλα σε περίπτωση που έψαχνε κανένας φίλος. http://prntscr.com/9obpba ενδιαφέρον τάμπλετ αλλά έχω μερικούς ενδιασμούς, η μπαταρία πόσο κραταει? ανταλακτικά-αναλώσιμα υπάρχουν? τι υποστήριξει έχει στο software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts