Δημοφιλής Δημοσίευση and64 Νοέμβριος 25, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2281 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2015 Σημερινή παραλαβή για στήσιμο budget pc για φίλο. Απο το λίγο που το δούλεψα δεν τα πάει καθόλου άσχημα το μικρό!! Είναι και εντελώς αθόρυβο... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 26, 2015 #2282 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Στην αρχη ολα αθορυβα ειναι, σαν τις γυναικες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Νοέμβριος 26, 2015 #2283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Στην αρχη ολα αθορυβα ειναι, σαν τις γυναικες σωστό κι αυτό αν και το συγκεκριμένο θα παραμείνει αθόρυβο σχετικά γιατί δεν τραβάει τπτ από ρεύμα. Μονο αν μπουκώσει τερμα η ψύκτρα απο σκόνη θα υπάρξει θέμα πιστεύω ή αρχίσει τπτ συντονισμούς το κουτί επειδή ειναι της πλάκας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 26, 2015 #2284 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 To τροφοδοτικο ακουγεται; Το εχει χαμηλα το μηχανημα; Δε θα εμπιστευομουν Chieftec αλλα αν κανει τη δουλεια του , μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Νοέμβριος 26, 2015 #2285 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 (edited) To τροφοδοτικο ακουγεται; Το εχει χαμηλα το μηχανημα; Δε θα εμπιστευομουν Chieftec αλλα αν κανει τη δουλεια του , μια χαρα Δεν ακούγεται σχεδόν τπτ γενικώς! Τουλάχιστον με τις θερμοκρασίες που έχουμε τώρα, καλοκαίρι θα δείξει... Ούτε εγω σκοτώθηκα με το chieftek αλλά το pc φτιάχτηκε με πραγματικά tight budget όπως καταλαβαίνεις οπότε έκοβα απο παντού! Ούτε το κουτί μου αρέσει (17 ευρώ έκανε, αναλογικά το dvd drive που έκανε 15 ήταν σκετη κλεψιά!!! ) αλλά είπαμε... Το τροφοδοτικό το εχει πάνω, old school Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 26, 2015 από and64 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 26, 2015 #2286 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Το πρωτο (και τελευταιο) κουτι που ειχα παρει με τροφοδοτικο επανω ηταν αυτο 40€ μαζι με τροφοδοτικο το εδιναν το 2008 Εχει κατι Bequiet system power που κοστιζουν περι τα 40€ (νομιζω ενα ταλιρο πανω απο το τσιφτεκ) . Σιγουρα πιο αξιοπιστα. Αλλα τη δουλεια του να κανει το παιδι .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 26, 2015 #2287 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Θελω και γω να αγορασω αλλα εχω δωσει τον λογο μου στην γυναικα μου για οικονομια..Γιατι ημουν κακο παιδι!Να χαρειτε τις αγορες σας εσεις παιδες!!Και χαιρομαι και γω μαζι σας!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Νοέμβριος 26, 2015 #2288 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2015 Το πρωτο (και τελευταιο) κουτι που ειχα παρει με τροφοδοτικο επανω ηταν αυτο 40€ μαζι με τροφοδοτικο το εδιναν το 2008 Εχει κατι Bequiet system power που κοστιζουν περι τα 40€ (νομιζω ενα ταλιρο πανω απο το τσιφτεκ) . Σιγουρα πιο αξιοπιστα. Αλλα τη δουλεια του να κανει το παιδι .. Σε νιώθω αλλά υπήρχε και ενας περιορισμός για αγορά απο ενα μαγαζί (κόλημα του ιδιοκτήτη, σεβαστο ομως) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση thanoolhs Νοέμβριος 27, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2289 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) Xbox Elite Controller Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από thanoolhs 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 27, 2015 #2290 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) Θελω και γω να αγορασω αλλα εχω δωσει τον λογο μου στην γυναικα μου για οικονομια..Γιατι ημουν κακο παιδι! Να χαρειτε τις αγορες σας εσεις παιδες!!Και χαιρομαι και γω μαζι σας!! ημουν και εγω κακο παιδι. Πηρα μνημες , και στα καπακια χαλασε ο HDD μου ο ενας και δε με αφηνει να παρω καινουριο (ακομη) . Επισης αρχιζει και τα παιζει το κινητο μου και θελω κανα LG G4 αλλα αν της το πω θα με πεταξει απο το μπαλκονι Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 27, 2015 #2291 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Θελει μετρο.Ασε και σημερα Black Friday θα λαλησουμε!!! Κουραγιο στους παντοφλιασμενους!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 27, 2015 #2292 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Θελει μετρο.Ασε και σημερα Black Friday θα λαλησουμε!!! Κουραγιο στους παντοφλιασμενους!!! Λεφτά θέλει... Αν είχαμε λεφτά δε θα συζητάγαμε για μέτρο... χαχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 27, 2015 #2293 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) Πωπω παντοφλα που πεφτει... Εγω ειμαι τυχερος δεν δινω λογαριασμο (προφανως επειδη δεν εχω πιτσιρικια ακομα)Omfg τωρα το ειδα. 150 ευρω για gamepad? Τι εχει? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 27, 2015 #2294 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 (edited) κανένα νήμα με τις προσφορές μέρα που ναι σήμερα δεν θα γίνει στον λάμπη; ...α...τώρα τα είδα τα νέα θέματα....μπραβο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Νοέμβριος 27, 2015 #2295 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Πωπω παντοφλα που πεφτει... Εγω ειμαι τυχερος δεν δινω λογαριασμο (προφανως επειδη δεν εχω πιτσιρικια ακομα) Omfg τωρα το ειδα. 150 ευρω για gamepad? Τι εχει? Να σου πω πρόχειρα κάποια benefits. Έχει απίστευτο grip(αγκαλιάζει υπέροχα το χέρι στο controller) σε σχέση με το απλό, καθώς επίσης έχουν προστεθεί στο κάτω μέρος κουμπιά(π.χ. εμένα με βοηθάει να αλλάζω ταχύτητες στο forza) , μπορείς να κάνει mapping ta buttons όπως θες εσύ και έχει δυνατότητα παραμετροποίησης με μια ποικιλία εξαρτημάτων . Εχθές που το χρησιμοποιήσα για περίπου 3 ώρες δεν ίδρωσαν καθόλου τα χέρια μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι το aim, δεν ξέρω αν έχουν κάνει κάποια π@#$α με το λογισμικό, αλλά έχει απίστευτο feelling και aim control(το λέω εγώ που είμαι καθαρά fps gamer με mouse keyboard). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Νοέμβριος 27, 2015 #2296 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Καλοριζικο, το περιμενω και εγω σημερα η δευτερα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 27, 2015 Author #2297 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 Κάνει και για το 360 δαύτο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 27, 2015 #2298 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2015 ημουν και εγω κακο παιδι. Πηρα μνημες , και στα καπακια χαλασε ο HDD μου ο ενας και δε με αφηνει να παρω καινουριο (ακομη) . Επισης αρχιζει και τα παιζει το κινητο μου και θελω κανα LG G4 αλλα αν της το πω θα με πεταξει απο το μπαλκονι Ασε τα G4 αλλιώς ....μπαλκόνι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Νοέμβριος 28, 2015 #2299 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Κάνει και για το 360 δαύτο;;Δυστυχώς όχι, υποστηρίζει χρήστες με xbox one και windows 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 28, 2015 #2300 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Ασε τα G4 αλλιώς ....μπαλκόνι Εεεε με πιστεψες και εσυ αμεσως (δε θα ελεγα οχι σε μια αλλαγουλα, αλλα ειναι δυσκολη τωρα ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts