ronin13 Οκτώβριος 9, 2015 #2061 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Βαλε με 5ο στη λιστα λοιπον! Δε νομιζω κανενας απο εμας να γκρινιαξει αν προκυψει λαπτοπακι απο το πουθενα, απλα επειδη δεν ειναι ομορφο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 9, 2015 #2062 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Προσωπικά μιλώντας, το είπα εντελώς για πλάκα (όχι ότι θα μου κάτσει άσχημα ). Πάντως όσον αφορά το θέμα του τελωνείου, έχω την εντύπωση πως λόγω του ευρωπαικού οικονομικού χώρου δεν θα περάσει από τελωνείο, ειδικά εάν σταλεί με ταχυδρομειο που από όσο βλέπω το δέμα των 4 κιλών κοστίζει 357 κορώνες δηλαδή λίγο κάτω από 40 ευρώ. Anyway, και μόνο η προθυμία σου μετράει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 9, 2015 #2063 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Προσωπικά μιλώντας, το είπα εντελώς για πλάκα (όχι ότι θα μου κάτσει άσχημα ). Πάντως όσον αφορά το θέμα του τελωνείου, έχω την εντύπωση πως λόγω του ευρωπαικού οικονομικού χώρου δεν θα περάσει από τελωνείο, ειδικά εάν σταλεί με ταχυδρομειο που από όσο βλέπω το δέμα των 4 κιλών κοστίζει 357 κορώνες δηλαδή λίγο κάτω από 40 ευρώ. Anyway, και μόνο η προθυμία σου μετράει! Άν ωριμάσει η ιδέα, θα'θελα να μπω και εγώ στη λίστα. Εννοείται με οικονομικό αντάλλαγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 9, 2015 #2064 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Άν ωριμάσει η ιδέα, θα'θελα να μπω και εγώ στη λίστα. Εννοείται με οικονομικό αντάλλαγμα! Παρέθεσα τον σύνδεσμο προς το "Χαρίστε το", ακριβώς για να προλάβω τον περαιτέρω εκτροχιασμό αυτού του θέματος. Συν τοις άλλοις, αν τελικά ευοδωθεί η ελπίδα μας, είναι άκομψο να ξεκινήσει η πλειοδοσία, γιατί αυτό εκθέτει και τον ίδιο τον δωρητή. Θα παρακαλέσω να συνεχίσουμε τη συζήτηση μόνο εφόσον υπάρξει νέα ανακοίνωση του @jax7480 στο αντίστοιχο θέμα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 9, 2015 #2065 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Ρε Jax τα πετάτε; δωρεές δε κάνετε; Πες τους να κάνουν καμία δωρεά σε κάνα σχολείο καλύτερα. Και το lab σχολείο είναι. Αντί να τα πετάτε πάντως όλοι μας εδώ θα θέλαμε από κάποιο Σοβαρά μιλάω για την δωρεά πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 10, 2015 #2066 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Δεν δωρίζονται, όχι. (Εννοείται πως τα σχολεία εδώ, δεν χρειάζονται δωρεές).Και να φανταστείς πως καμιά 15αρια κρατάω πάντα για spare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 10, 2015 #2067 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 (edited) Για άλλη χώρα μιλάω Jax. Πχ να τα στείλετε σε κάνα σχολείο στην Αλβανία, Σερβία, Ελλάδα κλπ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2015 από swatoner 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 10, 2015 #2068 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 και crystaldiskmark @USB2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση mimisb13 Οκτώβριος 12, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2069 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Καλή εβδομάδα. Ήρθε και το καινούριο μωρό :wub: 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 12, 2015 #2070 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 (edited) Οταν βλέπω τέτοια ποστ , μου έρχεται στο μυαλό το γνωμικό με την κατσίκα του γείτονα .Εγω προσωπικά ,πολυυυυ σπάνια ( ίσως ποτε ξανά πριν ; ) έχω το προνόμιο να δημοσιεύω σε αυτό το νήμα ,και τωρα που συμμετείχα ήταν κατι μεταχειρισμένο .Και πάλι όμως ,χαίρομαι για τους συμφορουμιτες που τα σκανε και παίρνουν πραγματάκια .Ίσα ίσα ,παίρνω και λίγη από τη χαρα τους και την κ@υλ@ τους για τα γκατζετοειδή. Μπράβο... ι αμ σοου τατσντ. Λυπάμαι που δεν είχα το προνόμιο να σου απαντήσω όλο σοβαρότητα νωρίτερα. Βλέπεις δεν έχω internet αυτες τις μέρες. Εγώ όχι μόνο δεν χαίρομαι που αγοράζουν οι άλλοι διάφορα καλούδια, αλλά οργανώνω μάλιστα και παράνομη ομάδα η οποία θα προβαίνει σε εκτέλεση τους μόλις ανακαλύπτει την ταυτότητα τους διεύθυνση κλπ. Ο τρόπος εκτέλεσης μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος. Φούρνισμα όσοι αγοράζουν VGA, κατάψυξη όσοι παίρνουν HD, φάλαγγα όσοι αγοράζουν towers, κρέμασμα όσοι αγοράζουν μηχανικά πληκτρολόγια, εγκλισμός σε κλουβί με 17 hamsters όσοι αγοράζουν και ακριβά ποντίκια, κλπ. Οκ τώρα; Να πετάξουμε απο πάνω μας την σοβαρότητα; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2015 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 12, 2015 #2071 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 (edited) δε σωζεται το ποστ σου μαν, αστο να παει στο καλο Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2015 από KoMM 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 12, 2015 #2072 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Επιστροφή στο θέμα μας... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 12, 2015 #2073 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 12, 2015 #2074 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 First it was like : ...and then i was like: . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 12, 2015 #2075 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 (edited) Από τα μακρο ένα 50αρικο. Την θεωρώ μια χαρά για τα λεφτά της. Και φαρδιά είναι και πιάνει την πλάτη ωραία. IMG_20151009_124850.jpg Την εχω 5 με 6 χρονια και εγω καπου εκει την πηρα..Καλη αλλα με τα χρονια θα καταλαβεις οτι τα 50€ ειναι λιγα για μια καρεκλα.Βεβαια να πω και την αληθεια ακομη αυτην εχω αλλα... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2015 από Stavros Apo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 13, 2015 #2076 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2015 Μπράβο... ι αμ σοου τατσντ.Λυπάμαι που δεν είχα το προνόμιο να σου απαντήσω όλο σοβαρότητα νωρίτερα. Βλέπεις δεν έχω internet αυτες τις μέρες.Εγώ όχι μόνο δεν χαίρομαι που αγοράζουν οι άλλοι διάφορα καλούδια, αλλά οργανώνω μάλιστα και παράνομη ομάδα η οποία θα προβαίνει σε εκτέλεση τους μόλις ανακαλύπτει την ταυτότητα τους διεύθυνση κλπ. Ο τρόπος εκτέλεσης μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπος. Φούρνισμα όσοι αγοράζουν VGA, κατάψυξη όσοι παίρνουν HD, φάλαγγα όσοι αγοράζουν towers, κρέμασμα όσοι αγοράζουν μηχανικά πληκτρολόγια, εγκλισμός σε κλουβί με 17 hamsters όσοι αγοράζουν και ακριβά ποντίκια, κλπ.Οκ τώρα; Να πετάξουμε απο πάνω μας την σοβαρότητα;Get a life Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 13, 2015 #2077 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2015 Έχει εμφανιστεί η μισή ΔΟ του φόρουμ για να κατευνάσει τα πνεύματα και το συνεχίζετε... 24 ώρες time-out έκαστος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Οκτώβριος 13, 2015 #2078 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2015 Από τα μακρο ένα 50αρικο. Την θεωρώ μια χαρά για τα λεφτά της. Και φαρδιά είναι και πιάνει την πλάτη ωραία Την εχω 5 με 6 χρονια και εγω καπου εκει την πηρα..Καλη αλλα με τα χρονια θα καταλαβεις οτι τα 50€ ειναι λιγα για μια καρεκλα.Βεβαια να πω και την αληθεια ακομη αυτην εχω αλλα... Αυτήν έχω και γω 1-2 χρόνια παραπάνω από τα 5-6 και είναι μια χαρά. Για κάποιο λόγο βεβαια μερικές φορές όταν καθέσαι κατεβαίνει τέρμα κάτω αλλά βαριέμαι να σκύψω να δω τι και πως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση LazyGreek Οκτώβριος 16, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2079 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Εδω μωρε ειπα να κανω μια αναβαθμισουλα.. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Οκτώβριος 16, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2080 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Νεο ρουτερ για να αλλαξει το μαμα του οτε 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts