BloodMage Απρίλιος 17 #9761 Απρίλιος 17 On 16/4/2025 at 5:14 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε: Με έτρωγε το δάχτυλο μου... 6 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Και τι κανει το δαχτυλιδι? 5 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: καλα πηγε.....
Δημοφιλής Δημοσίευση junior-21- Κυριακή at 05:10 πμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9763 Κυριακή at 05:10 πμ Πρώτη φορά πάνω από 14αρι λαπτοπ αλλά φαίνεται εργαλείο! Ιδια σπεκς με αυτά του Σκρουτζ αλλά με A1000 15 1
Δημοφιλής Δημοσίευση unseen Κυριακή at 10:33 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9764 Κυριακή at 10:33 μμ (edited) Απο practiker, 289 το 4χρονο και 199 το 2χρονο αν θυμαμαι καλα. SB Mowing φαση Spoiler Έγινε επεξεργασία Κυριακή at 10:35 μμ από unseen 13 1
Δημοφιλής Δημοσίευση navaho7 Δευτέρα at 12:13 πμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9765 Δευτέρα at 12:13 πμ Υπήρχαν κάποια θέματα με το WiFi, με βασικότερο ότι είχα ξεμείνει με το 2.4ghz του mikrotik, οπότε είπα να κάνω κάτι για αυτό. U7 lite. Είπα αφού κάνω που κάνω την αγορά ας πάω για κάτι up-to-date Πολύ ωραίο μηχανάκι, σε 10 λεπτά το είχα σεταρει. Κι άλλα 10 για να στήσω το lxc με το διαχειριστικό του Επίσης με την ευκαιρία πήρα και μία διετή συνδρομή protonvpn, και τη σεταρα στο mikrotik. Θεωρητικά μπορώ να βάλω όλο το δίκτυο να παίζει από το VPN, αλλά για την ώρα βάζω μόνο 1-2 μηχανήματα για να δω πως πάει 11
Δημοφιλής Δημοσίευση fatalara Δευτέρα at 08:04 πμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9766 Δευτέρα at 08:04 πμ Ηρθε. 13
fatalara Δευτέρα at 10:39 πμ #9768 Δευτέρα at 10:39 πμ 2 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Σήμερα ήρθε; Μεγαλη παρασκευη. 1
BloodMage Δευτέρα at 10:47 πμ #9769 Δευτέρα at 10:47 πμ 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ηρθε. ΚΟΥΤΑΡΑ! Spoiler ενταξει το ξερω δεν ειναι sff αλλα κανεις δεν ειναι τελειος 2 1
fatalara Δευτέρα at 10:54 πμ #9770 Δευτέρα at 10:54 πμ 5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ΚΟΥΤΑΡΑ! Reveal hidden contents ενταξει το ξερω δεν ειναι sff αλλα κανεις δεν ειναι τελειος Δεν το περιμενα τοσο καλο. Θα δειξω λεπτομεριες μολις βρω λιγο χρονο. 2
andreasomageiras Δευτέρα at 01:04 μμ #9771 Δευτέρα at 01:04 μμ Χριστός Ανέστη. Θέλω να προβώ σε παραγγελία 2 προϊόντων από Αυστρία ή Γερμανία. Η καταβολή του αντιτίμου για το κάθε ένα, θα γίνει από διαφορετικές κάρτες. Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει πρόσθεση κάποιου ποσού γιατί είναι από κάτι σαν την "επιστροφή" της eurobank. Η μία κάρτα επαρκεί για το ένα προϊόν, αλλά όχι 8τα έξοδα αποστολής. Η άλλη κάρτα υπερκαλύπτει την αξία του δεύτερου προϊόντος όπως τα έξοδα αποστολής και για τα 2. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, μου απάντησαν πως δεν μπορεί να γίνει μια παραγγελία, με 2 πληρωμές (λογικό). Οπότε ψάχνω κάποια υπηρεσία που να δίνει διεύθυνση Γερμανίας ή Αυστρίας και μετά να κάνει σύμπτυξη των 2 πακέτων και αποστολή ως ένα. Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, δυσκολεύομαι με τις ξένες γλώσσες και η μετάφραση google μου έχει αφήσει απορίες, ψάχνω την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα υπηρεσία από όσες έχετε δοκιμάσει. Τα πακέτα θα έχουν συνολικό βάρος 1,2 (έως 2*) κιλά και το μέγεθος τους (δε το βρήκα ακριβώς) 15Χ15Χ15 cm το κάθε ένα δηλαδή 30Χ15Χ15 πάνω κάτω, εκτός αν προσθέσω και τίποτα παρελκόμενα οπότε και φτάσω (στα 2 κιλά) αλλά σε όγκο τα 3 πακέτα (45Χ15Χ15).
Spirosssss Δευτέρα at 06:16 μμ Author #9773 Δευτέρα at 06:16 μμ 5 ώρες πριν, το μέλος andreasomageiras έγραψε: Χριστός Ανέστη. Θέλω να προβώ σε παραγγελία 2 προϊόντων από Αυστρία ή Γερμανία. Η καταβολή του αντιτίμου για το κάθε ένα, θα γίνει από διαφορετικές κάρτες. Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει πρόσθεση κάποιου ποσού γιατί είναι από κάτι σαν την "επιστροφή" της eurobank. Η μία κάρτα επαρκεί για το ένα προϊόν, αλλά όχι 8τα έξοδα αποστολής. Η άλλη κάρτα υπερκαλύπτει την αξία του δεύτερου προϊόντος όπως τα έξοδα αποστολής και για τα 2. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, μου απάντησαν πως δεν μπορεί να γίνει μια παραγγελία, με 2 πληρωμές (λογικό). Οπότε ψάχνω κάποια υπηρεσία που να δίνει διεύθυνση Γερμανίας ή Αυστρίας και μετά να κάνει σύμπτυξη των 2 πακέτων και αποστολή ως ένα. Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, δυσκολεύομαι με τις ξένες γλώσσες και η μετάφραση google μου έχει αφήσει απορίες, ψάχνω την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα υπηρεσία από όσες έχετε δοκιμάσει. Τα πακέτα θα έχουν συνολικό βάρος 1,2 (έως 2*) κιλά και το μέγεθος τους (δε το βρήκα ακριβώς) 15Χ15Χ15 cm το κάθε ένα δηλαδή 30Χ15Χ15 πάνω κάτω, εκτός αν προσθέσω και τίποτα παρελκόμενα οπότε και φτάσω (στα 2 κιλά) αλλά σε όγκο τα 3 πακέτα (45Χ15Χ15). mailboxde
akilleas Τρίτη at 02:34 πμ #9774 Τρίτη at 02:34 πμ 13 ώρες πριν, το μέλος andreasomageiras έγραψε: Χριστός Ανέστη. Θέλω να προβώ σε παραγγελία 2 προϊόντων από Αυστρία ή Γερμανία. Η καταβολή του αντιτίμου για το κάθε ένα, θα γίνει από διαφορετικές κάρτες. Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει πρόσθεση κάποιου ποσού γιατί είναι από κάτι σαν την "επιστροφή" της eurobank. Η μία κάρτα επαρκεί για το ένα προϊόν, αλλά όχι 8τα έξοδα αποστολής. Η άλλη κάρτα υπερκαλύπτει την αξία του δεύτερου προϊόντος όπως τα έξοδα αποστολής και για τα 2. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, μου απάντησαν πως δεν μπορεί να γίνει μια παραγγελία, με 2 πληρωμές (λογικό). Οπότε ψάχνω κάποια υπηρεσία που να δίνει διεύθυνση Γερμανίας ή Αυστρίας και μετά να κάνει σύμπτυξη των 2 πακέτων και αποστολή ως ένα. Επειδή δεν έχω βγάλει άκρη, δυσκολεύομαι με τις ξένες γλώσσες και η μετάφραση google μου έχει αφήσει απορίες, ψάχνω την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα υπηρεσία από όσες έχετε δοκιμάσει. Τα πακέτα θα έχουν συνολικό βάρος 1,2 (έως 2*) κιλά και το μέγεθος τους (δε το βρήκα ακριβώς) 15Χ15Χ15 cm το κάθε ένα δηλαδή 30Χ15Χ15 πάνω κάτω, εκτός αν προσθέσω και τίποτα παρελκόμενα οπότε και φτάσω (στα 2 κιλά) αλλά σε όγκο τα 3 πακέτα (45Χ15Χ15). Υπάρχει το γνωστό https://www.eshopwedrop.gr/ 1
BloodMage 9 ώρες πριν #9775 9 ώρες πριν Για τα Sony 1000MX4 (240ε) πήγαινα αλλά τελικά δεν με βόλεψε τόσο στο fitment (μεγαλύτερα και πιο βαρά σε σχέση με τα beats) οσο τα beats. Χρήση gym και τρέξιμο αποκλειστικα. Σε ηχο σίγουρα χάνουν σε σχέση με τα mx4. Αλλά η απόλυτη ποιότητα ήχου δεν ήταν η προτεραιότητα μου Παλιότερα είχα και τα σκέτα studio wireless και είχα μείνει ευχαριστημένος. Οπότε στα 160Ε τα studio3 ήταν no brainer 6
Recommended Posts