icy20 Μάρτιος 16 #9702 Μάρτιος 16 8 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Μεγιές Μάριε ! Thanx γιαννη. 1
BloodMage Χθες στις 03:23 μμ #9704 Χθες στις 03:23 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος idonthave έγραψε: επιζω η καθετη να μεινει 2 2
idonthave 23 ώρες πριν #9706 23 ώρες πριν 19 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: επιζω η καθετη να μεινει δεν το κουνάει ρούπι, δεν φεύγει από εκεί που είναι το AOC είναι άψογο ως προς το panel, μηδαμινό blackligh bleed, καθαρο μαύρο, το lg έχει πάνω και κάτω (στα αριστερά) ένα αχνό blacklight bleed και πάλι δεν το καταλαβαίνεις. Το μόνο μειον στο AOC είναι τα κουμπάκια για να κάνεις τις ρυθμίσεις, έχω καλομάθει με το joystick στα LG
BloodMage 23 ώρες πριν #9707 23 ώρες πριν 16 λεπτά πριν, το μέλος idonthave έγραψε: δεν το κουνάει ρούπι, δεν φεύγει από εκεί που είναι το AOC είναι άψογο ως προς το panel, μηδαμινό blackligh bleed, καθαρο μαύρο, το lg έχει πάνω και κάτω (στα αριστερά) ένα αχνό blacklight bleed και πάλι δεν το καταλαβαίνεις. Το μόνο μειον στο AOC είναι τα κουμπάκια για να κάνεις τις ρυθμίσεις, έχω καλομάθει με το joystick στα LG τα ips panel γενικα εχουν backlight bleed. η αληθεια ειναι οτι το τζόιστικ μαμαει και γω το εχω βολευτει στην dell Spoiler ετσι σε θελω! πιστο! 1
Recommended Posts