Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Τετάρτη at 08:31 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9681 Τετάρτη at 08:31 μμ @Kalimerakides το νου σας. Spoiler O @HotPeanut έχει πολλές ιδέες αξιοποίησης. 2 9
Δημοφιλής Δημοσίευση Arkan Πέμπτη at 06:30 πμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9682 Πέμπτη at 06:30 πμ (edited) Είπα να τσιμπήσω κι εγώ κάτι. Ίσως λύσει ένα θεματάκι που έχω, αλλά επειδή είμαι γκαντέμης δεν θα το λύσει, οπότε απλώς θα έχω κάνει αναβάθμιση. Bonus μερικών ημερών πριν. Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 06:34 πμ από Arkan 14
p55 Πέμπτη at 06:33 πμ #9683 Πέμπτη at 06:33 πμ 10 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: O @HotPeanut έχει πολλές ιδέες αξιοποίησης. 1 3
minast Πέμπτη at 06:36 πμ #9684 Πέμπτη at 06:36 πμ 10 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: @Kalimerakides το νου σας. Reveal hidden contents O @HotPeanut έχει πολλές ιδέες αξιοποίησης. If you cut off one head, two more shall take its place 1 6
navaho7 Πέμπτη at 12:26 μμ #9685 Πέμπτη at 12:26 μμ 15 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: @Kalimerakides το νου σας. Reveal hidden contents O @HotPeanut έχει πολλές ιδέες αξιοποίησης. ωραίο παιχνίδι φαίνεται. Από βάρος τι λέει; Κάνει για να κλαδεύει ο πατέρας τα δέντρα στον κήπο ή δε θα το χρησιμοποιεί;
icy20 Πέμπτη at 01:24 μμ #9686 Πέμπτη at 01:24 μμ 6 ώρες πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Είπα να τσιμπήσω κι εγώ κάτι. Ίσως λύσει ένα θεματάκι που έχω, αλλά επειδή είμαι γκαντέμης δεν θα το λύσει, οπότε απλώς θα έχω κάνει αναβάθμιση. Bonus μερικών ημερών πριν. τα ΙΕΜ που σου προτεινε ενας influencer που ειναι?
Arkan Πέμπτη at 01:33 μμ #9687 Πέμπτη at 01:33 μμ (edited) 8 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: τα ΙΕΜ που σου προτεινε ενας influencer που ειναι? Εδώ είναι κι αυτά. Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 01:33 μμ από Arkan 4
astrolabos Πέμπτη at 03:36 μμ #9689 Πέμπτη at 03:36 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: ετσι μπραβο. ολοκληρωμενα πραγματα Ρε άντε πάρε καμία κάρτα γραφικών της προκοπής, προτείνεις και ακουστικά 1
icy20 Πέμπτη at 04:12 μμ #9690 Πέμπτη at 04:12 μμ 35 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Ρε άντε πάρε καμία κάρτα γραφικών της προκοπής, προτείνεις και ακουστικά Γιατι ποιος ειπε οτι τα προτεινα εγω. Ενας influencer ειπα 3
Cyber_Cookie Πέμπτη at 04:34 μμ #9692 Πέμπτη at 04:34 μμ 3 hours ago, navaho7 said: ωραίο παιχνίδι φαίνεται. Από βάρος τι λέει; Κάνει για να κλαδεύει ο πατέρας τα δέντρα στον κήπο ή δε θα το χρησιμοποιεί; Είναι πιο βαρύ από ένα απλό κλαδευτήρι αλλά έχει τέρμα βολικό κράτημα (dewalt αφού) και στην πράξη είναι πιο ξεκούραστο γιατί στο κλάδεμα γλιτώνεις το να παίρνεις το μικρό πριονάκι για να κόψεις κλαδιά που δεν τα πιάνει το χερατο κλαδευτήρι. Λίγο χρόνο θα μου πεις γλιτώνεις αλλά αυτός στακάρει και στο τέλος στον ίδιο χρόνο κάνεις περίπου τα διπλά δέντρα, σε κλάδεμα ελιάς μιλάμε πάντα. Αν είναι λίγα τα δέντρα απλά ένα σετάκι πριόνι/κλαδευτήρι felco ή bahco για πιο φτηνό θα είναι υπεραρκετό και θα τα καταευχαριστηθεί, είναι ωραία εργαλεία. Το finger choper της dewalt κάνει διαφορά σε πιο βαριά και εκτεταμένη επαγγελματική χρήση. 1
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Πέμπτη at 07:19 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9693 Πέμπτη at 07:19 μμ (edited) AOC Q27G4XF , θερμοαγώγιμη και κάτι μπιμπλίκια Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 07:21 μμ από idonthave 13
minast Πέμπτη at 07:30 μμ #9694 Πέμπτη at 07:30 μμ Καλορίζικα! Στην αρχή δεν είδα την πρώτη γραμμή και νόμιζα ότι η οθόνη πήγαινε στα "μπλιμπλίκια" . 1 1
Δημοφιλής Δημοσίευση YDinopoulos Πέμπτη at 08:19 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9695 Πέμπτη at 08:19 μμ Soon... 16
icy20 17 ώρες πριν #9696 17 ώρες πριν 13 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Soon... γιατι αργησες τοσο? 17 ώρες πριν, το μέλος Arkan έγραψε: O mister icy είναι influenza, όχι influencer. η αληθεια ειναι οτι εχω γινει ιος γριπης στα πορτοφολια πολλων... 1 2
GeoF1 15 ώρες πριν #9697 15 ώρες πριν Μετα το ωραιο review του @icy20 πηρα την παρακατω καρτα ηχου Thank you!!! 8
icy20 15 ώρες πριν #9698 15 ώρες πριν Just now, το μέλος GeoF1 έγραψε: Μετα το ωραιο review του @icy20 πηρα την παρακατω καρτα ηχου Thank you!!! Μεγειές! 1
Spirosssss 11 ώρες πριν Author #9699 11 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος GeoF1 έγραψε: Μετα το ωραιο review του @icy20 πηρα την παρακατω καρτα ηχου Thank you!!! Μεγειά! Τι θα βάλεις πάνω;
Recommended Posts