PetrosD Φεβρουάριος 11 #9661 Φεβρουάριος 11 8 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: μεγεια σου! Ευχαριστώ! 8 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: θεωρω πως πρεπει να εχεις FTTH για να πιασει τοπο Δεν ξέρω τι είναι αυτό! Update: Έχουμε, λέει ο αδερφός μου. Οπτική ίνα μέχρι το ρούτερ. 1 2
BloodMage Φεβρουάριος 11 #9662 Φεβρουάριος 11 7 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Ευχαριστώ! Δεν ξέρω τι είναι αυτό! Update: Έχουμε, λέει ο αδερφός μου. Οπτική ίνα μέχρι το ρούτερ. ενα μεγαλο μπραβο στον αδερφο μολις στο σεταρει και κανεις χρηση του wifi θα τον ευχαριστεις
PetrosD Φεβρουάριος 11 #9663 Φεβρουάριος 11 Ευχαριστώ. Προγραμματιστής είναι, ξέρει. Εγώ δε νομίζω να καταλάβω διαφορά με το wifi στο κινητό. Το pc μου είναι με καλώδιο. Gigabit lan.
slalom Φεβρουάριος 12 #9664 Φεβρουάριος 12 Με το κινητο ποιος καταλαβαινει. Ειναι για να κανουν speedtests
PetrosD Φεβρουάριος 12 #9665 Φεβρουάριος 12 Έτσι κι αλλιώς αυτό θα δίνει Wi-Fi στον πάνω όροφο που μένει ο αδερφός μου. Εγώ στον κάτω έχω άλλο access point.
ronin13 Παρασκευή at 08:09 πμ #9667 Παρασκευή at 08:09 πμ (edited) On 11/2/2025 at 1:20 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: γενικά πως σας φάνηκε το σ25; σκέφτομαι να το τσιμπήσω κι εγώ για να αντικαταστησει το α52ς Θα δεις χαώδη διάφορα. Αν δεν απαντώνται την ίδια μετάβαση έκανε και η γυναίκα μου. Της αρέσει που είναι πιο μαζεμένο. Εμένα, σα χρήστη S23 Ultra, με έχει εντυπωσιάσει η small-form-factor-flagship αίσθηση που δίνει. Για μένα δε θα το επέλεγα, γιατί μου αρέσει το real estate στην οθονη. Αν ψάχνεις για κάτι τέτοιο (δυνατά χαρακτηριστικά, μικρό μέγεθος) είναι εξαιρετική επιλογή θεωρώ. Έγινε επεξεργασία Παρασκευή at 08:10 πμ από ronin13 1
Recommended Posts