Spirosssss Τρίτη at 01:26 μμ Author #9581 Τρίτη at 01:26 μμ 19 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: Τους αντικαθιστάς με SSD. Όσο δε χρειάζεται να προσπελαύνει δεδομένα σε μηχανικούς δίσκους (που απαιτούν spin-up/seek), το σύστημα ανταποκρίνεται ταχύτερα. Αυτό ακριβώς. Έχω 2 nvme έναν για λογισμικό και ένα για τα παιχνίδια και θα βάλω έναν απλό ssd να πετάω τα άσχετα πράγματα μέσα. 20 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Πως γινεται αυτο?
slalom Τρίτη at 04:51 μμ #9582 Τρίτη at 04:51 μμ 22 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: Τους αντικαθιστάς με SSD. Όσο δε χρειάζεται να προσπελαύνει δεδομένα σε μηχανικούς δίσκους (που απαιτούν spin-up/seek), το σύστημα ανταποκρίνεται ταχύτερα. Αλλο ο δισκος, αλλο το συστημα, μην τα μπλεκουμε
acct Τρίτη at 06:10 μμ #9584 Τρίτη at 06:10 μμ Καμία μανούρα. Απλώς είναι το θέμα των αγορών και δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε εδώ. Spoiler Κι όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθος.
slalom Τρίτη at 06:56 μμ #9585 Τρίτη at 06:56 μμ 55 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Μυρίζει μανούρα το θέμα Chill!! κουβεντα κανουμε
Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Πέμπτη at 12:29 πμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9586 Πέμπτη at 12:29 πμ Prodipe Pro10S v4 Black Wood Καλά τα 8ιντσα αλλά ενα sub χρειαζόταν για τις πολύ χαμηλές συχνότητες (ειδικά αυτές που δεν ακούς αλλά τις νιώθεις) 25-50Hz και για να παίζουν καλύτερα οι μεσαίες στα 8αρια Είναι λίγο χύμα με οτι ναναι acoustic pads και το καλώδιο μακαρονάδα μέχρι να δω που ακριβώς θα μπει. Είμαστε στο στρώσιμο ακόμα 11 2
gdp77 Πέμπτη at 06:49 μμ #9587 Πέμπτη at 06:49 μμ (edited) Ο "original" xiaomi charger (33W), που ήρθε με το poco X3 Pro μου, μπορεί να φορτίσει σύμφωνα με το πρότυπο Mi Turbo Charge όχι μόνο με καλώδια xiaomi, αλλά και με καλής ποιότητας 3rd party καλώδια. Πλέον οι νεότεροι original xiaomi chargers (πάλι 33W) φορτίζουν με Mi Turbo Charge, μονάχα με "γνήσια" καλώδια xiaomi και όλα τα εξαιρετικής ποιότητας 3rd party πάνε στον κάλαθο του "απλού quick charge". Κάποια ματσακονιά έκανε η xiaomi και κατάφερε να κλειδώσει τους νεότερους φορτιστές της στα δικά της καλώδια.... Το έμαθα "the hard way" όταν αγόρασα τις προάλλες 2 φορτιστές xiaomi και δεν φόρτιζαν mi turbo charge. Επεστράφησαν με συνοπτικές διαδικασίες (την είδε apple η xiaomi μάλλον) και αγοράστηκε, κατόπιν έρευνας, με λίγο παραπάνω από 10€ αυτός εδώ: Καταπληκτικός 3rd party φορτιστής, φορτίζει Mi Turbo Charge το κινητό + είναι άνιωθος όποιο καλώδιο και να χρησιμοποιήσεις. Θα παραγγείλω και 2ο να υπάρχει και απλά : Μην ξαναγοράσετε φορτιστή Xiaomi, αφού την είδαν apple. edit: Μάλιστα ο essager είναι κατασκευασμένος με τεχνολογία GAN και καταφέρνει να έχει διαστάσεις περίπου στα 3/4 των xiaomi φορτιστών + είναι αισθητά πιο ελαφρύς. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του είναι κατάλληλος και για quick charge iphones + λοιπών android συσκευών Έγινε επεξεργασία Πέμπτη at 06:52 μμ από gdp77 8
tommybertsen 7 ώρες πριν #9588 7 ώρες πριν Φορτίζω 67W (στο κινητό που έχω - POCO F5 Pro) και στο παλιό μου ( Mi 9 ) φορτίζει με Mi Turbo Charge, κάτι που δεν έκαμε σωστά ο μαμίσιος του Mi9. Απλά χρησιμοποιώ τα μαμά καλώδια κλπ. Αν χρειαστώ όμως φορτιστή θα'χω την παραπάνω μάρκα υπόψη (αρκεί να'χει για 67W φόρτιση), μιας και κυκλοφορούν ένα κάρο σκουπίδια από φορτιστές εκεί έξω! 1
gdp77 7 ώρες πριν #9589 7 ώρες πριν (edited) 39 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Φορτίζω 67W (στο κινητό που έχω - POCO F5 Pro) και στο παλιό μου ( Mi 9 ) φορτίζει με Mi Turbo Charge, κάτι που δεν έκαμε σωστά ο μαμίσιος του Mi9. Απλά χρησιμοποιώ τα μαμά καλώδια κλπ. Αν χρειαστώ όμως φορτιστή θα'χω την παραπάνω μάρκα υπόψη (αρκεί να'χει για 67W φόρτιση), μιας και κυκλοφορούν ένα κάρο σκουπίδια από φορτιστές εκεί έξω! Βγάζει και 67W φορτιστές, αλλά δεν έχω βρει κριτική που να επιβεβαιώνει ότι φορτίζει "67W" (το αντίστοιχο mi turbo charge" στα 33W) τα κινητά xiaomi. Έγινε επεξεργασία 7 ώρες πριν από gdp77
Recommended Posts