icy20 Παρασκευή at 12:59 πμ #9561 Παρασκευή at 12:59 πμ On 31/12/2024 at 1:49 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: εχω στην κατοχη μου το basilisk ultimate και δεν εχει κανει κιχ 4+ χρονια τωρα. γενικα η razer εχει καλα ποντικια αλλα εχει και αυτο το σκουπιδι που λεγεται synapse εχω υποσχεθει πως δεν θα ξαναπαρω razer logi κλπ κλπ. Τωρα κοιταω για κατι endgame gear, lamzu κλπ Μπραβο τεκνον μου. Και εγω απεβαλλα απο το συστημα μου οτι εχει software. Πληκτρολογια ποντικια ολα. Τα παντα no software πια... Lamzu-Endgame gear και wooting εχω πια 2 1
Arkan Παρασκευή at 05:59 πμ #9562 Παρασκευή at 05:59 πμ On 30/12/2024 at 11:15 ΜΜ, το μέλος Spirosssss έγραψε: Δεν θα σου λείψει το hyper-scroll? Δεν μπορώ να με φανταστώ με μη Logitech ποντίκι, μόνο και μόνο για αυτό. Αφού έχει, το free spin. 1
BloodMage Παρασκευή at 03:29 μμ #9563 Παρασκευή at 03:29 μμ 14 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Μπραβο τεκνον μου. Και εγω απεβαλλα απο το συστημα μου οτι εχει software. Πληκτρολογια ποντικια ολα. Τα παντα no software πια... Lamzu-Endgame gear και wooting εχω πια μακαρι ρε φιλε ολοι να ειχαν την ιδια φιλοσοφια της wooting στο θεμα software και δεν ειναι και κατι δυσκολο υπαρχει ετοιμη πλατφοραμα open source το qmk via που ηδη παιζει αψογα με τα καλα custom πληκτρολογια και ολοι αυτο θελουν. δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιρειες δεν το ιοθετουν. εξαλλου πιο ευκολο θα ειναι για εκεινους, και ειναι κατι που το θελει ο κοσμος
Cyber_Cookie Παρασκευή at 10:03 μμ #9564 Παρασκευή at 10:03 μμ 6 hours ago, BloodMage said: δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιρειες δεν το ιοθετουν. εξαλλου πιο ευκολο θα ειναι για εκεινους, και ειναι κατι που το θελει ο κοσμος Yes but data mining. 1
Recommended Posts