Jump to content

Recommended Posts

On 31/12/2024 at 1:49 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε:

εχω στην κατοχη μου το basilisk ultimate και δεν εχει κανει κιχ 4+ χρονια τωρα. γενικα η razer εχει καλα ποντικια αλλα εχει και αυτο το σκουπιδι που λεγεται synapse

εχω υποσχεθει πως δεν θα ξαναπαρω razer logi κλπ κλπ. Τωρα κοιταω για κατι endgame gear, lamzu κλπ

Μπραβο τεκνον μου. Και εγω απεβαλλα απο το συστημα μου οτι εχει software. Πληκτρολογια ποντικια ολα. Τα παντα no software πια... Lamzu-Endgame gear και wooting εχω πια

• Like 2
  • Agree 1
On 30/12/2024 at 11:15 ΜΜ, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Δεν θα σου λείψει το hyper-scroll? Δεν μπορώ να με φανταστώ με μη Logitech ποντίκι, μόνο και μόνο για αυτό.

Αφού έχει, το free spin.

• Wow 1
14 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Μπραβο τεκνον μου. Και εγω απεβαλλα απο το συστημα μου οτι εχει software. Πληκτρολογια ποντικια ολα. Τα παντα no software πια... Lamzu-Endgame gear και wooting εχω πια

μακαρι ρε φιλε ολοι να ειχαν την ιδια φιλοσοφια της wooting στο θεμα software

και δεν ειναι και κατι δυσκολο υπαρχει ετοιμη πλατφοραμα open source το qmk via που ηδη παιζει αψογα με τα καλα custom πληκτρολογια και ολοι αυτο θελουν. δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιρειες δεν το ιοθετουν. εξαλλου πιο ευκολο θα ειναι για εκεινους, και ειναι κατι που το θελει ο κοσμος           

6 hours ago, BloodMage said:

δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιρειες δεν το ιοθετουν. εξαλλου πιο ευκολο θα ειναι για εκεινους, και ειναι κατι που το θελει ο κοσμος

Yes but data mining.

• Like 1