Jump to content

Οι αγορές μας..!!

Spirosssss

Recommended Posts

Yeap. Οι 3-channel κάμερες έχουν την τρίτη κάμερα να καταγράφει την καμπίνα. 
Κάπου πήρε το μάτι μου και μια κάμερα που μπροστά κατέγραφε σε 360 και έπιανε και έξω και μέσα ταυτόχρονα, αλλά εκείνη είναι άλλη ιστορία.

• Like 1

Φέτος είχα 3 τρακαρίσματα μέσα σε 5 μήνες, χωρίς δική μου υπαιτιότητα. Στο τελευταίο είχα θέμα με την ασφαλιστική του άλλου οχήματος, και τότε πήρα απόφαση να πάρω dashcam.

Όσο το έψαξα, η N4pro είχε την καλύτερη εικόνα. Έχει 3 κάμερες (μπροστά-πίσω-μέσα), προς το παρόν έχω βάλει μόνο την μπροστινή-μέσα πρόχειρα. Έχει φωνητικές εντολές (πολύ χρήσιμο), μικρόφωνο, gps, γράφει ημερομηνία-ώρα-ταχύτητα στο βίντεο, parking mode, collision detection, IR για νυχτερινή, 4k για λειτουργία μόνο της μπροστινής αλλιώς 2k-fhd-fhd και άλλα που δεν τα έχω ακόμα εξερευνήσει.

Στα αρνητικά, είναι μεγάλη, μπορεί να ενοχλεί. Επίσης δεν είναι καθόλου διακριτική.

• Like 2

42 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Αλλαξε κατι ? Πλεον μπορει να χρησιμοποιησεις βιντεο απο dashcam χωρις να σε πανε μεσα για gdprgtpgg ?

Δεν άλλαξε κάτι, υπικά δεν επιτρέπεται.

Στην πράξη, ακόμα και η αστυνομία θέλει βίντεο εάν το έχεις :D

• Agree 2

Α, ωραίες φαίνονται οι τρικάμερες. Μια μπροστά το δρόμο ή τα πεζοδρόμια, μία μέσα για το πώς κουνάει τα χέρια στο τιμόνι ο οδηγός και μία πίσω για τον καπνό που αφήνουν τα λάστιχα. Ντριφτοκάμερες.

• Haha 3