Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δευτέρα at 04:34 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9521 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:34 μμ 25 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δευτέρα at 04:46 μμ #9522 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:46 μμ 10 minutes ago, tommybertsen said: To βλέπω, αλλά, 7 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δευτέρα at 04:47 μμ #9523 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:47 μμ 1 λεπτό πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: To βλέπω, αλλά, Και το δικο μου δε πάει πίσω Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δευτέρα at 04:54 μμ #9524 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:54 μμ 4 minutes ago, tommybertsen said: Και το δικο μου δε πάει πίσω Hide contents Not even close bruh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δευτέρα at 07:42 μμ #9525 Κοινοποίηση Δευτέρα at 07:42 μμ Σαν το θειο που θελει να κατσει με την νεολαια ο τομυ. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Χθες στις 05:59 πμ #9526 Κοινοποίηση Χθες στις 05:59 πμ @Cyber_Cookie για να καταλαβω....εχεις παρεις 2 ? ενα με ξύλο και ενα απλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Χθες στις 07:02 πμ #9527 Κοινοποίηση Χθες στις 07:02 πμ (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ενα με ξύλο και ενα απλο? Λευκό σαν καλοριφέρ με πλαϊνό από γυαλί πήρε. Το μπροστινό με το ξύλο θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή στο μέλλον στην Ευρώπη. (Αν δεν έχουμε γίνει σαν το Fallout μέχρι τότε) Έγινε επεξεργασία Χθες στις 07:03 πμ από p55 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 21 ώρες πριν #9528 Κοινοποίηση 21 ώρες πριν 2 hours ago, BloodMage said: @Cyber_Cookie για να καταλαβω....εχεις παρεις 2 ? ενα με ξύλο και ενα απλο? 1 hour ago, p55 said: Λευκό σαν καλοριφέρ με πλαϊνό από γυαλί πήρε. Το μπροστινό με το ξύλο θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή στο μέλλον στην Ευρώπη. (Αν δεν έχουμε γίνει σαν το Fallout μέχρι τότε) Τώρα το άσπρο πήρα. Το γυαλί ήταν 10 ευρώ έξτρα, σε παρακαλώ. Πριν λίγο καιρό είχα πάρει και το μαύρο με το ξύλο. Όμως ρε παιδιά και 2 να πάρεις δε φτάνεις την τιμή ενός fractal χωρίς να είναι λιγότερο ποιοτικά αυτά. Αντικατέστησα το 220Τ που ήταν κάτω απ' το γραφείο και το άσπρο 4000D που είχα πάνω στο γραφείο. Το μαύρο μπήκε σε ράφι και μοιάζει απλά με ηχείο με το πλαϊνό του mesh ενώ το άσπρο είναι πάνω στο γραφείο με την επιλογή είτε να έχω γυάλινο πλαϊνό είτε mesh. btw στα αρνητικά του Α3 είναι το ότι δε μπαίνει η Freezer 3 πάνω εκτός και αν βγάλεις τους ανεμιστήρες, μόνο στο πλάι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrosunnefo 21 ώρες πριν #9529 Κοινοποίηση 21 ώρες πριν 16 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: To βλέπω, αλλά, Άγιε Βασίλη, ήμουν πολύ καλό παιδάκι φέτος. Να μου φέρεις ένα τέτοιο σύστημα για δώρο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 21 ώρες πριν #9530 Κοινοποίηση 21 ώρες πριν 23 minutes ago, astrosunnefo said: Άγιε Βασίλη, ήμουν πολύ καλό παιδάκι φέτος. Να μου φέρεις ένα τέτοιο σύστημα για δώρο. @astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 21 ώρες πριν #9531 Κοινοποίηση 21 ώρες πριν @astrolabos / @astrosunnefo παιζει καποια συγγένεια ? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 20 ώρες πριν #9532 Κοινοποίηση 20 ώρες πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @astrolabos / @astrosunnefo παιζει καποια συγγένεια ? Λες ; Δηλαδή δεν μας έφτανε ένας ; 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos 16 ώρες πριν #9533 Κοινοποίηση 16 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @astrolabos / @astrosunnefo παιζει καποια συγγένεια ? Όχι, ο άλλος δουλεύει στο cloud 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrosunnefo 15 ώρες πριν #9534 Κοινοποίηση 15 ώρες πριν Φοβερή σύμπτωση. Όντως. χαχα Ο αστρολάβος είναι ο "κουτσομπόλης"-ντετέκτιβ μου. Όλο παρακολουθεί σε ποιο σημείο βρίσκομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos 15 ώρες πριν #9535 Κοινοποίηση 15 ώρες πριν 6 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τώρα το άσπρο πήρα. Το γυαλί ήταν 10 ευρώ έξτρα, σε παρακαλώ. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 15 ώρες πριν #9536 Κοινοποίηση 15 ώρες πριν 8 minutes ago, astrolabos said: Eχω mesh πανελ που ήταν included by default KAI glass panel you peasant. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos 15 ώρες πριν #9537 Κοινοποίηση 15 ώρες πριν Μπορεί να έχεις αλλά στο WoT δε τραβάς μια 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 14 ώρες πριν #9538 Κοινοποίηση 14 ώρες πριν 6 minutes ago, astrolabos said: Μπορεί να έχεις αλλά στο WoT δε τραβάς μια Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts