Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Δεκέμβριος 4 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #9501 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4 On 3/12/2024 at 3:23 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε: Δείξ' το μας και τοποθετημένο. Ορίστε. Still under construction. Είναι πολύ όμορφο. Το ξεχνάω το riser. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 4 #9502 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4 5 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: @HotPeanut bright theme, νομίζω είναι σε fast track για τους @Kalimerakides . Τι λες; Ω, ναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Δεκέμβριος 4 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #9503 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4 On 2/12/2024 at 1:19 ΜΜ, το μέλος akilleas έγραψε: Και την Καλαμπάκα την έχουν πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Κάνουν καταπληκτική δουλειά πάνω από 20 χρόνια. Μέχρι και το σκουπιδομάνι έβαλαν. Φουλ ρεαλισμός Ξεφτιλίκια.. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Δεκέμβριος 4 Δημοφιλής Δημοσίευση #9504 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4 Ουτε 3 μηνες δεν εκανε να ερθει ολα καλα... 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 4 #9505 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4 18 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Μέχρι και το σκουπιδομάνι έβαλαν. Φουλ ρεαλισμός Ξεφτιλίκια.. Aπό το trailer μου είχε φανεί υπερβολικά καθαρό, αλλά δεν το σχολίασα. Μπράβο στα παιδιά 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 5 #9506 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5 (edited) 7 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Μέχρι και το σκουπιδομάνι έβαλαν. Φουλ ρεαλισμός Ξεφτιλίκια.. Και τις κακοτεχνίες στους δρόμους από ότι πρόσεξα στο τρέιλερ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5 από akilleas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 5 #9507 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5 On 4/12/2024 at 12:30 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: Στη φετινή black friday είπα να κάνω ένα δώρο στον σκελετό μου. Ergohuman Ultra Gaming μεγεία! και πως είναι? εσένα ποιές είναι οι διαστάσεις σου?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 5 #9508 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5 90-60-90 σε ίντσες! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Δεκέμβριος 6 #9509 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6 20 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: μεγεία! και πως είναι? εσένα ποιές είναι οι διαστάσεις σου?? 1.80 - 90kg (και κάνω μια μελέτη αυτήν την περίοδο, για το πως βοηθάνε τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στην απώλεια βάρους) Πιο άνετη σε σχέση με την IKEA Markus που είχα πριν. Το στήριγμα στη μέση δουλεύει σε αντίθεση με την Markus που ήταν σαν να μην υπάρχει τα χερούλια ανεβοκατεβαίνουν, πάνε μπρος πίσω, αλλάζουν γωνία, οπότε ανάλογα με τη δουλειά που κάνω (πληκτρολόγηση, video games, κολλήσεις κλπ) τα αλλάζω και στηρίζονται σωστά οι αγκώνες μου η ανάκλιση δουλεύει πολύ ωραία και ορίζεις το πόση αντίσταση θα σου έχει Το μόνο που δεν έχω πειράξει ακόμα είναι το μπρος-πισω του καθίσματος και την κλίση του. 2 μοίρες μπροστά ως 6 μοίρες πίσω λέει αλλά δεν έχω καταλάβει διαφορά Σιγά σιγά θα το βρω κι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 6 #9510 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6 4 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: 1.80 - 90kg (και κάνω μια μελέτη αυτήν την περίοδο, για το πως βοηθάνε τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στην απώλεια βάρους) Πιο άνετη σε σχέση με την IKEA Markus που είχα πριν. Το στήριγμα στη μέση δουλεύει σε αντίθεση με την Markus που ήταν σαν να μην υπάρχει τα χερούλια ανεβοκατεβαίνουν, πάνε μπρος πίσω, αλλάζουν γωνία, οπότε ανάλογα με τη δουλειά που κάνω (πληκτρολόγηση, video games, κολλήσεις κλπ) τα αλλάζω και στηρίζονται σωστά οι αγκώνες μου η ανάκλιση δουλεύει πολύ ωραία και ορίζεις το πόση αντίσταση θα σου έχει Το μόνο που δεν έχω πειράξει ακόμα είναι το μπρος-πισω του καθίσματος και την κλίση του. 2 μοίρες μπροστά ως 6 μοίρες πίσω λέει αλλά δεν έχω καταλάβει διαφορά Σιγά σιγά θα το βρω κι αυτό Την εχω 10 χρονια. Δεν εχει βγαλει κιχ. Μονο που εμενα ειναι ασημενια, εχει χασει την γυαλαδα και θελω να την γυαλισω αλλα δεν ξερω πως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση minast Δεκέμβριος 7 Δημοφιλής Δημοσίευση #9511 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7 Μετά από πολλές αναβολές... 21 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 10 #9512 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10 On 7/12/2024 at 10:55 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε: Μετά από πολλές αναβολές... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση hurin Δεκέμβριος 10 Δημοφιλής Δημοσίευση #9513 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10 (edited) Steam Deck companion Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10 από hurin 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 13 #9514 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 Κινεζιές... Spoiler Το πληκτρολόγιο δεν ξέρω πως θα αντέξει στην καθημερινή χρήση αλλά τώρα out of the box, στην πληκτρολόγηση είναι κλάσεις ανώτερο από το G512 Carbon Blue. Αν και 4 φορές πιο φτηνό. Σαν σασί όταν το πιάνεις στα χέρια σου είναι λίγο πλαστικούρα αλλά όταν γράφεις δε πιάνεις το σασί οπότε όλα καλά. Το πήρα γιατί ήθελα να δω αν μου κάνει για καθημερινή χρήση το ΤΚΛ, αν μου αρέσουν οι καφέ διακόπτες και κυρίως γιατί θέλω ένα μικρό αναλώσιμο πληκτρολόγιο να χωράει στην τσάντα μαζί με το λαπτοπ. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω κανονικό keychron μεγάλο βαρύ και σιδερένιο. Ακουστικά, αλλαγή από τα blackshark που απλά με έχουν κουράσει. ΟΚ είναι για καθημερινή χρήση, με πολύ καλό μικρόφωνο, όχι απλά καλύτερο, ανώτερο από αυτό των razer. Iδανικά θέλουν λίγο tweaking στο eq για να έρθουν ακριβώς. Θα συμφωνήσω νομίζω με τον @fatalara που λέει ή αυτά ή dac+"audiophile"/high end ακουστικά. Μητρικούλα για κατεβαστήρι ή και downsize, Θα δούμε. Καλή και τίμια αλλά με αργές usb. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 13 #9515 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 6 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: στην πληκτρολόγηση είναι κλάσεις ανώτερο από το G512 Carbon Blue. Αν και 4 φορές πιο φτηνό. φαντασου η Q σειρα πως ειναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Δεκέμβριος 13 Δημοφιλής Δημοσίευση #9516 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 Χτυπησα και γω καρεκλιτσα Kaizer 4 Πολυ ευχαριστημενος!!!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 14 #9517 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14 On 13/12/2024 at 10:52 ΜΜ, το μέλος GeoF1 έγραψε: Χτυπησα και γω καρεκλιτσα Kaizer 4 Πολυ ευχαριστημενος!!!! Μεγειες. Επιτελους εφτιαξε η anda καρεκλα χωρις αυτο το εκτρωμα το μαξιλαρι κατω στη μεση 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Δευτέρα at 04:07 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9518 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:07 μμ Gotta catch em all. Lian Li Dan A3 White + TG side panel. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δευτέρα at 04:10 μμ #9519 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:10 μμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δευτέρα at 04:17 μμ #9520 Κοινοποίηση Δευτέρα at 04:17 μμ 7 minutes ago, astrolabos said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts