Jump to content

Οι αγορές μας..!!

Spirosssss

Recommended Posts

18 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Μέχρι και το σκουπιδομάνι έβαλαν. Φουλ ρεαλισμός :hehe: :hehe: Ξεφτιλίκια..

image.thumb.jpeg.b972be6a3ff2e2b5e344bc146df5ae57.jpeg

Aπό το trailer μου είχε φανεί υπερβολικά καθαρό, αλλά δεν το σχολίασα. Μπράβο στα παιδιά :D

• Like 1
  • Haha 1

7 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Μέχρι και το σκουπιδομάνι έβαλαν. Φουλ ρεαλισμός :hehe: :hehe: Ξεφτιλίκια..

image.thumb.jpeg.b972be6a3ff2e2b5e344bc146df5ae57.jpeg

Και τις κακοτεχνίες στους δρόμους από ότι πρόσεξα στο τρέιλερ! 

Έγινε επεξεργασία από akilleas
  • Like 1

On 4/12/2024 at 12:30 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

Στη φετινή black friday είπα να κάνω ένα δώρο στον σκελετό μου. Ergohuman Ultra Gaming

20241202_104521.jpg.92c2c0becf6236d5b3867f26feb098d9.jpg

μεγεία! και πως είναι?

εσένα ποιές είναι οι διαστάσεις σου?? 

• Like 1

20 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε:

μεγεία! και πως είναι?

εσένα ποιές είναι οι διαστάσεις σου?? 

1.80 - 90kg (και κάνω μια μελέτη αυτήν την περίοδο, για το πως βοηθάνε τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στην απώλεια βάρους)

Πιο άνετη σε σχέση με την IKEA Markus που είχα πριν.

Το στήριγμα στη μέση δουλεύει σε αντίθεση με την Markus που ήταν σαν να μην υπάρχει

τα χερούλια ανεβοκατεβαίνουν, πάνε μπρος πίσω, αλλάζουν γωνία, οπότε ανάλογα με τη δουλειά που κάνω (πληκτρολόγηση, video games, κολλήσεις κλπ) τα αλλάζω και στηρίζονται σωστά οι αγκώνες μου

η ανάκλιση δουλεύει πολύ ωραία και ορίζεις το πόση αντίσταση θα σου έχει

Το μόνο που δεν έχω πειράξει ακόμα είναι το μπρος-πισω του καθίσματος και την κλίση του. 2 μοίρες μπροστά ως 6 μοίρες πίσω λέει αλλά δεν έχω καταλάβει διαφορά 😛 Σιγά σιγά θα το βρω κι αυτό

4 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

1.80 - 90kg (και κάνω μια μελέτη αυτήν την περίοδο, για το πως βοηθάνε τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στην απώλεια βάρους)

Πιο άνετη σε σχέση με την IKEA Markus που είχα πριν.

Το στήριγμα στη μέση δουλεύει σε αντίθεση με την Markus που ήταν σαν να μην υπάρχει

τα χερούλια ανεβοκατεβαίνουν, πάνε μπρος πίσω, αλλάζουν γωνία, οπότε ανάλογα με τη δουλειά που κάνω (πληκτρολόγηση, video games, κολλήσεις κλπ) τα αλλάζω και στηρίζονται σωστά οι αγκώνες μου

η ανάκλιση δουλεύει πολύ ωραία και ορίζεις το πόση αντίσταση θα σου έχει

Το μόνο που δεν έχω πειράξει ακόμα είναι το μπρος-πισω του καθίσματος και την κλίση του. 2 μοίρες μπροστά ως 6 μοίρες πίσω λέει αλλά δεν έχω καταλάβει διαφορά 😛 Σιγά σιγά θα το βρω κι αυτό

Την εχω 10 χρονια. Δεν εχει βγαλει κιχ. Μονο που εμενα ειναι ασημενια, εχει χασει την γυαλαδα και θελω να την γυαλισω αλλα δεν ξερω πως.

• Like 1

Κινεζιές...

Spoiler

IMG_3747.JPG

Το πληκτρολόγιο δεν ξέρω πως θα αντέξει στην καθημερινή χρήση αλλά τώρα out of the box, στην πληκτρολόγηση είναι κλάσεις ανώτερο από το G512 Carbon Blue. Αν και 4 φορές πιο φτηνό.

Σαν σασί όταν το πιάνεις στα χέρια σου είναι λίγο πλαστικούρα αλλά όταν γράφεις δε πιάνεις το σασί οπότε όλα καλά.

Το πήρα γιατί ήθελα να δω αν μου κάνει για καθημερινή χρήση το ΤΚΛ, αν μου αρέσουν οι καφέ διακόπτες και κυρίως γιατί θέλω ένα μικρό αναλώσιμο πληκτρολόγιο να χωράει στην τσάντα μαζί με το λαπτοπ. 

Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω κανονικό keychron μεγάλο βαρύ και σιδερένιο.

IMG_3748.JPG

Ακουστικά, αλλαγή από τα blackshark που απλά με έχουν κουράσει. ΟΚ είναι για καθημερινή χρήση, με πολύ καλό μικρόφωνο, όχι απλά καλύτερο, ανώτερο από αυτό των razer. Iδανικά θέλουν λίγο tweaking στο eq για να έρθουν ακριβώς.

Θα συμφωνήσω νομίζω με τον @fatalara που λέει ή αυτά ή dac+"audiophile"/high end ακουστικά.

IMG_3749.JPG

Μητρικούλα για κατεβαστήρι ή και downsize, Θα δούμε. Καλή και τίμια αλλά με αργές usb.

• Like 7

On 13/12/2024 at 10:52 ΜΜ, το μέλος GeoF1 έγραψε:

Χτυπησα και γω καρεκλιτσα

Kaizer 4

Πολυ ευχαριστημενος!!!!

20241210_163521.jpg

Μεγειες. Επιτελους εφτιαξε η anda καρεκλα χωρις αυτο το εκτρωμα το μαξιλαρι κατω στη μεση

• Like 1
  • Haha 1