and64 Νοέμβριος 22 #9481 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Airpods με Samsung κινητο? Ειναι σαν να πηγαινεις στην θυρα 7 με φανελα ΠΑΟ αυτό!! Είναι σαν να έχεις τη μισή εμπειρία νομίζω, γιατι δεν έχεις ρυθμίσεις. Είναι καθαρά κατά πόσο σε ενοχλεί αυτο και αν το κοστολογείς 200€ Μπορείς επίσης να πουλήσεις τα airpods νομίζω... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 22 #9482 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Βρέθηκαν στα χέρια μου χωρίς να βρει ευρώ από την τσέπη μου καποια πραγματα ειναι θεμα αρχων Spoiler αστειεύομαι ετσι.....μην παρεξηγηθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Νοέμβριος 22 #9483 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: καποια πραγματα ειναι θεμα αρχων Hide contents αστειεύομαι ετσι.....μην παρεξηγηθώ Μα αντιλαμβάνομαι πλήρως το οξύμωρο του πράγματος! Και είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι την αλλαγή... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Τρίτη at 06:19 μμ Author #9484 Κοινοποίηση Τρίτη at 06:19 μμ On 12/11/2024 at 1:21 ΜΜ, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ας το βάλω και δω μιας και κάνω τέτοιες αγορές μια φορά στα δέκα χρόνια Οθόνη 4k και κάρτα για να μη κάνει έκρηξη η κακομοίρα (αλλά τιμιότατη) 1080. Κρίμα που η EVGA σταμάτησε να ασχολείται.. Απλά επανέρχομαι να πω οτι το βρώμοriser της Phanteks (ίσως επειδή είναι pci-e 3.0;!;!;!;!) έκανε τέτοια conflict που νόμιζα οτι η κάρτα ήταν για RMA, η οθόνη ήταν για RMA, το τροφοδοτικό ήταν για RMA και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. (α ναι και η μητρική!!) Προφανώς έκανα και καμιά 20ρια φορμάτ και το εξής τρελό:Μου έβγαζε στη διάρκει του setup οτι το σύστημα δεν είναι συμβαστό με τα Win11 Οπότε κατέληξα με τα 10ρια για κάποιο διάστημα.. Μου άρεσε πολύ έτσι κάθετα η κάρτα και σκέφτομαι να πάρω τον πιο καινούργιο που είναι pci-e 4.0. αλλά κάτι μου λέει οτι θα το μετανίωσω... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Τετάρτη at 01:10 μμ #9485 Κοινοποίηση Τετάρτη at 01:10 μμ 18 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Απλά επανέρχομαι να πω οτι το βρώμοriser της Phanteks (ίσως επειδή είναι pci-e 3.0;!;!;!;!) έκανε τέτοια conflict που νόμιζα οτι η κάρτα ήταν για RMA, η οθόνη ήταν για RMA, το τροφοδοτικό ήταν για RMA και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. (α ναι και η μητρική!!) Προφανώς έκανα και καμιά 20ρια φορμάτ και το εξής τρελό:Μου έβγαζε στη διάρκει του setup οτι το σύστημα δεν είναι συμβαστό με τα Win11 Οπότε κατέληξα με τα 10ρια για κάποιο διάστημα.. Μου άρεσε πολύ έτσι κάθετα η κάρτα και σκέφτομαι να πάρω τον πιο καινούργιο που είναι pci-e 4.0. αλλά κάτι μου λέει οτι θα το μετανίωσω... Τα riser πρεπει να ειναι ιδια με την μητρικη αλλιως θα υπαρχει θεμα. Μπορει και να την γλιτωσεις βεβαια αλλα ειναι ενα ρισκο που δεν θα το επαιρνα ξανα. Ασε που αναλογα το κουτι σου χαλαει το airflow και μαζι τις θερμοκρασιες της καρτας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Τετάρτη at 01:27 μμ #9486 Κοινοποίηση Τετάρτη at 01:27 μμ 19 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Μου άρεσε πολύ έτσι κάθετα η κάρτα και σκέφτομαι να πάρω τον πιο καινούργιο που είναι pci-e 4.0. αλλά κάτι μου λέει οτι θα το μετανίωσω... να το ρισκαρεις! αν ειναι PCI e 4 δεν θα εχεις κανενα θεμα! Επισης τετοιες γομαροκαρτες με 10κιλα ψήκτρα για μενα μονο καθετα πρεπει να τοποθετούνται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Τετάρτη at 08:39 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9487 Κοινοποίηση Τετάρτη at 08:39 μμ Σας ελειψα? Ειχα να ακουμπήσω 1 μηνα κ ημουν ετοιμος για νοσοκομειο. Αρχισα να τρεμω τα βραδια χωρις ακουστικα... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Τετάρτη at 09:15 μμ #9488 Κοινοποίηση Τετάρτη at 09:15 μμ 2 ζευγάρια πήρες; Τί λένε από ήχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Τετάρτη at 10:45 μμ #9489 Κοινοποίηση Τετάρτη at 10:45 μμ (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: 2 ζευγάρια πήρες; Τί λένε από ήχο; Να σου πω ενα πηγα να παρω για να ακουω μουσική (το δεξι) αλλα κατι πάθανε αυτα που παιζω παιχνιδια και βρηκα τα αριστερα μιση τιμη κ τα πήρα γιατι βλεπω να τα παιρνω πισω απι το 25 τα κανονικά μου. Τα δεξια αδιανοητο μπασο αλλα καθαρο χωρίς να χαλαει ολο τον ηχο. Νομιζεις οτι εχεις 2 12ιντσα στα αυτια σου Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 11:23 μμ από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts