Jump to content

Οι αγορές μας..!!

Spirosssss

Recommended Posts

2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Airpods με Samsung κινητο?

Ειναι σαν να πηγαινεις στην θυρα 7 με φανελα ΠΑΟ :hehe:

🤣🤣🤣 αυτό!! 

Είναι σαν να έχεις τη μισή εμπειρία νομίζω, γιατι δεν έχεις ρυθμίσεις. Είναι καθαρά κατά πόσο σε ενοχλεί αυτο και αν το κοστολογείς 200€ 😝

Μπορείς επίσης να πουλήσεις τα airpods νομίζω...

• Like 1
  • Haha 1

1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε:

Βρέθηκαν στα χέρια μου χωρίς να βρει ευρώ από την τσέπη μου 😋

καποια πραγματα ειναι θεμα αρχων 

Spoiler

αστειεύομαι ετσι.....μην παρεξηγηθώ

3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

καποια πραγματα ειναι θεμα αρχων 

Hide contents

αστειεύομαι ετσι.....μην παρεξηγηθώ

Μα αντιλαμβάνομαι πλήρως το οξύμωρο του πράγματος! 😅

Και είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι την αλλαγή...

• Like 1

On 12/11/2024 at 1:21 ΜΜ, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Ας το βάλω και δω μιας και κάνω τέτοιες αγορές μια φορά στα δέκα χρόνια :hehe:

Οθόνη 4k και κάρτα για να μη κάνει έκρηξη η κακομοίρα (αλλά τιμιότατη) 1080. Κρίμα που η EVGA σταμάτησε να ασχολείται..

IMG_20241108_142944~3.jpg

Απλά επανέρχομαι να πω οτι το βρώμοriser της Phanteks (ίσως επειδή είναι pci-e 3.0;!;!;!;!) έκανε τέτοια conflict που νόμιζα οτι η κάρτα ήταν για RMA, η οθόνη ήταν για RMA, το τροφοδοτικό ήταν για RMA και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. (α ναι και η μητρική!!) Προφανώς έκανα και καμιά 20ρια φορμάτ και το εξής τρελό:Μου έβγαζε στη διάρκει του setup οτι το σύστημα δεν είναι συμβαστό με τα Win11 :hehe: :hehe: Οπότε κατέληξα με τα 10ρια για κάποιο διάστημα.. 

Μου άρεσε πολύ έτσι κάθετα η κάρτα και σκέφτομαι να πάρω τον πιο καινούργιο που είναι pci-e 4.0. αλλά κάτι μου λέει οτι θα το μετανίωσω... 

• Like 2
  • Haha 2

18 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

Απλά επανέρχομαι να πω οτι το βρώμοriser της Phanteks (ίσως επειδή είναι pci-e 3.0;!;!;!;!) έκανε τέτοια conflict που νόμιζα οτι η κάρτα ήταν για RMA, η οθόνη ήταν για RMA, το τροφοδοτικό ήταν για RMA και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. (α ναι και η μητρική!!) Προφανώς έκανα και καμιά 20ρια φορμάτ και το εξής τρελό:Μου έβγαζε στη διάρκει του setup οτι το σύστημα δεν είναι συμβαστό με τα Win11 :hehe: :hehe: Οπότε κατέληξα με τα 10ρια για κάποιο διάστημα.. 

Μου άρεσε πολύ έτσι κάθετα η κάρτα και σκέφτομαι να πάρω τον πιο καινούργιο που είναι pci-e 4.0. αλλά κάτι μου λέει οτι θα το μετανίωσω... 

Τα riser πρεπει να ειναι ιδια με την μητρικη αλλιως θα υπαρχει θεμα. Μπορει και να την γλιτωσεις βεβαια αλλα ειναι ενα ρισκο που δεν θα το επαιρνα ξανα. Ασε που αναλογα το κουτι σου χαλαει το airflow και μαζι τις θερμοκρασιες της καρτας.

• Like 1

19 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

να το ρισκαρεις! αν ειναι PCI e 4 δεν θα εχεις κανενα θεμα! Επισης τετοιες γομαροκαρτες με 10κιλα ψήκτρα για μενα μονο καθετα πρεπει να τοποθετούνται

• Like 1

2 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε:

2 ζευγάρια πήρες; Τί λένε από ήχο;

Να σου πω ενα πηγα να παρω για να ακουω μουσική (το δεξι) αλλα κατι πάθανε αυτα που παιζω παιχνιδια και βρηκα τα αριστερα μιση τιμη κ τα πήρα γιατι βλεπω να τα παιρνω πισω απι το 25 τα κανονικά μου. Τα δεξια αδιανοητο μπασο αλλα καθαρο χωρίς να χαλαει ολο τον ηχο. Νομιζεις οτι εχεις 2 12ιντσα στα αυτια σου

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 1