and64 5 ώρες πριν #9481 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Airpods με Samsung κινητο? Ειναι σαν να πηγαινεις στην θυρα 7 με φανελα ΠΑΟ αυτό!! Είναι σαν να έχεις τη μισή εμπειρία νομίζω, γιατι δεν έχεις ρυθμίσεις. Είναι καθαρά κατά πόσο σε ενοχλεί αυτο και αν το κοστολογείς 200€ Μπορείς επίσης να πουλήσεις τα airpods νομίζω... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 4 ώρες πριν #9482 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Βρέθηκαν στα χέρια μου χωρίς να βρει ευρώ από την τσέπη μου καποια πραγματα ειναι θεμα αρχων Spoiler αστειεύομαι ετσι.....μην παρεξηγηθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 1 ώρα πριν #9483 Κοινοποίηση 1 ώρα πριν 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: καποια πραγματα ειναι θεμα αρχων Hide contents αστειεύομαι ετσι.....μην παρεξηγηθώ Μα αντιλαμβάνομαι πλήρως το οξύμωρο του πράγματος! Και είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι την αλλαγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts