Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Οκτώβριος 31 Δημοφιλής Δημοσίευση #9461 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31 Έχοντας αντικαταστήσει τη ρεζέρβα με δεξαμενή LPG, και μαθαίνοντας the hard way, είπα να μην προκαλώ άλλο την τύχη μου... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Οκτώβριος 31 #9462 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31 θαυματουργά αυτά. έχω κι εγώ μια τέτοια, κάθε 2 βδομάδες τσεκάρω να δω ότι είναι οκ τα λάστιχα κι αν χρειαστεί βάζει αγέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 31 #9463 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31 Είχε και το Lidl ένα για 30€ σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 31 #9464 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31 8 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Έχοντας αντικαταστήσει τη ρεζέρβα με δεξαμενή LPG, και μαθαίνοντας the hard way, είπα να μην προκαλώ άλλο την τύχη μου... Παρε και μπαλωμα γιατι δε θα πας μακρια btw 3 καρφια που εχω βγαλει απ' τα δικα μου, εχαναν αργα, δε χρειαστηκε τρομπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 31 #9465 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31 Δυστυχώς συνήθως είναι πολύ αργά, φασαριόζικα και οι μπαταρίες τους χάνουν γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 31 #9466 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31 εμενα επειδη αντι για ρεζερβα ειχε κιτ επισκευης (κλασικη μλκια στα καινουρια πλεον) εχει τουλαχιστον μια μικρη τρομπα που παιρνει ρευμα απο τον αναπτηρα, τουλαχιστον δεν φοβασαι μην μειενι απο μπαταρια. δεν το εχω χρειαστει ακομα βεβαια για να δω τι ψαρια πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Νοέμβριος 5 Δημοφιλής Δημοσίευση #9467 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5 Την Κυριακή αγόρασα μεταχειρισμένο τον 24-120 f/4 γιατί από τότε που πήρα τη D810 (Full Frame) δεν είχα φακό για γενική χρήση. Με εξυπηρετούσε ο 18-140 crop σαν ποιότητα και χιλιοστά, αλλά γιατί να χάνω τα μισά MP από τη μηχανή; Έτσι βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τον 24-120 f/4 και τον πήρα. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 5 #9468 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5 27 minutes ago, PetrosD said: Την Κυριακή αγόρασα μεταχειρισμένο τον 24-120 f/4 γιατί από τότε που πήρα τη D810 (Full Frame) δεν είχα φακό για γενική χρήση. Με εξυπηρετούσε ο 18-140 crop σαν ποιότητα και χιλιοστά, αλλά γιατί να χάνω τα μισά MP από τη μηχανή; Έτσι βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τον 24-120 f/4 και τον πήρα. Kαλορίζικος, καλές λήψεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Νοέμβριος 6 #9469 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6 14 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Την Κυριακή αγόρασα μεταχειρισμένο τον 24-120 f/4 γιατί από τότε που πήρα τη D810 (Full Frame) δεν είχα φακό για γενική χρήση. Με εξυπηρετούσε ο 18-140 crop σαν ποιότητα και χιλιοστά, αλλά γιατί να χάνω τα μισά MP από τη μηχανή; Έτσι βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τον 24-120 f/4 και τον πήρα. only fans κι εσύ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 6 #9470 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6 1 λεπτό πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: only fans κι εσύ; η δουλεια δεν ειναι ντροπη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Τρίτη at 09:53 πμ #9471 Κοινοποίηση Τρίτη at 09:53 πμ On 6/11/2024 at 3:15 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: only fans κι εσύ; Όχι, δυστυχώς. Ακόμα δεν τον έχω ευχαριστηθεί. Ωραία θα ήταν να κάνουμε καμιά Φωτομάζωξη, όπως παλιά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Τρίτη at 10:26 πμ #9472 Κοινοποίηση Τρίτη at 10:26 πμ On 11/6/2024 at 3:15 PM, navaho7 said: only fans κι εσύ; Spoiler Με Nikon? Μπαρμπούτι και φωτογραφίες απο DIY είναι το monetization, οχι οnlyfans. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Τρίτη at 12:21 μμ Author Δημοφιλής Δημοσίευση #9473 Κοινοποίηση Τρίτη at 12:21 μμ Ας το βάλω και δω μιας και κάνω τέτοιες αγορές μια φορά στα δέκα χρόνια Οθόνη 4k και κάρτα για να μη κάνει έκρηξη η κακομοίρα (αλλά τιμιότατη) 1080. Κρίμα που η EVGA σταμάτησε να ασχολείται.. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts