Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Πέμπτη at 10:42 πμ Δημοφιλής Δημοσίευση #9461 Κοινοποίηση Πέμπτη at 10:42 πμ Έχοντας αντικαταστήσει τη ρεζέρβα με δεξαμενή LPG, και μαθαίνοντας the hard way, είπα να μην προκαλώ άλλο την τύχη μου... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Πέμπτη at 02:02 μμ #9462 Κοινοποίηση Πέμπτη at 02:02 μμ θαυματουργά αυτά. έχω κι εγώ μια τέτοια, κάθε 2 βδομάδες τσεκάρω να δω ότι είναι οκ τα λάστιχα κι αν χρειαστεί βάζει αγέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Πέμπτη at 05:55 μμ #9463 Κοινοποίηση Πέμπτη at 05:55 μμ Είχε και το Lidl ένα για 30€ σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Πέμπτη at 06:55 μμ #9464 Κοινοποίηση Πέμπτη at 06:55 μμ 8 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Έχοντας αντικαταστήσει τη ρεζέρβα με δεξαμενή LPG, και μαθαίνοντας the hard way, είπα να μην προκαλώ άλλο την τύχη μου... Παρε και μπαλωμα γιατι δε θα πας μακρια btw 3 καρφια που εχω βγαλει απ' τα δικα μου, εχαναν αργα, δε χρειαστηκε τρομπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Πέμπτη at 08:03 μμ #9465 Κοινοποίηση Πέμπτη at 08:03 μμ Δυστυχώς συνήθως είναι πολύ αργά, φασαριόζικα και οι μπαταρίες τους χάνουν γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Πέμπτη at 08:52 μμ #9466 Κοινοποίηση Πέμπτη at 08:52 μμ εμενα επειδη αντι για ρεζερβα ειχε κιτ επισκευης (κλασικη μλκια στα καινουρια πλεον) εχει τουλαχιστον μια μικρη τρομπα που παιρνει ρευμα απο τον αναπτηρα, τουλαχιστον δεν φοβασαι μην μειενι απο μπαταρια. δεν το εχω χρειαστει ακομα βεβαια για να δω τι ψαρια πιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD 3 ώρες πριν #9467 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν Την Κυριακή αγόρασα μεταχειρισμένο τον 24-120 f/4 γιατί από τότε που πήρα τη D810 (Full Frame) δεν είχα φακό για γενική χρήση. Με εξυπηρετούσε ο 18-140 crop σαν ποιότητα και χιλιοστά, αλλά γιατί να χάνω τα μισά MP από τη μηχανή; Έτσι βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τον 24-120 f/4 και τον πήρα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 3 ώρες πριν #9468 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν 27 minutes ago, PetrosD said: Την Κυριακή αγόρασα μεταχειρισμένο τον 24-120 f/4 γιατί από τότε που πήρα τη D810 (Full Frame) δεν είχα φακό για γενική χρήση. Με εξυπηρετούσε ο 18-140 crop σαν ποιότητα και χιλιοστά, αλλά γιατί να χάνω τα μισά MP από τη μηχανή; Έτσι βρήκα σε συμφέρουσα τιμή τον 24-120 f/4 και τον πήρα. Kαλορίζικος, καλές λήψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts