BloodMage Φεβρουάριος 23 #9181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 39 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: τουλαχιστον δεν τα περναμε απο το μπαλκονι ετσι! να εκτιμας! 40 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: δεν εχει ψυκτρες για nvme με 10ε παιρνεις καλυτερη απο αυτη που θα ειχε 40 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: εχει 1gb lan μικρο το κακο 40 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: δεν εχει το wifi απειρες επιλογες με usb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 23 #9182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 Αsus γιατί; Για να έχει κουκουρούκου ρευματα; Eιδικά prime. Παρε μια MSI ή Asrock ανθρώπε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 23 #9183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 (edited) 57 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Αsus γιατί; Για να έχει κουκουρούκου ρευματα; Eιδικά prime. Παρε μια MSI ή Asrock ανθρώπε μου. Ισχυει αυτο που λες αλλα για καποιο λογο δεν υπαρχουν m-atx z790 μητρικες με ταβανι τα 180. Αυτη που εχει η asrock εχει σαπια VRM. Τής GigaByte εχει 300+. MSI δεν βλεπω να υπαρχει..μονο αν παω σε Z690Μ αλλα ρισκαρω να μην παιζουν 6400 οι μνημες μετα...Δεν ξερω... Το κουτι παιρνει μονο m-atx. @Cyber_Cookie Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 23 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 23 #9184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 12 minutes ago, GeorgeVasil said: Ισχυει αυτο που λες αλλα για καποιο λογο δεν υπαρχουν m-atx z790 μητρικες με ταβανι τα 180. Αυτη που εχει η asrock εχει σαπια VRM. Τής GigaByte εχει 300+. MSI δεν βλεπω να υπαρχει..μονο αν παω σε Z690Μ αλλα ρισκαρω να μην παιζουν 6400 οι μνημες μετα...Δεν ξερω... Το κουτι παιρνει μονο m-atx. @Cyber_Cookie Καλά δεν είναι και πανούκλα η ασους για να την αποφεύγουμε τελείως, ειδικά αν δεν υπάρχει εναλλακτική της προκοπής. Απλά μπορεί να θέλουν λίγο συμμάζεμα τα settings γιατί εντελώς χυμα δεν είμαι σίγουρος οτι η LFIII 240 θα την παλεύει με αποδεκτό θόρυβο σε load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 23 #9185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 2 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Καλά δεν είναι και πανούκλα η ασους για να την αποφεύγουμε τελείως, ειδικά αν δεν υπάρχει εναλλακτική της προκοπής. Απλά μπορεί να θέλουν λίγο συμμάζεμα τα settings γιατί εντελώς χυμα δεν είμαι σίγουρος οτι η LFIII 240 θα την παλεύει με αποδεκτό θόρυβο σε load. Χαλαρά πιστευω...ο 14600K δεν ειναι τοσο ζεστος οσο οι υπολοιποι. 165W βγαζει σε στοκ και τα παει εξαιρετικά απο οτι βλεπω σε review. Και δεν ειπα να το τερματίσω..ενα OC +400ΜΗz για ψυχολογικους λογους. Εχτες απο συνηθεια googlaρα το batch nu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 23 #9186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 32 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Χαλαρά πιστευω...ο 14600K δεν ειναι τοσο ζεστος οσο οι υπολοιποι. θα ειναι υπερκομπλε! τελικα η 14η γενια ειναι καλυτερη απο την 13η αν εξαιρεσεις τον 14900Κ την Arctic Liquid Freezer II 240 την ειχα βαλει σε φιλο και δεν πιστευα στα ματια μου με τις θερμοκρασιες. σε 7600Χ σε full load με pbo on auto ηταν σταθερα κατω απο 80. φανταζομαι ποσο καλυτερη θα ειναι η καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 23 #9187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 Αυτή τη φορά, δεν θα κάνω καθάρισμα και μεταφορά σε άλλο τόπικ, αλλά θα τα σβήσω. Φτάνει με τις υποκουβέντες στο θρεντ των αγορών ρε παιδιά. Ότι θέλετε, ανοίξτε ένα θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση biker Φεβρουάριος 23 Δημοφιλής Δημοσίευση #9188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23 Τελικά την έκανα την κουτουράδα... επόμενος σταθμός ΑΜ7 ! 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 25 #9189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25 On 2/21/2024 at 11:31 PM, ARMAGEDDON said: άσχετο έχετε ενημερωθεί ότι η ARTIC έχει εκπτώσεις ARCTIC | Cooling, Mounts, Equipment | The Cooler Way | Cooler than ever WWW.ARCTIC.DE ARCTIC is a leading manufacturer of low-noise PC coolers, fans and thermal interfaces along with high-quality monitor arms and wall... επειδή δεν έχω τι άλλο να κάνω (με έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης που δεν βγαίνουν νέες κάρτες) είπα να πάρω μία 360 ΑΙΟ με 82ευρώ με τα μεταφορικά να δοκιμάσω ώστε να βρίζω αν δεν πάει κάτι καλά DHL το φέρνει πάντως Offtopic αλλά πλέον είναι δωρεάν τα μεταφορικά! Spoiler 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25 #9190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25 Ακομα βαζει +6ε Θελει μηπως καπιο κωδικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 25 #9191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25 2 minutes ago, kpetros said: Ακομα βαζει +6ε Θελει μηπως καπιο κωδικο ? Κανε clear cookies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25 #9192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25 Nope , ουτε με incognito ουτε και με clear cookies Δε βαριεσαι , 2 σουβλακια λιγοτερα , εχω ηδη παραγγειλει την 240αρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 25 #9193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25 8 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Κανε clear cookies. για αρχή βλέπουμε 19% VAT οπότε κάπου αλλού τις στέλνεις ! για εμάς εδώ στο ΕΛΛΑΔΑ 24%VAT και 5 ευρω μεταφορικά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 25 #9194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25 3 minutes ago, ARMAGEDDON said: για αρχή βλέπουμε 19% VAT οπότε κάπου αλλού τις στέλνεις ! για εμάς εδώ στο ΕΛΛΑΔΑ 24%VAT και 5 ευρω μεταφορικά Ναι δεν είχα επιλέξει χώρα ρε ο νουμπάς. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 26 #9195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26 11 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ναι δεν είχα επιλέξει χώρα ρε ο νουμπάς. To ειχε κανει και σε μενα αυτο με το 19%. Βαζουν 24% αλλα ενδοκοινοτικες δεν εχουν ακομα τα !#@$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 26 #9196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26 24 minutes ago, GeorgeVasil said: δεν εχουν ακομα τα !#@$ Τα ποια1 ; Τα μ ή τα α; Ή κάτι άλλο; Μη σου βάζουμε και... λόγια στο στόμα. Spoiler 1 (ναι, ξέρω: αυτά, 1-0) 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 27 #9197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27 2 hours ago, gkatsogr said: Αν και θα είμαι off-topic αλλά αυτή η προσφορά της Arctic μας έκανε την ζημιά, αξίζει να πάω από την Liquid Freezer II 420 A-RGB στην Liquid Freezer IIΙ 420 A-RGB; Καταλάβατε...όχι τα 3, 2 αλλά από την 2 στην 3!!!! Έχουμε thread στο οποίο συζητάμε τις σχετικές ανησυχίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 27 #9198 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27 5 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Έχουμε thread στο οποίο συζητάμε τις σχετικές ανησυχίες: Τι το λες και δεν το κουνάς; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ARMAGEDDON Φεβρουάριος 29 Δημοφιλής Δημοσίευση #9199 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29 (edited) Έφθασε σε μια τεράστια κουταρα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 29 από ARMAGEDDON 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 29 #9200 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29 20 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Complete waste.. Πραγματικά δεν έχουν ΙΔΕΑ πως πακετάρουμε, μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν βλέπω τέτοια. Αλλά τελοσπάντο, καλοδούλευτη 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts