tommybertsen Ιανουάριος 18 #9081 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 10 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Όχι, κράτησα τα ίδια. Μπούταρε αμέσως χωρίς παράπονο, με την περσινή εγκατάσταση. Μόνο drivers χρειάστηκε να βάλω, γιατί δεν λειτουργούσε κανένα USB. Δεν με πειράζει. CPU είναι, δεν παθαίνει τίποτα. Θα περιμένω 1-2 μέρες και θα του ρίξω κι ένα ψιλό overclocking, έτσι για το καλό. Βάλε έστω Windows 10, μην κολλάς σε λειτουργικά που δεν υποστηρίζονται. Αν και είσαι ανίατη περίπτωση ρε μπαγάσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 18 #9082 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 8 minutes ago, BloodMage said: Ειναι πολυ καλος ο 5600Χ. Βαλτου ενα CO -10/15 και ενεργοποιησε το PBO και απολαυσε το Mε -30co + PBO τον είχα σε ΑΙΟ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 18 #9083 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 17 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Mε -30co + PBO τον είχα σε ΑΙΟ. Όταν έρθει η ώρα θα σε ρωτήσω αναλυτικά. Ακόμα ξεπερνάω το σοκ από χτες, που δεν είχα USB (ποντίκι), γιατί πληκτρολόγιο έχω PS2 και λειτουργούσε. Κανονικά, δεν υπάρχουν drivers στο site της μητρικής, αλλά να ναι καλά κάποιος χρήστης του reddit. Υπάρχουμε πολλοί εκεί έξω. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 18 #9084 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 22 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Mε -30co + PBO τον είχα σε ΑΙΟ. Άρα είναι πολύ καλό κομμάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 18 #9085 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 2 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Υπάρχουμε πολλοί εκεί έξω. Τώρα αυτό γιατί το είπες ; Θες να με πιάσει κατάθλιψη ρε συ ; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 18 #9086 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 -29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 18 #9087 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 10 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Υπάρχουμε πολλοί εκεί έξω. Γιατί; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 19 #9088 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19 Ειπα να βαλω το psu της υπογραφής μου στου γαμπρού το σύστημα(r5 3600x,rtx3080 με 550w Superflower!!) πριν κανει κανα μπαμ και να αγοράσω για εμένα. Δεν περασα Icue ακόμη.. To 16pin (650mm) δεν φτανει να περάσει απο κάτω απο την gpu για λίγο.. Τα braided που είδα απο corsair κ cablemod είναι 650 και 600mm... Wtf 750-800mm δεν υπάρχουν? Tο hwinfo το διάβασε κανονικά. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 19 #9089 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19 (edited) 41 λεπτά πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Τα braided που είδα απο corsair κ cablemod είναι 650 και 600mm... υπαρχει αλλη μια εταιρια που φτιαχνει custom cables σαν την cablemod ειναι (εξισου καλη) αλλα δεν μπορω να θυμηθω πως λεγεται edit νικησα το alzheimer . Nouvolo Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19 από BloodMage 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιανουάριος 20 #9090 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20 (edited) On 19/1/2024 at 11:14 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: υπαρχει αλλη μια εταιρια που φτιαχνει custom cables σαν την cablemod ειναι (εξισου καλη) αλλα δεν μπορω να θυμηθω πως λεγεται edit νικησα το alzheimer . Nouvolo Δεν την ήξερα αυτή την εταιρία. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20 από gkatsogr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Ιανουάριος 20 Δημοφιλής Δημοσίευση #9091 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20 Μετα απο χρονια αγορασμενο setup καινούριο εδω και 10 μερες. Πριν παμε σε waldorf iridium desktop. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 20 #9092 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20 On 19/1/2024 at 11:14 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: υπαρχει αλλη μια εταιρια που φτιαχνει custom cables σαν την cablemod ειναι (εξισου καλη) αλλα δεν μπορω να θυμηθω πως λεγεται edit νικησα το alzheimer . Nouvolo Τελωνειο βλεπω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panoc Ιανουάριος 22 Δημοφιλής Δημοσίευση #9093 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panoc Ιανουάριος 22 Δημοφιλής Δημοσίευση #9094 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 To λοιπον, η αναβαθμιση απο το 1000αρι ειναι παραπανω απο αισθητη! πρακτικα ειναι σα να εχω πλεον τους δισκους του server/nas πανω στο pc μου !!! 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιανουάριος 22 #9095 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 Πήρα την ίδια καρτούλα για το Home Sever/NAS που έστησα πρόσφατα και όντως πολύ ευχαριστημένος. Επόμενο στάδιο ένα 2.5G switch καθώς τώρα έχω απευθείας καλώδιο μεταξύ των καρτών σε PC/NAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 22 #9096 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 3 ώρες πριν, το μέλος panoc έγραψε: To λοιπον, η αναβαθμιση απο το 1000αρι ειναι παραπανω απο αισθητη! πρακτικα ειναι σα να εχω πλεον τους δισκους του server/nas πανω στο pc μου !!! Τάπα το πας! Εγω έχω δει μέχρι 180 μεταξύ μηχανικών δισκων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 22 #9097 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 30 λεπτά πριν, το μέλος Efialtis έγραψε: Πήρα την ίδια καρτούλα για το Home Sever/NAS που έστησα πρόσφατα και όντως πολύ ευχαριστημένος. Επόμενο στάδιο ένα 2.5G switch καθώς τώρα έχω απευθείας καλώδιο μεταξύ των καρτών σε PC/NAS. Τα 5αρια qnap που πηρα ειναι το πιο φθηνα που μπουρουσα να βρω και αναγκαστικα χρειαζομουν 2 λογω τοπολογιας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 22 #9098 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 (edited) 24 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Τάπα το πας! Εγω έχω δει μέχρι 180 μεταξύ μηχανικών δισκων Παιζω λιγο ανορθοδοξα, sto server/nas εχω win10, με drivepool (με folder duplication, οτι μπαινει σε συγκεκριμενους φακελοπυς γραφεται σε 2 δισκους) για το file sharing και σηκωνω σε αυτο vm για pihole, dhcp, dns server, downloading etc ενω εχω και ενα synology σε αλλο χωρο το οποιο παιρνει back up τα duplicated folders ωστε πρακτικα οτι χρειαζομαι να υπαρχει τουλαχιστο σε 3 δισκους. Με αυτο το τροπο ο χωρος που χανω απο τα 48ΤΒ ειναι μονο ο χωρος απο τα σημαντικα αρχεια που εχω στους duplicated φακελους. Αμα χαθει ενας δισκος χανω οτι δεν ηταν μεσα σε αυτους τους φακελους (Αδιαφορο δηλαδη) και μολις μπει νεος γινεται restore το duplication. Επισης ανα πασα στιγμη μπορω να βγαλω δισκο και να τον βαλω σε οποιοδηποτε μηχανημα και τα αρχεια θα ειναι αμεσα διαθεσιμα. Το τελευταιο ηταν και ο λογος που εφυγα απο main synology/qnap. Εχω 3 16ΤΒ seagate exos (ποτε ξανα nas drives) που αρχιζουν απο 260MB/s και τελιωνουν καπου στα 150MB/s αλλα επισης εχω και εναν 500GB ssd για cache. Οτι γραφω παει στον SSD και μεταγενεστερα (εκτος περιπτωσεων) πανε στους δισκους στο background. EDIT Επισης περα του serner/nas - synology ΔΕΝ εχω πουθενα αλλου μηχανικο δισκο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22 από panoc 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 22 Author #9099 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 Με cat5e/cat6 καλώδια όλα αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 22 #9100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22 1 λεπτό πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Με cat5e/cat6 καλώδια όλα αυτά; cat5e η αποσταση αναμεσα στα 2 2.5GB switch ειναι περιπου 55μετρα, το nas ειναι στο ισογειο στην αλλη μερια του κτηριου, εγω ειμαι 1ο οροφο. Εχω δοκιμασει και εξοπλισμο 10GB και δουλευει κανονικα αλλα οι τιμες ειναι αουτς αλλα και προς το παρον αχρηστο αφου με το 2.5 τελειωνουν οι δισκοι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts