Δημοφιλής Δημοσίευση AKISSS Ιανουάριος 14 Δημοφιλής Δημοσίευση #9061 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 (edited) Ειπα να δοκιμάσω iems..για pc χρήση..gaming κτλ.. 35€ απο amazon.de.. ναι τσιπικη τιμή αλλά θεωρούνται τιμια..(Crinacle tuned) 6 εργάσιμες να έρθουν. Καλή συσκευασία. Ανετα κ ελαφριά η πρώτη εντύπωση. Καλή εφαρμογή και δεν το περίμενα.. αυτό λένε σαν - για τα συγκεκριμένα.. Τα κούμπωσα πάνω στο mixamp της Astro στην θέση των Α40TR.. Mετα απο 1-2 rounds warthunder : ανετα κ ελαφριά η πρώτη εντύπωση. Μηδέν απομόνωση σχεδόν.. δεν με ενόχλησε βέβαια.. No mic. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14 από AKISSS 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 15 #9062 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 12 ώρες πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Crinacle tuned 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ARMAGEDDON Ιανουάριος 15 Δημοφιλής Δημοσίευση #9063 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 4tb με 205 ευρώ για περισσότερο 4K PRON OF 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Ιανουάριος 15 #9064 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 όλοι OF creators είστε; Τόσα λεφτά βγάζετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 15 #9065 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: όλοι OF creators είστε; Τόσα λεφτά βγάζετε; Κάποιοι είναι και consumers Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 15 #9066 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 15 #9067 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 (edited) 34 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: 4tb με 205 ευρώ για περισσότερο 4K PRON OF ΠΟΥ? YΓ ακυρο το ειδα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 15 #9068 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 21 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: ΠΟΥ? YΓ ακυρο το ειδα Κιτρινομαζο . Θα μπει με μια mc1 pro ψηκτρούλα για nvme Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 15 #9069 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 περσινή παραγγελία είχα παραγγείλει τον δίσκο από σκρουτζομάγαζο στα 190€ αλλά τον πήρα από το eshop στα 203€ για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο όσον αφορά την εγγύηση (σημερινή παραλαβή) 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AKISSS Ιανουάριος 15 Δημοφιλής Δημοσίευση #9070 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 (edited) Μετάβαση από android (Samsung s6-s7-s20) σε 15 Pro.. Χρώμα Natural Titanium. 128gb. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν το keyboard και έβαλα το swiftkey.. Μπήκαν ηδη θηκη-tempered από Spigen.. 2 ημέρες χωρις θήκη οσο ωραίο και να ήταν μου γλίστραγε από κρυο χερι. vs s20: Καλή μπαταρία.(εως 80% της εχω βάλει limit φόρτισης) Fast Οθοναρα Fast unlock Photos vids Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15 από AKISSS 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Ιανουάριος 15 Δημοφιλής Δημοσίευση #9071 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 26 λεπτά πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Μετάβαση από android (Samsung s6-s7-s20) σε 15 Pro.. δεν εχει και dislike κουμπακι εχουμε και καποιες αρχες αλλοι αλλαζουν απο sff και πανε σε full atx αλλοι απο android σε (δεν μου επιτρεπουν οι αρχες μου να το προφερω) που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Ιανουάριος 17 Δημοφιλής Δημοσίευση #9072 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17 (edited) Αναβαθμίστηκα κι εγώ μετά από ένα χρόνο, πήρα τον Ryzen 5 5600x μεταχειρισμένο από τον Μπισκότο. Άλλαξα και μητρική, πήρα την Gigabyte B550 Gaming X V2, full ATX και πάλι! Φυσικά και μια θερμοαγώγιμη, γιατί μου είχαν τελειώσει όλες, μια Arctic Silver 5 των 3,5 γραμμαρίων. Πήρα και το AM5 bracket που μου προτείνατε στο άλλο νήμα, το οποίο έκατσε τέλεια πάνω στην Thermaltake ψύκτρα μου και μπήκε και εγκάρσια μπάρα με βιδάκια για απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17 από PetrosD 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 18 #9073 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 8 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: πήρα τον Ryzen 5 5600x μεταχειρισμένο από τον Μπισκότο @Cyber_Cookie Τι τα έκανες, ρε, τα λεφτά που έβγαλες από τα κρυπτονομίσματα; Λέγε, δεν θα ξεφύγεις. 7800x 3d; 4090; Oled monitor; Όλα τα προηγούμενα μαζί; Μίλα... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 18 #9074 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 12 λεπτά πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: @Cyber_Cookie Τι τα έκανες, ρε, τα λεφτά που έβγαλες από τα κρυπτονομίσματα; Λέγε, δεν θα ξεφύγεις. 7800x 3d; 4090; Oled monitor; Όλα τα προηγούμενα μαζί; Μίλα... φήμες λένε οτι τα έφαγε στις γκόμενες (Στον βούρκο κυλιόμενες) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 18 #9075 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 9 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Αναβαθμίστηκα κι εγώ μετά από ένα χρόνο, πήρα τον Ryzen 5 5600x μεταχειρισμένο από τον Μπισκότο. Άλλαξα και μητρική, πήρα την Gigabyte B550 Gaming X V2, full ATX και πάλι! Φυσικά και μια θερμοαγώγιμη, γιατί μου είχαν τελειώσει όλες, μια Arctic Silver 5 των 3,5 γραμμαρίων. Πήρα και το AM5 bracket που μου προτείνατε στο άλλο νήμα, το οποίο έκατσε τέλεια πάνω στην Thermaltake ψύκτρα μου και μπήκε και εγκάρσια μπάρα με βιδάκια για απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα. Και αναβάθμισες και σε Windows Millenium ? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 18 #9076 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 9 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Αναβαθμίστηκα κι εγώ μετά από ένα χρόνο, πήρα τον Ryzen 5 5600x μεταχειρισμένο από τον Μπισκότο. Άλλαξα και μητρική, πήρα την Gigabyte B550 Gaming X V2, full ATX και πάλι! Φυσικά και μια θερμοαγώγιμη, γιατί μου είχαν τελειώσει όλες, μια Arctic Silver 5 των 3,5 γραμμαρίων. Πήρα και το AM5 bracket που μου προτείνατε στο άλλο νήμα, το οποίο έκατσε τέλεια πάνω στην Thermaltake ψύκτρα μου και μπήκε και εγκάρσια μπάρα με βιδάκια για απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα. Σου είπε ότι το είχε λιώσει στο WoT; Στο λέω εγώ. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 18 #9077 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 40 minutes ago, DEADLAZARUS said: @Cyber_Cookie Τι τα έκανες, ρε, τα λεφτά που έβγαλες από τα κρυπτονομίσματα; Λέγε, δεν θα ξεφύγεις. 7800x 3d; 4090; Oled monitor; Όλα τα προηγούμενα μαζί; Μίλα... Δε λέω γιατί θα με κοροϊδεύετε. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 18 #9078 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 35 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Και αναβάθμισες και σε Windows Millenium ? Όχι, κράτησα τα ίδια. Μπούταρε αμέσως χωρίς παράπονο, με την περσινή εγκατάσταση. Μόνο drivers χρειάστηκε να βάλω, γιατί δεν λειτουργούσε κανένα USB. 23 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Σου είπε ότι το είχε λιώσει στο WoT; Στο λέω εγώ. Δεν με πειράζει. CPU είναι, δεν παθαίνει τίποτα. Θα περιμένω 1-2 μέρες και θα του ρίξω κι ένα ψιλό overclocking, έτσι για το καλό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 18 #9079 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 Θα περιμένεις να "κάτσει" πρώτα και μετά να την πλακώσεις; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 18 #9080 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18 3 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Όχι, κράτησα τα ίδια. Μπούταρε αμέσως χωρίς παράπονο, με την περσινή εγκατάσταση. Μόνο drivers χρειάστηκε να βάλω, γιατί δεν λειτουργούσε κανένα USB. Δεν με πειράζει. CPU είναι, δεν παθαίνει τίποτα. Θα περιμένω 1-2 μέρες και θα του ρίξω κι ένα ψιλό overclocking, έτσι για το καλό. Ειναι πολυ καλος ο 5600Χ. Βαλτου ενα CO -10/15 και ενεργοποιησε το PBO και απολαυσε το 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts