BloodMage Οκτώβριος 24, 2023 #8941 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2023 36 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Τοσο μεγαλο κουτι και να μην χωραει 25αρι ρεζερβουαρ στο πλαι... Μας εφαγαν τα distro plate... ενα FLT 240 θελει εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 24, 2023 #8942 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ενα FLT 240 θελει εκει Ναι δυστυχως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση slalom Οκτώβριος 30, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8943 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2023 σημερινη παραλαβη 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Οκτώβριος 31, 2023 #8944 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2023 Καλοδούλευτη. Τι άλλο έχει ή προβλέπεται να έχει το δίκτυο σε 2,5G? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 31, 2023 #8945 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2023 Κανενα φτηνο 8αρι 2.5G switch εχει βρει κανεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 31, 2023 #8946 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2023 Πιο περίπλοκη ερώτηση απ' ότι φαντάζεται κανείς Το Mikrotik CRS310 είναι "φτηνό" για ό,τι κάνει. Για εκτεταμένη λίστα με επιλογή από διάφορες κατηγορίες, δες και εδώ: The Ultimate Cheap Fanless 2.5GbE Switch Buyers Guide WWW.SERVETHEHOME.COM We test 15+ fanless 2.5GbE switches to see which are the top picks, which have cool features, and which ones are simply overpriced 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 31, 2023 #8947 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2023 (edited) 10 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: Καλοδούλευτη. Τι άλλο έχει ή προβλέπεται να έχει το δίκτυο σε 2,5G? Βασικα παρελαβα 3 καλωδια εχω 6ρια παντου 7 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Κανενα φτηνο 8αρι 2.5G switch εχει βρει κανεις; αυτο TL-SG108-M2 | 8-Port 2.5G Desktop Switch | TP-Link Greece WWW.TP-LINK.COM As the flagship 2.5G product, the 8-Port desktop switch delivers reliable, super-fast connections with the lowest latency possible—without the need to upgrade to Cat6 wiring. 8× 2.5-Gigabit ports... και αυτο https://vi.aliexpress.com/i/1005001986084503.html?gatewayAdapt=glo2vnm ή αυτο Amazon.com WWW.AMAZON.COM Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2023 από slalom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Efialtis Νοέμβριος 2, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8948 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 Τελικά δεν είναι να παρακολουθεί κανείς το φόρουμ, να τον βάλετε σε έξοδα.... σατανάδες. 19 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Νοέμβριος 2, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8949 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 Δώρο της γυναίκας για τη επιτυχία στις εξετάσεις ρευστότητας. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί το Stratos μετά από τόσα χρόνια... 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Νοέμβριος 2, 2023 #8950 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Δώρο της γυναίκας για τη επιτυχία στις εξετάσεις ρευστότητας. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί το Stratos μετά από τόσα χρόνια... *εξετάσεις ειδικότητας (άτιμε κορρέκτορα...) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 2, 2023 από ronin13 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 2, 2023 #8951 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 28 minutes ago, ronin13 said: *εξετάσεις ειδικότητας Για μια στιγμή νόμισα ότι η γυναίκα σου ήταν η Νικολοπούλου και εσύ ήσουν ο Στουρνάρας και πανηγυρίζαμε για τις συστημικές τράπεζες. Αν και κατέρρευσαν τα όνειρά μου, μπράβο, πάντα τέτοια! 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 2, 2023 #8952 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος Efialtis έγραψε: Τελικά δεν είναι να παρακολουθεί κανείς το φόρουμ, να τον βάλετε σε έξοδα.... σατανάδες. Στην τιμή που παίζει τώρα είναι απλά μονόδρομος . Μεγειες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 3, 2023 #8953 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2023 Εγώ που νόμιζα ότι είχε Lancia Stratos; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Νοέμβριος 3, 2023 #8954 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Εγώ που νόμιζα ότι είχε Lancia Stratos; Εσύ είσαι μερακλής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 8, 2023 #8955 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2023 (edited) Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιούσα με το laptop ένα Logitech G305 (ασύρματο lightspeed). Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για gaming αλλά για εργασίες ακριβείας (image manipulation, hand writing με χρήση ποντικιού κτλ) καθώς ήθελα ένα σχετικά μεγάλο ποντίκι για περιστασιακή χρήση με το laptop με πολύ καλή απόκριση. Ως εκ τούτου, δεν καταπονήθηκε ιδιαίτερα. Η χρήση ήταν περίπου 1 ώρα την ημέρα και μόνο κατά τους σχολικούς μήνες (είμαι εκπαιδευτικός). Δυστυχώς, 10-15 μέρες μετά τη λήξη της διετούς εγγύησης σταμάτησε να "ακούει" στο αριστερό κλικ. Ο διακόπτης λειτουργεί κανονικά (ακούς το κλικ), αλλά δεν περνάει η "εντολή" στο σύστημα. Με εκνεύρισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι άντεξε όσο και η ονομαστική του εγγύηση (+15 μέρες) με τόσο περιορισμένη και προσεκτική χρήση. Η ασέβεια που δείχνουν οι εταιρείες στους καταναλωτές με την πτώση της ποιότητας (και την κατακόρυφη άνοδο των τιμών) έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο... Δεν πρόκειται να ξαναδώσω χρήματα για ασύρματο ποντίκι στη Logitech (ας πρόσεχαν) και αποφάσισα για πρώτη φορά στη ζωή μου να ρίξω τη ζαριά "Razer" Στα 45€ βρήκα και τσίμπησα το Deathadder V2 Hyperspeed Μετά από περιορισμένη δοκιμή φαίνεται να κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλω. Στα συν (στοιχεία που δεν αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδίκτυο) ότι για χρήση με laptop είναι καταλληλότερο καθώς το dongle της razer (μετρημένο με usb tester) καταναλώνει 0,068W, ενώ το αντίστοιχο της logitech ζητάει 0,140W. Επίσης διαθέτει ΒΤ + 2.4GHz mode, για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιεί το dongle. Υποτίθεται ότι το BT mode δεν είναι τόσο ακριβές, αλλά τι να πω, εγώ διαφορά δεν κατάλαβα. Δυστυχώς στο linux το wifi-chipset που φοράει το laptop μου δεν παίζει 100% σωστά. Ενώ βλέπει τα BT edifier, δεν βλέπει το BT razer, οπότε το χρησιμοποιώ με το dongle. (στα windows έπαιξε κομπλέ και με BT). ΥΓ και μια μέρα μετά την αγορά του razer, το logitech άρχισε να λειτουργεί πάλι κανονικά... Άβυσσος η ψυχή των ηλεκτρονικών.... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2023 από gdp77 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 8, 2023 #8956 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2023 3 hours ago, gdp77 said: Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιούσα με το laptop ένα Logitech G305 (ασύρματο lightspeed). Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για gaming αλλά για εργασίες ακριβείας (image manipulation, hand writing με χρήση ποντικιού κτλ) καθώς ήθελα ένα σχετικά μεγάλο ποντίκι για περιστασιακή χρήση με το laptop με πολύ καλή απόκριση. Ως εκ τούτου, δεν καταπονήθηκε ιδιαίτερα. Η χρήση ήταν περίπου 1 ώρα την ημέρα και μόνο κατά τους σχολικούς μήνες (είμαι εκπαιδευτικός). Δυστυχώς, 10-15 μέρες μετά τη λήξη της διετούς εγγύησης σταμάτησε να "ακούει" στο αριστερό κλικ. Ο διακόπτης λειτουργεί κανονικά (ακούς το κλικ), αλλά δεν περνάει η "εντολή" στο σύστημα. Με εκνεύρισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι άντεξε όσο και η ονομαστική του εγγύηση (+15 μέρες) με τόσο περιορισμένη και προσεκτική χρήση. Η ασέβεια που δείχνουν οι εταιρείες στους καταναλωτές με την πτώση της ποιότητας (και την κατακόρυφη άνοδο των τιμών) έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο... Δεν πρόκειται να ξαναδώσω χρήματα για ασύρματο ποντίκι στη Logitech (ας πρόσεχαν) και αποφάσισα για πρώτη φορά στη ζωή μου να ρίξω τη ζαριά "Razer" Στα 45€ βρήκα και τσίμπησα το Deathadder V2 Hyperspeed Μετά από περιορισμένη δοκιμή φαίνεται να κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλω. Στα συν (στοιχεία που δεν αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδίκτυο) ότι για χρήση με laptop είναι καταλληλότερο καθώς το dongle της razer (μετρημένο με usb tester) καταναλώνει 0,068W, ενώ το αντίστοιχο της logitech ζητάει 0,140W. Επίσης διαθέτει ΒΤ + 2.4GHz mode, για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιεί το dongle. Υποτίθεται ότι το BT mode δεν είναι τόσο ακριβές, αλλά τι να πω, εγώ διαφορά δεν κατάλαβα. Δυστυχώς στο linux το wifi-chipset που φοράει το laptop μου δεν παίζει 100% σωστά. Ενώ βλέπει τα BT edifier, δεν βλέπει το BT razer, οπότε το χρησιμοποιώ με το dongle. (στα windows έπαιξε κομπλέ και με BT). ΥΓ και μια μέρα μετά την αγορά του razer, το logitech άρχισε να λειτουργεί πάλι κανονικά... Άβυσσος η ψυχή των ηλεκτρονικών.... Καλοδούλευτο! Keep us posted για το πως θα πάει. Έχω το ενσύρματο αδερφάκι του και το παρόπλισα πριν κανα δεκαήμερο γιατί άρχισε να κάνει νερά η ροδέλα. Και τώρα έχω για main ποντίκι το διετίας G305 lightspeed το οποίο μου χει βγει σκυλί. Έχει τόση χρήση που έχουν λειανθεί τα πλαστικά στο πιάσιμο αλλά συνεχίζει ακάθεκτο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση slalom Νοέμβριος 13, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8957 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2023 Hi guys! Σημερα ηρθε και το "μεγαλο" κομματι ταπεινα... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 14, 2023 #8958 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2023 θα χρειαστώ κατι αντίστοιχο όταν επιτέλους αποφασίσουν να βάλουν οτικη και στην γειτονιά μας είμαι με ενα 1000αρακι λινκσις 15ετιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 14, 2023 #8959 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2023 17 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Hi guys! Σημερα ηρθε και το "μεγαλο" κομματι ταπεινα... Με τι καλωδιο? Παιζει το CAT6 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Νοέμβριος 14, 2023 #8960 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2023 Από Ελλάδα το switch ή Ali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts