GFFermari Απρίλιος 15, 2023 #8661 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2023 Καλο το Shift ATX3.0 αλλα δε θα ρισκαρα με το layout που εχει. Πρεπει να εισαι 150% σιγουρος οτι θα κρατησεις το κουτι σου ή αυτο που θα παρεις αργοτερα δουλευει με το τροφοδοτικο. btw το κουτι μου δε δουλευει με το Shift λογω cage που το περικλειει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 15, 2023 #8662 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2023 6 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Καλο το Shift ATX3.0 αλλα δε θα ρισκαρα με το layout που εχει. Πρεπει να εισαι 150% σιγουρος οτι θα κρατησεις το κουτι σου ή αυτο που θα παρεις αργοτερα δουλευει με το τροφοδοτικο. btw το κουτι μου δε δουλευει με το Shift λογω cage που το περικλειει. Στο Corsair 7000X που έχω ήταν πάρα πολύ άνετη η εγκατάσταση, πολυς χώρος. Παντως οι connectors ειναι πιο μικροι και χωράνε και σε πιο μικρα κουτια να τους στριψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Απρίλιος 19, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8663 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2023 -Μπαμπά αφού σου είπα οτι δε θέλω άλλα Lego. -Ποιός σου είπε οτι είναι για σένα ? - ... Και μετά απο 10+ ώρες... 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Απρίλιος 19, 2023 #8664 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2023 Βάλε εάν θες και στο YouTube ,μπορεί και να τον γνωρίζεις , τον mannykhosbin . Δεν ξέρω εάν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά έχει 4 bugatti . Μια από αυτές είναι η Chiron . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Απρίλιος 19, 2023 #8665 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2023 Μπήκα και εγώ να ψάξω αυτόν τον mannykhosbin υποθέτοντας ότι θα είναι κάποιος Lego MOC creator να δω τι έχει και αν μου αρέσει κάτι μήπως ψωνίσω κιόλας... Πφφφφφ.... τελικά αποδείχθηκε ότι έχει συλλογή με αληθινά Super Cars... lame-o... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 19, 2023 #8666 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2023 30 λεπτά πριν, το μέλος ckbond έγραψε: Μπήκα και εγώ να ψάξω αυτόν τον mannykhosbin υποθέτοντας ότι θα είναι κάποιος Lego MOC creator να δω τι έχει και αν μου αρέσει κάτι μήπως ψωνίσω κιόλας... Πφφφφφ.... τελικά αποδείχθηκε ότι έχει συλλογή με αληθινά Super Cars... lame-o... αν δεν ειχα διαβασει το σχολιο σου το ιδιο πραγμα θα εκανα και γω 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 22, 2023 #8667 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 Upgrade Logitech Performance ΜΧ -> MX Master 3S Πρώτη εμπειρία: Ωραίο το αθόρυβο κλικ και το "έξυπνο" fast scroll. Πάντως λόγω μεγέθους και έλλειψης θέσης για τον πομποδέκτη, μάλλον δεν θα το κουβαλάω παντού... Πριν και μετά: Spoiler Spoiler 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 22, 2023 #8668 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 Δεν εχω πιασει στα χέρια μου προϊόν της σειρας MX που να μην είναι άριστο. Καλοδούλευτο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Απρίλιος 22, 2023 #8669 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 5 λεπτά πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Δεν εχω πιασει στα χέρια μου προϊόν της σειρας MX που να μην είναι άριστο. Καλοδούλευτο! Εμένα δεν με βόλεψε καθόλου το Performance στο θέμα κουμπιών για μπρος πίσω. Το έχω στην άκρη δυστυχώς. Σε αντίθεση με το Master που το έχω ακόμη από το 2008, αφού του άλλαξα τα δεξί αριστερό 2 φορές και μια φορά μπαταρία. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 22, 2023 #8670 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 (edited) Το είχα χουφτώσει το Performance MX το 2016, αλλα τότε προτίμησα να πάω στο MX Master (μου άρεσε περισσότερο η αίσθηση και που ήταν λίγο πιο μαζεμένο), και στο MX Keys εδω και περιπου δυο χρόνια. Ο αδερφός μου πήρε ένα MX Master, μετά απο προτροπή μου, το 2018, και το δουλεύει με Mac. Πήρα δώρο στον κολλητό μου το MX Anywhere το 2017. Στην κοπέλα μου το MX Anywhere 3 πριν 2 χρόνια. Όλοι απολύτως ικανοποιημένοι. Δουλεύουν αγόγγυστα και απροβλημάτιστα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2023 από ronin13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 22, 2023 #8671 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 Για δουλειά το ΜΧ Master δε παίζεται. Για gaming δε κάνει - το polling rate είναι πολύ χαμηλό κ είναι και βαρύ σχετικά. Έχω το πρώτο μοντέλο (μαύρο/χρυσό) ποσά χρόνια και δε κάνει κιχ. Σε αντίθεση με το Logitech G Pro wired που ειχα και μετά από λίγους μήνες έβγαλε double click issues. Ον τοπικ, πήρα ένα Corsair type 4 12VHPWR cable. Φωτο μόλις έρθει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 22, 2023 #8672 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 32 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Για δουλειά το ΜΧ Master δε παίζεται. Για gaming δε κάνει. Με τόσες εξετάσεις που έχουν σκάσει απανωτά, εγκατέλειψα το άθλημα με την έλευση του ποντικιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 22, 2023 #8673 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Ον τοπικ, πήρα ένα Corsair type 4 12VHPWR cable. Φωτο μόλις έρθει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Απρίλιος 22, 2023 #8674 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 5 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε: Upgrade Logitech Performance ΜΧ -> MX Master 3S Πρώτη εμπειρία: Ωραίο το αθόρυβο κλικ και το "έξυπνο" fast scroll. Πάντως λόγω μεγέθους και έλλειψης θέσης για τον πομποδέκτη, μάλλον δεν θα το κουβαλάω παντού... Πριν και μετά: Hide contents Hide contents 8 μήνες με αυτό, είναι το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει (δεν έχω θέμα με τον πομποδέκτη γιατί παίζω με bluetooth). Από παιχνίδια, μέχρι καμιά πασιέντζα, οπότε και για gaming καλό μου έχει βγει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Efialtis Απρίλιος 22, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8675 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 Πρώτη φορά εκτός Sapphire, 2ο χέρι και είναι πραγματική αναβάθμιση για σχεδόν τα ίδια χρήματα που είχα πάρει καινούργια την Vega56. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 22, 2023 #8676 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 5 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Δεν εχω πιασει στα χέρια μου προϊόν της σειρας MX που να μην είναι άριστο. Καλοδούλευτο! Δυστυχώς το Performance MX μετά από ομολογουμένως μακροχρόνια χρήση έχει αποκτήσει θέμα με το κύκλωμα της μπαταρίας (το είχα πλέον συνέχεια στο καλώδιο) και είχαν φθαρεί τα λάστιχα. Πάντως για περιφερειακά η Logitech παραμένει #1 στη δική μου λίστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση BasiliCeLew Απρίλιος 22, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8677 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2023 Και εγώ επέκτεινα την MX συλλογή μου σήμερα αγόρασα το Logitech MX Keys Plus (με το Pad) για να σετάρω το Logitech MX Vertical (που με έσωσε από τους πόνους του καρπού). Δούλεψα και πρώτη φορά το Logi Flow (για να δουλεύω σταθερό και Laptop ταυτόχρονα) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα για το πόσο καλά λειτουργούσε. Το Feeling που δίνει το πληκτρολόγιο είναι ακριβώς αυτό που ήθελα , και το κυριότερο είναι σχεδόν αθόρυβο κάτι που ήταν must. Medium feeling keys αλλά καταλαβαίνεις full την ανάδραση με αποτέλεσμα να παίρνεις ένα πολύ καλό feedback και μπορείς να γράψεις αρκετά γρήγορα. Επειδή δούλευα το τελευταίο μήνα με ένα σάπιο Logitech (στο προηγούμενο page φαίνεται δεν ξέρω καν το Model) είχα κουραστεί γιατί το 5-10% της πληκτρολόγησης δεν γινόταν import αν δεν έβαζα πραγματικά πολύ δύναμη. Μπορεί να το έχω 3-4 χρόνια αλλά πρώτη φορά το χρησιμοποίησα και έπαθα σοκ ότι δεν μπορούσες να πληκτρολογήσεις, ήταν σίγουρα για DOA. Φουλ χαρούμενος οπότε με την επιλογή του MX Keys ,αγορά από eshop στα 116 ευρω , το αγόρασα Πέμπτη 12 το βράδυ και ήρθε σήμερα (επαρχία είμαι) και έπαθα σοκ. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Απρίλιος 23, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8678 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 Μετά από πολύ καιρό κ προς αντικατάσταση δυο 29’’ πήγαμε σε μια 49’’ Περιεργη αίσθηση τη πρώτη μέρα αλλά μάλλον θα αντικαταστήσω και τις δυο 27αρες στο άλλο γραφειο Dell U4919DW UltraSharp Ultra-Wide 49¨ WQHD WLED IPS InfinityEdge 210-ARNW | Οθόνες | Msystems WWW.MSYSTEMS.GR Κατηγορία - Οθόνες - Προϊόν - Dell U4919DW UltraSharp Ultra-Wide 49¨ WQHD WLED IPS InfinityEdge 210-ARNW... 20 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Απρίλιος 23, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8679 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 (edited) Κουταρα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2023 από icy20 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Απρίλιος 23, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8680 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2023 53 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Κουταρα... Bάλε κανα φανάκι ρε μαστορα. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts