GeorgeVasil Μάϊος 15, 2022 #8141 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2022 7 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ....δε καταλαβα τι προσπαθεις να κανεις στο σχεδιο. [ΟΤ] Μέρος μιας ευρειας αποτυπωσης για κομβο εισοδου εξοδου [/ΟΤ] Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Μάϊος 16, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8142 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2022 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση and64 Μάϊος 18, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8143 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2022 Έπαιξε για λίγο στα ~160 στο σκρουτζ και είπα να το δοκιμάσω! Σε αυτή την τιμή είναι αρκετά καλό το vfm και φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Δεν εχω προλάβει και να το σετάρω εντελώς ακομα... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 18, 2022 #8144 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2022 Επειδή το έχω στο καλάθι μία εβδομάδα (το 42mm) σου ειναι ευκολο να γράψεις 2-3 πραγματα όταν ασχοληθεις μαζί του; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάϊος 18, 2022 #8145 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2022 12 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Επειδή το έχω στο καλάθι μία εβδομάδα (το 42mm) σου ειναι ευκολο να γράψεις 2-3 πραγματα όταν ασχοληθεις μαζί του; Φυσικά αλλά μην περιμένεις αν σου πω αν δουλεύει καλά στο γυμναστήριο γιατί δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για fitness tracking Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 18, 2022 #8146 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2022 36 λεπτά πριν, το μέλος and64 έγραψε: Φυσικά αλλά μην περιμένεις αν σου πω αν δουλεύει καλά στο γυμναστήριο γιατί δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για fitness tracking Δεν με ενδιαφερει τόσο το γυμναστήριο Θέλω διάρκεια μπαταρίας και πόσο εύκολα μπορείς να ενημερωθείς για κλήσεις μηνύματα όπως και την εμβέλεια πάνω κάτω όταν εχεις το κινητό σε απόσταση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Μάϊος 19, 2022 #8147 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 21 ώρες πριν, το μέλος and64 έγραψε: Έπαιξε για λίγο στα ~160 στο σκρουτζ και είπα να το δοκιμάσω! Σε αυτή την τιμή είναι αρκετά καλό το vfm και φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Δεν εχω προλάβει και να το σετάρω εντελώς ακομα... το 42mm είναι ή το 46? Περιμένω κι εγώ εντυπώσεις γιατί κι εγώ το λιμπίζομαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάϊος 19, 2022 #8148 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 12 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: το 42mm είναι ή το 46? Περιμένω κι εγώ εντυπώσεις γιατί κι εγώ το λιμπίζομαι 46αρι και το εχω στο σκρουτζ και το χαζεύεω απ'οταν βγήκε αλλά επειδή δεν παύει να είναι άλλο ενα gadget που σίγουρα ζω και χωρίς, δεν σκόπευα να σκάσω ποτε 300 ευρω για ρολοι, ουτε καν 200! Στα 160 το χτύπησα σχεδόν χωρις σκέψη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Μάϊος 19, 2022 #8149 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 Για ρολόι σκάω και παραπάνω, 300 κατοστάρικα πάει το τακτικό σέρβις μόνο, αλλά για κάτι που σε δύο χρόνια θα είναι χωρίς καμία αξία, δεν τα δίνω 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 19, 2022 #8150 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 13 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: 300 κατοστάρικα Πολλά δίνεις 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Μάϊος 19, 2022 #8151 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 με πιασαν κοτσο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasomageiras Μάϊος 19, 2022 #8152 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 On 18/5/2022 at 2:37 ΜΜ, το μέλος and64 έγραψε: Έπαιξε για λίγο στα ~160 στο σκρουτζ και είπα να το δοκιμάσω! Σε αυτή την τιμή είναι αρκετά καλό το vfm και φαίνεται ποιοτική κατασκευή. Δεν εχω προλάβει και να το σετάρω εντελώς ακομα... Δες κι εμέ, δες κι εμέ το παλικάρι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάϊος 19, 2022 #8153 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 7 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: Για ρολόι σκάω και παραπάνω, 300 κατοστάρικα πάει το τακτικό σέρβις μόνο, αλλά για κάτι που σε δύο χρόνια θα είναι χωρίς καμία αξία, δεν τα δίνω Ναι προφανώς εννοώ smartwatch οχι για πραγματικό ρολόι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 19, 2022 #8154 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 Να πω κάτι και πάρτε το όπως θέλετε… όλα τα Android smartwatches είναι απλά ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Smart watch σαν το Apple Watch απλά δεν υπάρχει. Και για να μην προλάβουν κάποιοι να πουν είχα 3 Samsung και έχω δουλέψει και Huawei… 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάϊος 19, 2022 #8155 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2022 28 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Να πω κάτι και πάρτε το όπως θέλετε… όλα τα Android smartwatches είναι απλά ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Smart watch σαν το Apple Watch απλά δεν υπάρχει. Και για να μην προλάβουν κάποιοι να πουν είχα 3 Samsung και έχω δουλέψει και Huawei… Πάσο αλλά νομιζω τα gw4 είναι τα λιγότερο πανηγυριτζίδικα Και ξαναλέω δεν θα το έπαιρνα ποτέ σε full price... Απο κει και πέρα οταν "δένεσαι" με ενα σύστημα καλώς ή κακώς τρώς τα καλά και τα άσχημα του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 20, 2022 #8156 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2022 On 19/5/2022 at 8:32 ΜΜ, το μέλος jax7480 έγραψε: Να πω κάτι και πάρτε το όπως θέλετε… όλα τα Android smartwatches είναι απλά ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Smart watch σαν το Apple Watch απλά δεν υπάρχει. Και για να μην προλάβουν κάποιοι να πουν είχα 3 Samsung και έχω δουλέψει και Huawei… Εγω βλεπω καποιον με ρολοι και bt ακουστικο, χτυπα το κινητο, γυριζει τον καρπο του να δει ποιος ειναι, και απαντα με το ακουστικο Δε χρειαζεται κατι απο αυτα. Και το ρολοι αν χαλασει, το πετας, δεν επισκευαζεται, δεν ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάϊος 21, 2022 #8157 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2022 (edited) On 18/5/2022 at 2:40 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Επειδή το έχω στο καλάθι μία εβδομάδα (το 42mm) σου ειναι ευκολο να γράψεις 2-3 πραγματα όταν ασχοληθεις μαζί του; Επανέρχομαι μετά απο μερικές μέρες χρήσης: η μπαταρία δεν είναι φανταστική, αλλά οκ αυτό το ξέραμε! Θέλω να κάνει 1,2 φορτίσεις ακόμα και θα ανεβάσω τα στοιχεία που δίνει η εφαρμογή του. Προς το παρόν στις 2μιση φορτίσεις που έχει κάνει από την Τετάρτη δεν έχει βγάλει πάνω απο μέρα με αρκετή χρήση, χωρίς aod και φορώντας το και στον υπνο σε flight mode ομως. Προφανώς αντίστοιχα επιβαρύνει και τη μπαταρία του κινητού γιατί εχει μια ενεργή σύνδεση bluetooth να τρέχει συνέχεια. Σαν εμβέλεια είναι οπως ένα καλό ζευγάρι ακουστικά, στο σπίτι αποσυνδέεται απο το κινητό (note 10+) όταν φύγω χοντρικά στα 8-10 μέτρα μακριά του (με τοίχους να παρεμβάλονται). Τηλέφωνο δοκίμασα μια κλήση, οκ με ακουγαν και ακουγα αλλά προφανώς δεν είναι και οτι πιο βολικό να μιλάς με το ρολόι. Δεν εχω δοκιμάσει ακομα αν περνάει η κλήση με το κινητό να μην είναι κοντά αν υποτεθεί οτι το εχεις ξεχάσει κάπου (φαντάζομαι αν κλεισω bt και το δουλέψω με 4g και το ρολόι στο wifi θα πρέπει να παίξει) Κατα τ'άλλα, notifications δουλεύουν άψογα, απαντάς με πολλούς τρόπους (αφου μπει gboard εννοείται!), η περιστρεφόμενη στεφάνη βολεύει πολύ για μένα, δεν ξερω ποσο καλά δουλεύει αντίστοιχα το touch bezel του απλού gw4. Όλα τα body measurements επίσης δείχνου να δουλεύουν, απ'οσο μπόρεσα να τα επαληθεύσω. Gpay σεταρίστηκε και δούλεψε αμέσως. Όμορφα widget γενικά για καιρό, ημερολόγιο, βήματα κλπ κλπ Λουράκι αρκετά καλό, άνετο αλλά θα πάρω και ενα δερμάτινο κάποια στιγμή γιατί παραδείχνει σπορ για μενα και δεν δένει τόσο με το classic Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2022 από and64 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 23, 2022 #8158 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2022 On 19/5/2022 at 8:32 ΜΜ, το μέλος jax7480 έγραψε: Να πω κάτι και πάρτε το όπως θέλετε… όλα τα Android smartwatches είναι απλά ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Smart watch σαν το Apple Watch απλά δεν υπάρχει. Και για να μην προλάβουν κάποιοι να πουν είχα 3 Samsung και έχω δουλέψει και Huawei… Για εμένα είναι η μοναδική συσκευή-gateway στο Apple οικοσύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάϊος 24, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8159 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2022 Μετά από σχεδόν έναν μήνα στο σπίτι και χωρίς δυνατότητα να μπορώ να οδηγήσω μηχανή ή αυτοκίνητο, αποφάσισα να πάρω έναν (ακομα) φορτιστή μπαταρίας Ενας μόνιμα στη δουλειά και ένας στο σπίτι. Μικρός, εύχρηστος, με πολύ καλή κατασκευή και έκανε τη δουλειά του όμορφα και ωραία. Noco Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου Genius5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Μάϊος 31, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8160 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2022 (edited) Λίγο το θέμα του @gdp77 , λίγο που έχω μπει γενικώς σε mood "ότι φάμε, ότι πιούμε, κλπ", λίγο η κακιά η ώρα (εξηγώ ακολούθως), λίγο κρασί λίγο θάλασσα κλπ και εγένετο η λαλακία. Η κακιά η ώρα : Έχω παραγγείλει κάποια κομμάτια για ένα απλής χρήσης build (i3 12100) για ένα φίλο από Σκρουτζομάγαζο με παραλαβή από το κατάστημα. Εντωμεταξύ έχοντας διαβάσει το θέμα του @gdp77 χαζολογούσα στο Σκρούτζ για τιμές και διαθεσιμότητες 5700X, 5800X, 5800X3D & 5950X. Όλως τυχαίως (κακιά ώρα #1) στο κατάστημα που είχα παραγγείλει βλέπω ότι έχει άμεσα διαθέσιμο τον 5800X 3D και τον 5950Χ με γύρω στα 35€ διαφορά. Στο υποθετικό σενάριο που έπαιξα στο μυαλό μου κατέληξα στο ότι αν ήταν να πάρω θα πήγαινα στον 3D καθώς θα μου ήταν "άχρηστες" οι MT δυνατότητες του 5950. Πηγαίνοντας το μεσημέρι στο κατάστημα να παραλάβω είχα απωθήσει εντελώς τη σκέψη δικής μου αγοράς ώσπου μπαίνω μέσα, ξεκινάει η παραλαβή και ξαφνικά με βαράει ( αλύπητα... ) και παίζει η στιχομυθία : -Έχετε τον 5800X 3D -Ναι βεβαίως... -Εννοώ ετοιμοπαράδοτο, εδώ... (πιάνει ένα κουτί από τη βιτρίνα και το φέρνει μπροστά μου - κακιά ώρα #2) -Ναι, ναι, εδώ να'τος -(μισομονολογώντας) Με κατέστρεψες, βάλτον και αυτόν... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 31, 2022 από paxman 22 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts