fuz10n Απρίλιος 1, 2022 #8081 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2022 On 23/3/2022 at 7:51 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Απρίλιος 7, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8082 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2022 Έφτασε: 28 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Απρίλιος 9, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8083 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2022 Αφιερωμένο στον @tommybertsen: εδώ και καιρό ήθελα ν' αγοράσω κάτι που θ' άλλαζε το setup μου, κάτι που έλειπε από το γραφείο μου, κάτι που είχα χρόνια να κοιτάξω. Ιδού: Τι πήρα; Ένα ταπεινό mousepad. 50 ευρώ (29+21 τα μεταφορικά). Ταιριάζει με τα keycaps του πληκτρολογίου. Ευχαριστώ. Spoiler Έρχεται το thread ban... 10 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 9, 2022 #8084 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2022 14 λεπτά πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Spoiler Έρχεται το thread ban... Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 9, 2022 #8085 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2022 42 λεπτά πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Τι πήρα; Ένα ταπεινό mousepad. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 9, 2022 #8086 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Αφιερωμένο στον @tommybertsen: εδώ και καιρό ήθελα ν' αγοράσω κάτι που θ' άλλαζε το setup μου, κάτι που έλειπε από το γραφείο μου, κάτι που είχα χρόνια να κοιτάξω. Ιδού: Τι πήρα; Ένα ταπεινό mousepad. 50 ευρώ (29+21 τα μεταφορικά). Ταιριάζει με τα keycaps του πληκτρολογίου. Ευχαριστώ. Hide contents Έρχεται το thread ban... Genesis Npg-1599 Carbon 500 Maxi Camo Gaming Mousepad - Mousepad (PER.581164) WWW.E-SHOP.GR Ç ëåßá åðéöÜíåéá õöÜóìáôïò ôïõ Genesis Carbon 500 Maxi Camo ðáñÝ÷åé õøçëÞ áêñßâåéá ôçò á SKU:PER.581164 Sharkoon Mousepad Skiller Sgp30 XXL Mesh - Mousepad (PER.589356) WWW.E-SHOP.GR ×Üñç óôçí áíôéïëéóèçôéêÞ âÜóç ôïõ mouse mat SKILLER SGP30, ôï ðïíôßêé êéíåßôáé ìå SKU:PER.589356 Spoiler Mousepads Gaming Extra large : E-shop.gr WWW.E-SHOP.GR Äåßôå üëá ôá ðñïéüíôá êáé åðéëÝîôå ößëôñá óôçí êáôçãïñßá MOUSEPAD Õðïêáôçãïñßá Gaming + ÌÝãåèïò Extra Large - Óåëßäá 1 Ούτε ααχ δεν θα πωω. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση steve_m Απρίλιος 9, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8087 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2022 ενα τετοιο ειχαμε στο χωριο οταν μαζευαμε τις ελιες και στρωναμε κατω 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AKISSS Απρίλιος 11, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8088 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2022 Glass feets για mice... Σε viper ultimate.. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, βέβαια θέλουν καμιά βδομάδα χρήσης λένε για να <στρώσουν> Το αρνητικο είναι το κόστος.. σε σχέση με ptfe πχ corepads που εχω.. διπλάσια+ τιμή.. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Απρίλιος 14, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8089 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2022 Δωράκι για τον φάδερ. Λιτο, απλό, απέριττο, SE2022 midnight. Kαλά τσουλάει για μπαρμπαδο-τηλέφωνο. 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Απρίλιος 14, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8090 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2022 Ο μικρος (10 μηνων) σουταρε το iPhone 6 (ναι ΕΞΙ) της γυναικας. Αν κ ακουγεται να δουλευει, η οθονη δε δειχνει τιποτα. Δε συνηθιζουμε να αλλαζουμε κινητα συχνα στην οικογενεια, ουτε να δινουμε μεγαλα ποσά. Ειδικα το ετερον ημιση μονο το ipad χρησιμοποιει. iPhone 11 λοιπον και μια καμερα εσωτερικου χωρου. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση minast Απρίλιος 14, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8091 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2022 18 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: και μια καμερα εσωτερικου χωρου. Για να τον πιάνετε στα πράσα, όταν τα σπάει; 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Απρίλιος 16, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8092 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2022 (edited) On 9/4/2022 at 4:59 ΜΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Τι πήρα; Ένα ταπεινό mousepad. 50 ευρώ (29+21 τα μεταφορικά). Ταιριάζει με τα keycaps του πληκτρολογίου. Ευχαριστώ. Hide contents Έρχεται το thread ban... κι ένιωσα κάπως που έδωσα 95€ για το mouse Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2022 από idonthave 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 16, 2022 #8093 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2022 On 14/4/2022 at 6:36 ΜΜ, το μέλος GFFermari έγραψε: Ο μικρος (10 μηνων) σουταρε το iPhone 6 (ναι ΕΞΙ) της γυναικας. Αν κ ακουγεται να δουλευει, η οθονη δε δειχνει τιποτα. Δε συνηθιζουμε να αλλαζουμε κινητα συχνα στην οικογενεια, ουτε να δινουμε μεγαλα ποσά. Ειδικα το ετερον ημιση μονο το ipad χρησιμοποιει. iPhone 11 λοιπον και μια καμερα εσωτερικου χωρου. Αν το καλοσκεφτείς χάρη σας έκανε ο μικρός. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Απρίλιος 17, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8094 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2022 Μετά από 14 χρόνια με τη NIKON D200, βρήκα μια καλή ευκαιρία και πήρα τη D810. Μόνο σώμα με κάρτα μνήμης 64άρα, 2 μπαταρίες και φορτιστή, με 806000 κλικς. 806 χιλιάδες, δεν έκανα λάθος τα μηδενικά! Από επαγγελματία φωτογράφο που όμως λέει ότι η μηχανή έκανε τα service της. Στο άμεσο μέλλον θα μάθω και πόσα κλείστρα έχει αλλάξει, γιατί με το ίδιο αποκλείεται να είναι. Η εξωτερική εμφάνιση δε μας νοιάζει. Το μόνο πρόβλημά της είναι η φθορά στον πίσω επιλογέα, όπου έχει φύγει ένα κομμάτι και ο υπόλοιπος έγινε λείος. Ο αισθητήρας είναι πεντακάθαρος και οι φωτογραφίες όπως πρέπει. Ήδη χτες ρύθμισα τα μενού στις προτιμήσεις μου και έβγαλα καμιά 30αριά δοκιμαστικές φωτογραφίες. Σήμερα ο καιρός μας τα χάλασε, οπότε φωτοβόλτα, άλλη φορά. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Απρίλιος 17, 2022 #8095 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2022 Μεγειές! Δυνατό σώμα γενικά κυρίως για στημένα/στουντιακά αν και το συγκεκριμένο έχει λιώσει μεταφορικά και κυριολεκτικά! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Απρίλιος 22, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8096 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2022 (edited) Επειδή τα USB του mobo μου, δεν επαρκούσαν, εδώ και χρόνια είχα αγοράσει μια φτηνή PCIex to USB από το ebay. edit: Παρακάτω η εξήγηση για τις τρίχες που είναι κολλημένες στο μεταλλικό έλασμα της κάρτας Φορούσε ένα ελεεινό VL805 chip και μου δημιουργούσε 4 προβλήματα: 1) Το εξωτερικό μεταλλικό της έλασμα δεν ήταν καλά γειωμένο και όποτε πήγαινα να βάλω στικάκι και ακουμπούσε το μεταλλικό έλασμα, έκανε μικροσπινθήρα. Αναγκάστηκα και κάλυψα το πίσω μέρος με μονωτική ταινία που είχα τρυπήσει στα σημεία που έμπαιναν τα USB 2) Δεν έπιανε ταχύτητες USB 3 ούτε κατά διάνοια. Εντάξει την χρησιμοποιούσα για USB 2 συσκευές, αλλά σίγουρα δεν έπιανε τις προδιαγραφές της (USB3 ~ 5gbps). Ένα στικάκι που μετρούσα 180 ΜΒ/s σε μια USB3 του mobo, στην συγκεκριμένη κάρτα έπιανε ~40 ΜΒ/s 3) Ήταν ασύμβατη με ΑΜD ΙΟΜΜU. Έπρεπε να βάλεις στο grub.cfg ΙΟΜΜU=soft για να παίξει. 4) Ήθελε τροφοδοσία molex Επειδή τελευταία ψάχνομαι αρκετά με διάφορα project-άκια και ήθελα παραπάνω 10gbps θύρες USB 3.1 gen 2 (από τις δύο που μου δίνει το mobo), ήθελα να την αντικαταστήσω. Οι "επώνυμες" τύπου delock κόστιζαν αρκετά χρήματα ~100+ € και απαιτούσαν και τροφοδοσία SATA Μέχρι που έπεσε το μάτι μου στο amazon.de στις red comet U21 της Inateck. Φορούσαν chip ASM3142 and VL822 και έδιναν 2 κανάλια 10 gbps. To ένα κανάλι δίνει έξοδο σε μια αποκλειστικής χρήσης USB-A θύρα και το άλλο μοιράζει 10gbps σε 2 USB-A και 2 USB-C. Θα είχα δηλαδή και στο PC μου USB-C, που δεν έχω! Τέλος, δεν χρειάζεται επιπρόσθετη τροφοδοσία, αλλά απαιτεί x4 PCIex slot. Οι κριτικές ήταν καλές, και είπα να ρίξω τη ζαριά για ~53€ μαζί με μεταφορικά από AMAZON.DE. Αν και ήταν να παραλάβω την άλλη Πέμπτη, τελικά έφτασε σήμερα Το μεταλλικό της έλασμα δεν ήταν περασμένο, αλλά το βίδωσα σε 1 λεπτό με το εσωκλειώμενο κατσαβιδάκι και βίδες. Την καρφώνω αμέσως στο mobo και boot! 1) plug and play! Το Linux Mint 20.3 την είδε άμεσα! 2) Παίζει απροβληματιστά με AMD IOMMU, επομένως διέγραψα την προαναφερόμενη ρύθμιση από το GRUB 3) Bench-αρα τα στικάκια μου και πλέον παίρνω ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ επιδόσεις με τις 10gbps θύρες του mobo μου!!! 4) Δίνει full επιδόσεις ακόμα και στο PCIex 2.0 x4 που την κάρφωσα. Επομένως δεν είναι απαραίτητο να έχεις ελεύθερο PCIex 3.0. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2022 από gdp77 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Απρίλιος 22, 2022 #8097 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2022 (edited) εχεις ξεσκιστει στις αγορες ολο το ετος και τσιγγουνευεσαι τα λεφτα για επεξεργαστη με ολα αυτα που εχεις δωσει σε μικροπραγματα αθροιστικα θα εβγαινε και ο 5800χ3δ αφου σε τρωει η τσεπη σου Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2022 από steve_m 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 22, 2022 #8098 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2022 (edited) 9 λεπτά πριν, το μέλος steve_m έγραψε: εχεις ξεσκιστει στις αγορες ολο το ετος και τσιγγουνευεσαι τα λεφτα για επεξεργαστη με ολα αυτα που εχεις δωσει σε μικροπραγματα αθροιστικα θα εβγαινε και ο 5800χ3δ αφου σε τρωει η τσεπη σου Έλα τώρα μικροπραγματάκια αγοράζω που χρειάζομαι για διάφορους λόγους. Η παραπάνω κάρτα είναι εξαίρεση που κοστίζει 50€. Τα υπόλοιπα είναι της τάξης των 15€. Η συγκεκριμένη κάρτα εμπεριέχεται και στο σχέδιό μου για αγορά 5800Χ κρατώντας το ίδιο mobo. Το mobo μου δεν έχει USB-C και αργά ή γρήγορα θα το χρειαζόμουν. Οι περισσότεροι εδώ δίνουν 1000άρικα για CPU+mobo και διχίλιαρα για GPU. Δεν τους φτάνω. ΥΓ 5800Χ @ 260€ λέμε. Τέλος καλοκαιριού, τον υπολογίζω. YΓ το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η GPU. Θέλω 1080 p @ 144fps 1% low με 500€. Και δεν το βλέπω.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2022 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 23, 2022 #8099 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2022 17 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Oι περισσότεροι εδώ δίνουν 1000άρικα για CPU+mobo και διχίλιαρα για GPU. Δεν τους φτάνω. Πολυ λιγοι εννοεις. Απλα αυτοι γραφουν Το 90% απλα δεν γραφει τι κανει 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 23, 2022 #8100 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2022 22 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Φορούσε ένα ελεεινό VL805 chip και μου δημιουργούσε 4 προβλήματα: 1) Το εξωτερικό μεταλλικό της έλασμα δεν ήταν καλά γειωμένο και όποτε πήγαινα να βάλω στικάκι και ακουμπούσε το μεταλλικό έλασμα, έκανε μικροσπινθήρα. Αναγκάστηκα και κάλυψα το πίσω μέρος με μονωτική ταινία που είχα τρυπήσει στα σημεία που έμπαιναν τα USB 2) Δεν έπιανε ταχύτητες USB 3 ούτε κατά διάνοια. Εντάξει την χρησιμοποιούσα για USB 2 συσκευές, αλλά σίγουρα δεν έπιανε τις προδιαγραφές της (USB3 ~ 5gbps). Ένα στικάκι που μετρούσα 180 ΜΒ/s σε μια USB3 του mobo, στην συγκεκριμένη κάρτα έπιανε ~40 ΜΒ/s Εγω με 2-3 κατρες που εχω παρει απο το eBay δεν ειχα ποτέ θεμα ταχυτητας, εως τα 100 τουλαχιστον Με Windows δοκιμασες?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts