astrolabos Φεβρουάριος 22, 2022 #8041 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2022 8 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Κι εδώ μια μικρή αλλαγούλα 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 22, 2022 #8042 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2022 4 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Αλλαγουλα έγραψα βρε, όχι αναγουλα 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Φεβρουάριος 23, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8043 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2022 Περιμένοντας το S22 Ultra 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 23, 2022 #8044 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2022 Ψώνισα σήμερα μετά από μια βόλτα στο κέντρο 2 δωδεκάρηδες Arctic Arctic F12 PWM PST Case Fan 120mm με Σύνδεση 4-Pin WWW.SKROUTZ.GR Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Arctic F12 PWM PST Case Fan 120mm με Σύνδεση 4-Pin... Έβαλα έναν στη CPU και έναν προσωρινά πίσω στο κουτί. Η θέση του θα είναι στο τροφοδοτικό, να αλλάξω τον δικό του γιατί τρίζει. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 23, 2022 #8045 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2022 22 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: save image as αμεσως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Φεβρουάριος 24, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8046 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2022 Οh, δείτε τι έφερε ο ταχυδρόμος: Spoiler Welcome home lil Fuj. Και με βιντάζ φακό, έτσι για την π**τανιά: Kαι με τον zebra: 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Φεβρουάριος 24, 2022 #8047 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2022 καλοδούλευτη!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsene Φεβρουάριος 27, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8048 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2022 Καινούργια καρέκλα μιας και η παλιά έσπασε και κόντεψα να πέσω κάτω! 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Μάρτιος 3, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8049 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 Η παλια Gugabyte GTX980Ti G1 Gaming πραγματικα εξεραγη μεσα στο pc. Οχι απλα καηκε, εξεραγη. Αφου πρωτα παρηγγεικα μια RX6600XT αλλα ταλαιπωρηθηκα με μικροσκρουτζομαγαζα, εν τελει κατεληξα σε 3060 απο ενα επιτελους σοβαρο καταστημα (msystems) και απλα πηρα μια υλοποιηση με γνωμονα η υπεραξια που πληρωνω να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνη.... Ιδου! 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 3, 2022 #8050 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 50 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Η παλια Gugabyte GTX980Ti G1 Gaming πραγματικα εξεραγη μεσα στο pc. Οχι απλα καηκε, εξεραγη. Αφου πρωτα παρηγγεικα μια RX6600XT αλλα ταλαιπωρηθηκα με μικροσκρουτζομαγαζα, εν τελει κατεληξα σε 3060 απο ενα επιτελους σοβαρο καταστημα (msystems) και απλα πηρα μια υλοποιηση με γνωμονα η υπεραξια που πληρωνω να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνη.... Ιδου! Τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 3, 2022 #8051 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Τιμή? Άστο γιωργο... ακομα προσπαθω να το ξεπερασω.... 659........ αναγκη γαρ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 3, 2022 #8052 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 Μεγεία η κάρτα, να τη χαίρεσαι. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα φωτογραφίες απο την έκρηξη... 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 3, 2022 #8053 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 26 λεπτά πριν, το μέλος Ignatios έγραψε: Μεγεία η κάρτα, να τη χαίρεσαι. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα φωτογραφίες απο την έκρηξη... Ηταν ακαριαια, δεν προλαβα! Χαχαχα. Παντως χωρις πλακα, το μπαμ που εκανε δεν το φανταζεστε. Κανενας πυκνωτης πρεπει να εσκασε. Μετα το τι καπνο εβγαλε μεσα στο δωματιο, αλλα και το τι βρωμα εχω μεχρι και σημερα, δε λεγεται... Σ ευχαριστω παντως! 1 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 3, 2022 #8054 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 (edited) 59 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Άστο γιωργο... ακομα προσπαθω να το ξεπερασω.... 659........ αναγκη γαρ Εγώ τα έλεγα κάποτε ότι οι κάρτες γραφικών ψοφανε "εύκολα" αλλά με κράζανε εδώ. Είμαι και παθών με κάρτα παλιά μεν , που με κάλυπτε δε (προ κρίσης GPUs). Γενικά οι GPUs είναι πολύ πιο ευπαθές part σε σχέση με CPU και Mobo. Προσωπικά τρέμω που από το καλοκαίρι και έπειτα βγαίνει εκτός εγγύησης η δικιά μου.... Τεσπά, τουλάχιστον πρέπει να είναι πιο ισχυρή από αυτή που είχες , οπότε αναβαθμίστηκες. Δυστυχώς πολλά λεφτά.... Να την χαρείς όσο μπορείς εύχομαι Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2022 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 3, 2022 #8055 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 24 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: 1)Εγώ τα έλεγα κάποτε ότι οι κάρτες γραφικών ψοφανε "εύκολα" αλλά με κράζανε εδώ. Είμαι και παθών με κάρτα παλιά μεν , που με κάλυπτε δε (προ κρίσης GPUs). Γενικά οι GPUs είναι πολύ πιο ευπαθές part σε σχέση με CPU και Mobo. Προσωπικά τρέμω που από το καλοκαίρι και έπειτα βγαίνει εκτός εγγύησης η δικιά μου.... 2)Τεσπά, τουλάχιστον πρέπει να είναι πιο ισχυρή από αυτή που είχες , οπότε αναβαθμίστηκες. 3)Δυστυχώς πολλά λεφτά.... Να την χαρείς όσο μπορείς εύχομαι 1) δεν το γνωριζω αυτο.. και δεν μπορω να πω οτι μου εχουν τυχει τοσα πολλα ωστε να μπορω να βγαλω συμπερασματα. Στην καρτα μου φανταζομαι οτι εσκασε καποιος πυκνωτης. Γιατι το μπαμ, η μωρωδια και οι καπνοι συνηθως απο αυτους προερχονται. Τωρα αν φανταστεις οτι πυκνωτες υπαρχουν και στις μητρικες , νομιζω θεμα τυχης ειναι το που θα βρεθει καποιος ελαττωματικος. 2)Ναι ρε. Πολυ μεγαλη διαφορα. Σκεψου οτι ολα low στην 980ti ειχε ιδια fps με ολα ultra στην 3060. Μη σου πω οτι παλι η 3060 εχει περισσοτερα , αλλα δεν εχω προλαβει να παιξω πολυ. 3 ματς ολα κι ολα. 3)Ναι πολλα. Αλλα σταθηκα ελαχιστα τυχερος γιατι πριν κανα δυο βδομαδες ειχε κανα 140αρι παραπανω.... και πετυχα την τελευταια στο μαγαζι που ψωνισα. Επισης αν ο 3700Χ ειχε ενσωματωμενα γραφικαζ μπορει να μην επαιρνα τπτ και να εκοβα το gaming. Παντως ειναι ωραια κατασκευη, στιβαρη, και μπορω να πω πιο ελαφρυα απο την παλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 3, 2022 #8056 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος Ignatios έγραψε: Μεγεία η κάρτα, να τη χαίρεσαι. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα φωτογραφίες απο την έκρηξη... Έχω πετύχει κάρτα που πήρε φωτιά και την πέταγε από το back panel σαν φλογοβόλο. Δυστυχώς προτίμησα να την σβήσω αντί να πάρω φωτογραφία/βίντεο . 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Μάρτιος 8, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8057 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 Παρέλαβα και 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreasomageiras Μάρτιος 8, 2022 #8058 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 8 ώρες πριν, το μέλος tragikos έγραψε: Παρέλαβα και Καλοτάξιδο.... Έχω τις επιφυλάξεις μου μου όμως αν αντέχει η βάση τοίχου, ίσως έπρεπε να πάρεις "βαρέως τύπου". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση steve_m Μάρτιος 12, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8059 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2022 ωρα για ξεσκονισμα 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 12, 2022 #8060 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2022 Πήρες τον μπουλε; Μεγιες Έχω ένα ίδιο αλλά του πρακτικερ. 7 χρόνια το έχω, όποτε χρειάστηκε, εκεί ήταν, για να δημιουργήσει τα σύννεφα σκόνης από το PC μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts