Δημοφιλής Δημοσίευση l2phile Ιανουάριος 19, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8021 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 On 1/17/2022 at 7:37 PM, minast said: Έτοιμα και τα "σιδερικά" Ήρθε και το δικό μου 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 19, 2022 #8022 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 εχει πεσει πολυ χρημα σε αυτο το φορουμ.. αναθεματισμενα κρυπτσος 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιανουάριος 19, 2022 #8023 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 (edited) 23 minutes ago, icy20 said: 4k σε ποια οθονη? Οπως εγραψε και ο panoc up2720, 4κ μεν καμία σχέση με hardcore gaming δε, οπότε δεν ξερω και τι συμπεράσματα μπορούν να βγουν γιατί το δικό μου setup δεν είναι αμιγώς gaming @steve_m καλά θα ήταν να είναι απο crypto... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2022 από and64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 19, 2022 #8024 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 10 minutes ago, steve_m said: εχει πεσει πολυ χρημα σε αυτο το φορουμ.. αναθεματισμενα κρυπτσος On 1/14/2022 at 6:39 PM, l2phile said: Νέο πισί μετά από 7 χρόνια. 7 χρόνια μακαρόνια με κέτσαπ για να μαζέψω τα λεφτά 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 19, 2022 #8025 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 (edited) Α καλα που να καταλαβω οτι ειναι 4Κ η 2720. Εμενα για καμμια 1080p μου φανηκε χαχαχαχαχ. ειχα μια 241κατι κ ηταν 1080 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2022 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 19, 2022 #8026 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 1 hour ago, l2phile said: 7 χρόνια μακαρόνια με κέτσαπ για να μαζέψω τα λεφτά τα μακαρονια ομως τα ετρωγες σε 4κ ε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Ιανουάριος 20, 2022 #8027 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2022 On 1/13/2022 at 8:23 PM, steve_m said: ειχα ορεξη να πιω σαμπάνια σήμερα και πηγα στη γειτονικη καβα, τελικά εφυγα με αυτο και χωρις λεφτα για σαμπανια Σκωτσέζικος αγιασμός! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Deus Ιανουάριος 20, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8028 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2022 Αναβάθμιση από το controller του 360 που είχε αρχίσει το drift. Περίμενα πολύ καιρό μήπως βγει νέο elite... τελικά πήρα ότι φθηνότερο original βρήκα. Είπα να δοκιμάσω κάτι καινούριο για mouse με διαφορετικό σχήμα σε σχεση με τα ergo μήπως και βρω κάτι να με βολέψει περισσότερο άλλα ακόμα δεν έχω βρει το ιδανικό για τα χέρια κουπιά που έχω. Ωραίο το σχήμα του superlight μακάρι όμως να ήταν λίγο μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις του η έστω στο φάρδος. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 20, 2022 #8029 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2022 (edited) Βγηκε νεο elite. Εγω εχω τη πρωτη εκδοση. Το καινουριο νομιζω βγηκε λιγο πριν ή ταυτοχρονα με τα ΧΒΟΧ Series X/S. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2022 από GFFermari 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 20, 2022 #8030 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2022 Ναι, το Elite Series 2 κάπου αρχές του 20 κυκλοφόρησε. Περίμενα μήπως βγάζαν και κανένα νέο μιας από τα μέσα του 19 που ανακοινώθηκε πέρασε καιρός αλλά δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Ιανουάριος 21, 2022 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #8031 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2022 Πήρα και γω το ανιβερσιάρικο και παίζει στο PC απροβληματιστα μέσω Bluetooth. Μου αρέσει, σκέφτομαι και τα ακουστικά μιας και τα Superlux δεν άντεξαν τα βασανιστήρια από τους μπόμπιρες. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Ιανουάριος 23, 2022 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #8032 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2022 Ήρθε και η μαμά! Αν όντως παίζει και OC με το B660 θα έχει πλάκα. Την πήρα σαν ενδιάμεσο στάδιο μέχρι να πέσουν οι ddr5 αλλά με βλέπω να την παντρεύομαι. VGA νομίζω προηγείται όποιας άλλης αλλαγής. 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 23, 2022 #8033 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2022 πριν 25 λεπτά, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ήρθε και η μαμά! Αν όντως παίζει και OC με το B660 θα έχει πλάκα. Την πήρα σαν ενδιάμεσο στάδιο μέχρι να πέσουν οι ddr5 αλλά με βλέπω να την παντρεύομαι. VGA νομίζω προηγείται όποιας άλλης αλλαγής. Δεν το'δα όλο αλλά ο core i9 έχει άλλο power delivery, θα 'χεις θέμα με την Β660. Όσες φορές κι αν έψαξα, OC μόνο σε Ζ690 για τους i9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Deus Ιανουάριος 28, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8034 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2022 (edited) PBT doubleshot keycaps για το Κ70. Τα μόνα που βρήκα pbt +backlight + iso layout Ήμουν ανάμεσα σε νέο keyboard ή να κρατήσω το k70 rgb lux αν έβρισκα new keycaps Eκτός από τα εργοστασιακά ABS που είχαν γυαλίσει και έβγαιναν πολύ εύκολα δεν είχα ποτέ κάποιο άλλο θέμα στα 5 χρόνια που το έχω, πιστεύω θα βγάλει ακόμα κάμποσα μέχρι να το αλλάξω pudding pbt Doubleshot keycap Backlight Keycaps milk black For Corsair STRAFE K65 K70 Logitech G710+ Mechanical Keyboard key cap|Keyboards| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2022 από Deus 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Ιανουάριος 30, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8035 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2022 (edited) Toshiba Haori 10000 BTU ( κτηνάκι της Toshiba για το υπνοδωμάτιο / γραφείο / lair ). Αυτό είναι ένα παράδειγμα κατανάλωσης για τις 8 ώρες της νύχτας. Επίσης ένα δεύτερο 9ρι μόρις για το σαλόνι γιατί το 12 φουτζίτσου δεν επαρκεί και έχει αρχίσει και γερνάει. Το morris έχει κι αυτό wifi αλλά δεν είμαι τόσο καλός στα γκομπιούτερζ τελευταία και δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω, πού θα μου πάει, θα γίνει... Το toshiba αντικατέστησε το firstline που είχα από το 2003, προσφορά του carrefour στα 250 ευρώ. Το firstline ως απλό a/c ήταν το μόνο που επιβίωσε στα χρόνια από τις διάφορες προβληματικές συμπεριφορές (υπερτάσεις, βραχυκυκλώματα κλπ.) της ΔΕΗ, οπότε ενώ ήταν ένα ελεεινό μηχάνημα, το πρόβλημά του ήταν ότι είχα αλλάξει 2 φορές θερμοστάτη (και ήθελε πάλι) και είχε διαλυθεί εντελώς η εσωτερική μονάδα. Spoiler Ενώ έβγαλα τον ανεμιστήρα να τον καθαρίσω (μετά από 4-5 μέρες προσπαθειών να λύσω μια βίδα) έσπαγαν όλα τα κλιπ παντού, οπότε πρακτικά ήταν για πέταμα. Το έξω επίσης είχε αρκετούς κραδασμούς ο συμπιεστής, οπότε και αποφάσισα να το αντικαταστήσω με κάτι νέο. Σε 3 fujitsu inverter 10 ετίας (ένα σε μένα 2 του αδερφού μου) έχουν αλαχθεί σε όλα πλακέτες κόστους 200 ευρώ each και σε ένα από 2 φορές. Οπότε δεν μπορώ να κακίσω το firstline. Με αυτά που έχω δει, καλό είναι ανά 10ετία να αλλάζονται τα a/c μιας και ο επιφανειακός καθαρισμός δεν βοηθά και ο ακριβός στοιχίζει όσο η εγκατάσταση ενός νέου. Θα δούμε αυτά τα 2 τώρα που υποτίθεται έχουν τη νέα τεχνολογία όπου δεν επικάθεται μούχλα στη φτερωτή, αυτοκαθαρισμούς κλπ. Το firstline δεν είχε τίποτα και πραγματικά είχε απίστευτη μούχλα η φτερωτή του. Εννοείται το είχα κάνει καθαρισμό φέτος, αλλά το κλασσικό που έρχεται ο τεχνικός και θυμιατίζει την εσωτερική μονάδα και πλένει τα φίλτρα (βόλτα με παπάκι). Μετά είχα κάνει κι εγώ κάμποσους καθαρισμούς ακόμη και με οδοντόβουρτσα στη φτερωτή, αλλά όταν την έβγαλα κατάλαβα τι γινόταν. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 30, 2022 από sotiris 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Φεβρουάριος 6, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8036 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2022 Ωρα για αποσυρση το κ800 Και νεος συμμαχος στο FTTH 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 6, 2022 #8037 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2022 Οπ ξεχασα και το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Φεβρουάριος 6, 2022 #8038 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2022 24 λεπτά πριν, το μέλος GeoF1 έγραψε: Οπ ξεχασα και το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο Really? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Φεβρουάριος 22, 2022 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #8039 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2022 Άργησα 4-5 χρόνια αλλά δεν έβρισκα κάτι άλλο που να μου μιλάει στην αγορά. Ο φωτισμός στα πλαϊνά του μπροστινού πάνελ νομίζω θα είναι ωραία λεπτομέρεια. Δεν διάβασα προσεχτικά αρκετά ότι έρχεται ήδη με θήκες για 2x 3.5" και ίσως περισσέψει κάτι αλλά δεν πειράζει. Στήσιμο αύριο μεθαύριο! Χρώμα ανθρακί! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Φεβρουάριος 22, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8040 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2022 Κι εδώ μια μικρή αλλαγούλα Spoiler Be Quiet Silent Base 802. Spoiler Λίγα λόγια για το κουτί. Το συγκεκριμένο έρχεται με interchangeable panels μπροστά και πάνω για airflow ή silent operation. Entirely silent δε μπορώ , μιας κι έχω την ΑΙΟ στο πάνω μέρος. Good feature ωστόσο, τα πάνελ αλλάζουν πανεύκολα. Έχει ένα μεγάλο dust filter κάτω (μέχρι πίσω στο PSU) και ένα μπροστά. Επίσης, ένα optional magnetic στο πάνω μέρος (while gaming καλό είναι να αφαιρείται αν έχετε ανεμιστήρες εξαγωγής ή radiators όπως εγώ). Σε ένα περιβάλλον με σκόνη και doghair όπως το δικό μου, βλέπω το φιλτράκι κάνει δουλειά. Από θέματα Airflow ήδη είδα διαφορές, όχι μεγάλες, αλλά υπαρκτές, με ίδιο ambient temperature. Από μαμά έχει 3x "Pure Wings 2" ανεμιστήρες των 140mm. Εγώ σαν σαλτιμπάνγκος που είμαι, είχα κάτι Corsair SP140 Pro και αποφάσισα να δυσκολέψω τη ζωή μου με περισσότερα καλώδια, αλλά φωτίζουν έμορφα (κσι δροσίζουν επίσης ) Άφησα τον έναν pure wings 2 πίσω, ως εξαγωγής. Οι 2 που περίσσεψαν, θα πάνε στης Όλγας το PC μάλλον (έχει τους ίδιους προεγκατεστημένους, το κουτί της είναι το Be Quiet 500DX). Λίγη τακτοποίηση θέλει το Cable Management και we're good to go. Το οποίο να πω πως είναι αρκετά δύσκολο αν έχει κάποιος PSU Cable Extensions. Αυτό οφείλεται στον όχι και τόσο μεγάλο χώρο στο πίσω μέρος, αλλά κα κυρίως στο ότι το πλαϊνό έχει ένα παχύ (1cm) ηχομονωτικό πάνελ, το οποίο κάνει το κλείσιμό του πάνελ, εφιάλτη πραγματικό .On a positive note, κάνει stretch τα cable management skills του καθενός Δεν είχα κάνει και πρόβλεψη για τα RGB Strips που έχω ( το κουτί το συγκεκριμένο ΔΕΝ έχει RGB of its own), για αυτό και τα καλώδιά τους είναι εκεί κάπου κάτω από το floating HDD bay (και το σκέφτομαι πολύ να ανοίξω το panel ξανά ). About that... Το κουτί έχει 1 HDD Cage με θέση για 2 3.5 ή 2.5 δίσκους. Το cage βρίσκεται στο πίσω μέρος, ανάμεσα σε PSU + Front μέρος του κουτιού, κάτω από το PSU Shroud. Είναι αφαιρούμενο. Δυστυχώς δεν είναι tool free η εγκατάσταση των δίσκων, no biggie though. Έχει επίσης 2+1 mounts στο πίσω μέρος για 2.5" δίσκους. Επίσης, στο μπροστινό μέρος, έχει κάτι "καπάκια", τα οποία "σκεπάζουν" την εκάστοτε θέση για τα floating drive bays για τα οποία μίλησα πιο πάνω. Έρχεται με 1 από αυτά στην συσκευασία. . Τα καπάκια αυτά, δημιουργούν channels για το cable management, ευτυχώς γιατί βολεύει πολύ. Όλα έχουν captive χειρόβιδες. Τα panels αφαιρούνται με το πάτημα ενός κουμπιού στο πίσω μέρος του κουτιού (δεξιά και αριστερά). Στέκονται όρθια μέχρι να τα τραβήξεις προς τα πάνω κι έξω, είναι αρκετά καλός μηχανισμός και κρατάει άνετα το βάρος των πάνελ. Το psu shroud είναι σε "κομμάτια" . Αφαιρούνται όλα (5 κομμάτια). Μπροστά μπορείτε μέχρι και 420mm Rad μπροστά αν αφαιρέσετε το μπροστινό καπάκι του PSU shroud (δεν είμαι σίγουρος αν μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα floating bays - μάλλον ίσα ίσα). Στο επόμενο κομμάτι, κάτω από το οποίο υπάρχει το HDD cage , μπορείτε να τοποθετίσετε 120-140 mm fan, με την προϋπόθεση το hdd cage να μην είναι εγκατεστημένο (με ματσακονιά γίνεται να μπει και πάνω από αυτό αλλά δεν θα το έκανα). Υπάρχει δυνατότητα για τοποθέτηση της κάρτας γραφικών με Riser το οποίο δεν περιλαμβάνεται. Στο πίσω μέρος υπάρχει fan hub/controller, το οποίο λειτουργεί απρόσκοπτα (στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί ρύθμιση απ΄το bios). Αρκεί να μπορέσετε να βάλετε το PWM 4-pin connector στο CPU Fan Header. Τι εννοώ; Είναι τόσο κοντό το καλώδιο, που στο 99% των μητρικών δεν θα μπορέσετε χωρίς PWM Extension cable Είχα ένα laying around, αλλιώς... Θεωρητικά, μπορώ να βιδώσω ανάποδα το fan hub, αλλά για μένα είναι HUUUGE oversight από πλευράς της εταιρείας. Στο front panel έχουμε 2Χ USB 3 και 1 USB type-c, power, reset, hdd led και διακόπτη με θέσεις 1,2,3, Auto, για τον fan controller. Το power button έχει λευκό led. Τέλος, να σημειώσω πως στο πάνω μέρος υπάρχει αφαιρούμενο tray για εύκολη εγκατάσταση ανεμιστήρων/radiator. Ο χώρος είναι άπλετος, γίνεται το build άνετο και πλην του cable management αν έχετε πολλά καλώδια, δεν θα έχετε θέματα, για όποιον σκεφτεί ποτέ αυτό το κουτί. Η μετάβαση έγινε από Phanteks Enthoo Pro που είχα 3+3.5 χρόνια. 3 χρόνια το κανονικό και 3.5 το TG Edition. Κάποια πράγματα μου δείχνουν πως, το Phanteks αυτό, ήταν WAY (και το εννοώ) ahead of its time, και σε τιμή μούρλια. Αυτάαααααααα 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts