minast Οκτώβριος 15, 2021 #7781 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Glorious keyboard cleaning kit. Είμεθα καθαρά παιδιά. Κι ένα καινούργιο mousepad. Να σπάσω λίγο το total black look του πισιού. 90x40cm, stitched edges, μαλακή και άνετη επιφάνεια. Για 20 ευρώ, μια χαρά είναι. Πιο πολύ για το Japanese theme το πήρα. Άσπρο mousepad... Γενναίο σε βρίσκω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 15, 2021 #7782 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ρε φίλε πριν 5 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ρε Μαρικα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 15, 2021 #7783 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Και τα μαγαζιά πληροφορικής κλέφτες θα γίνουν; Από φαρμακείο το πήρε ; ) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Οκτώβριος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7784 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 6 hours ago, Samael said: Το 1ο μου "σοβαρό" custom keyboard! Ikki Aurora Charcoal, FR4 plate, Gateron Black Ink switches, GMK Lux keyset (ναι ξέρω, και μένα Κινέζικα μου ακουγόταν μέχρι πέρυσι αυτά ) Κάτω το απερχόμενο Kbdfans KBD67 Lite με μαΐμού ePBT WoB keyset, Novelkeys (JWK) Black Silk switches: Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις αλλά ΕΤΣΙ καθαρίζει ένα πληκτρολόγιο @DEADLAZARUS. Όχι με πουάρ και πινελάκια! Έχω καθαρίσει πλήκτρο πλήκτρο Microsoft Internet Keyboard White. Στο δέσιμο, έβαλα ανάποδα Μ <-> Ν (δεν κοιτάω ποτέ οπότε no big deal). Όταν με είχαν επισκεφτεί 2 φίλοι μου Ιταλοί, κλείδωσαν το webanking τους γιατί έγραψαν 3 φορές λάθος τον κωδικό (ενώ ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το σωστό πλήκτρο). 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 15, 2021 #7785 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Κι εγώ πλήκτρο-πλήκτρο βγάζω και καθαρίζω. Έχω ένα πινελάκι από ένα παλιότερο logitech (ένα washable, της γυναίκας) το οποίο χρησιμεύει για δύσκολα spots. Μετά αν θέλω να φυσήξω, θα φυσήξω με το στόμα, έχω πνευμόνι 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 16, 2021 #7786 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Από φαρμακείο το πήρε ; ) Το σκοτωσες στο μέτρο Ελιωσα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Shaman Οκτώβριος 16, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7787 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 (edited) 14 hours ago, sotiris said: Στο δέσιμο, έβαλα ανάποδα Μ <-> Ν (δεν κοιτάω ποτέ οπότε no big deal). Όταν με είχαν επισκεφτεί 2 φίλοι μου Ιταλοί, κλείδωσαν το webanking τους γιατί έγραψαν 3 φορές λάθος τον κωδικό (ενώ ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το σωστό πλήκτρο). M<->N τα έκανες, δηλαδή... Μιλώντας για καθαρισμό, μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ είναι αυτό: Xpower Airrow Multi Use Air Duster with 2 Speed Air Flow Control : Amazon.co.uk: Stationery & Office Supplies WWW.AMAZON.CO.UK Xpower Airrow Multi Use Air Duster with 2 Speed Air Flow Control : Amazon.co.uk: Stationery & Office Supplies [...κυρίως επειδή δε μπορούσα να βρω αυτό στην Ευρώπη ] Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2021 από Shaman 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 16, 2021 #7788 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 On 15/10/2021 at 12:36 ΜΜ, το μέλος Samael έγραψε: Το 1ο μου "σοβαρό" custom keyboard! Ikki Aurora Charcoal, FR4 plate, Gateron Black Ink switches, GMK Lux keyset (ναι ξέρω, και μένα Κινέζικα μου ακουγόταν μέχρι πέρυσι αυτά ) Κάτω το απερχόμενο Kbdfans KBD67 Lite με μαΐμού ePBT WoB keyset, Novelkeys (JWK) Black Silk switches: Καλοδούλευτο! Τα gmk τα είχες κάνει pre-order; Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; On 15/10/2021 at 12:36 ΜΜ, το μέλος Samael έγραψε: Το 1ο μου "σοβαρό" custom keyboard! Ikki Aurora Charcoal, FR4 plate, Gateron Black Ink switches, GMK Lux keyset (ναι ξέρω, και μένα Κινέζικα μου ακουγόταν μέχρι πέρυσι αυτά ) Κάτω το απερχόμενο Kbdfans KBD67 Lite με μαΐμού ePBT WoB keyset, Novelkeys (JWK) Black Silk switches: Καλοδούλευτο! Τα gmk τα είχες κάνει pre-order; Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 16, 2021 #7789 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 5 hours ago, daospi said: Καλοδούλευτο! Τα gmk τα είχες κάνει pre-order; Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Καλοδούλευτο! Τα gmk τα είχες κάνει pre-order; Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν; Ευχαριστώ! Όχι 2ο χέρι αλλά σα καινούρια, τα Evil Dolch που έχω σε group buy ακόμα δε ξέρουμε πότε θα παραδοθούν πάντως....14 μήνες and counting... Είναι τραγική η κατάσταση των Γερμανών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 17, 2021 #7790 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος Samael έγραψε: Ευχαριστώ! Όχι 2ο χέρι αλλά σα καινούρια, τα Evil Dolch που έχω σε group buy ακόμα δε ξέρουμε πότε θα παραδοθούν πάντως....14 μήνες and counting... Είναι τραγική η κατάσταση των Γερμανών. Όου κραπ...καλά υπολόγιζα για τα δικά μου το 2023 fml... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 17, 2021 #7791 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 20μ. CAT6 S/FTP Όποτε μου "κόβεται" το internet -δυστυχώς 2-3 φορές τον χρόνο στανταράκι- η διαδικασία παίρνεις τη vodafone, έρχεται τεχνικός, μετά ΟΤΕτζής κτλ αργεί. Μου ενεργοποιούν άμεσα ρεζέρβα στο κινητό, αλλά το desktop μου είναι υπόγειο, όπου το κινητό δεν πιάνει 4G. Για να λύσω το θέμα σκέφτηκα να αξιοποιήσω ένα extender που έχω καβάτζα και διαθέτει και θύρα LAN. Το κινητό και το extender στον πάνω όροφο (με 4G καμπάνα) και μετά καλώδιο στον κάτω όροφο. Θα χρειαστώ πολύ λιγότερα από 20m, αλλά η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή από το 10μετρό και λέω "πάρε να έχεις και ας περισσέψει". 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 17, 2021 #7792 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 Εχει συσκευες που παιρνουν καρτα SIM και δινουν internet, δε θυμαμαι πώς λεγονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 17, 2021 #7793 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος slalom έγραψε: Εχει συσκευες που παιρνουν καρτα SIM και δινουν internet, δε θυμαμαι πώς λεγονται cellular modems. Στο σκρουτζ είναι ως 4G modems Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 17, 2021 #7794 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 (edited) 4 hours ago, slalom said: Εχει συσκευες που παιρνουν καρτα SIM και δινουν internet, δε θυμαμαι πώς λεγονται Αφενός ξεκινάνε από ~60€, αφετέρου πάλι θα χρειαζόμουν καλώδιο, μια που στο υπόγειο δεν πιάνω καλό 4G. Οπότε, εφόσον έχω το repeater (με δυνατότητα εξόδου lan), αρκέστηκα στα ~10€ του καλωδίου Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2021 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Οκτώβριος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7795 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 Όλοι οι satan ssd hdd κλπ, παίρνουν δρόμο.... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 19, 2021 #7796 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: satan 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 19, 2021 #7797 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 Μη χασεις εσυ.... χαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 19, 2021 #7798 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 3 hours ago, giorgos2187 said: Όλοι οι satan ssd hdd κλπ, παίρνουν δρόμο.... Οι δισκοι δεν θα πεθανουν ποτε. 8ΤΒ δεδομενων δεν θα εβαζα σε ssd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 19, 2021 #7799 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 Εντός pc έχω κυρίως πράγματα τα οποία τρέχουν. Τα αλλά είναι ασφαλή σε εξωτερικούς δίσκους, πάντα εκτός δικτύου και πριζας. Απλώς με τεράστια games, μπόλικα προγραμματάκια και καθημερινά αρχεία που πρέπει να υπάρχουν στο pc, ο 250ατης 960 ήρθε και μπούκωσε. Οπότε θα κρατήσει το λειτουργικό, μόνο και μονο για να μην τα ξαναστησω όλα από την αρχή, κάποιες εφαρμογες, και όλα τ αλλα στον 2TB. Και θα αδειάσω και χώρο στο κουτι για καλύτερο airflow. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Οκτώβριος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7800 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 (edited) Στο laptop δεν μπορούσα να συνυπάρξω ποτέ με μικρούλια, μη gaming ποντίκια, καθώς αμέσως καταλάβαινα τη διαφορά στην αποκρισιμότητα και στην ακρίβεια των κινήσεων του ποντικιού. Εννοείται δεν παίζω παιχνίδια στο laptop, αλλά η οποιαδήποτε επεξεργασία π.χ. στο gimp με "συμβατικό" ποντίκι, μου προκαλούσε εκνευρισμό. Χρησιμοποιούσα, λοιπόν, ένα G100 ενσύρματο, μέχρι που άρχισα να χαλιέμαι με το καλώδιό του που μπλεκόταν στον περιορισμένο χώρο που δουλεύω το laptop στη δουλειά. Αποφάσισα λοιπόν για πρώτη φορά να μεταπηδήσω σε ασύρματο: Στα 39€ έπαθα ΣΟΚ!!!! 1) Τέλειο σχήμα και "κούμπωμα" στο χέρι μου 2) ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αποκρισιμότητα (σπέρνει η τεχνολογία lighspeed), αδύνατο να καταλάβεις διαφορά από ενσύρματο 3) Σούπερ ακρίβεια στις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του κερσορα. Αν και το έχω για χρήση μόνο στο λάπτοπ, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ μπορεί να αντικαταστήσει το G502 που χρησιμοποιώ στο desktop... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2021 από gdp77 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts