Cyber_Cookie Αύγουστος 22, 2021 #7661 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2021 πριν 38 λεπτά, το μέλος wesker έγραψε: αν και ποτέ δεν μου αρεσαν τέτοια γραφεία.... Ούτε σε μένα αρέσουν αλλά τι α κανς. Ατιμη κοινωνία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Αύγουστος 23, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7662 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2021 R7 3700X, Ripjaws 16GB@3600 cl16, Seasonic Focus GX-750, Giga RTX 3060 Ti Gaming OC Pro, Kingston A2000 500GB για 2ο Nvme. Υπάρχουν mobo MSI B550M Pro-VDH WIFI και οι δίσκοι του υφιστάμενου. Θα μπουν σε Cougar MX410 Mesh-G RGB που αναμένεται. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 23, 2021 #7663 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2021 Να μας πεις και αν τερματίζει με ευκολία η κάρτα γραφικών με αυτό τον επεξεργαστή η αν υφίσταται θέμα bottleneck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Αύγουστος 23, 2021 #7664 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2021 5 minutes ago, giorgos2187 said: Να μας πεις και αν τερματίζει με ευκολία η κάρτα γραφικών με αυτό τον επεξεργαστή η αν υφίσταται θέμα bottleneck! Δεν παίζω competitive-online αλλά SP με eye candy γραφικά. Περιμένω και οθόνη 27" QHD όπου σε αυτή την ανάλυση με AAA games η κάρτα θα τρώει πρώτη μπουκάλι. Αν θέλετε να δοκιμάσω κάποιο συγκεκριμένο game πάντως ευχαρίστως. Ήμουν ανάμεσα στον 3700X & τον 5600X και η διαφορά τιμής ήταν ~30-40€ αλλά : - ο 5600X δεν υπήρχε πουθενά άμεσα διαθέσιμος - η prism που έρχεται με τον 3700X είναι αξιοπρεπέστατη και ανεβάζει την πραγματική διαφορά τιμής +30-50€ για aftermarket ψύκτρα για τον 5600 - οι +2 πυρήνες μου είναι πιο χρήσιμοι (για VM) παρά το ST performance για το είδος του gaming που κάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 24, 2021 #7665 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος paxman έγραψε: Giga RTX 3060 Ti Gaming OC Pro Μεγια! Αν είναι η 3.0 Rev (.checkαρε αυτοκόλλητο περιμετρικά του κουτιού εκεί που είναι ο σειριακός, το γράφει ) μπορείς να μου πεις θερμοκρασίες όταν με το καλό παίξεις κανα παιχνιδακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Αύγουστος 24, 2021 #7666 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2021 3 hours ago, SpirosKGR said: Μεγια! Αν είναι η 3.0 Rev (.checkαρε αυτοκόλλητο περιμετρικά του κουτιού εκεί που είναι ο σειριακός, το γράφει ) μπορείς να μου πεις θερμοκρασίες όταν με το καλό παίξεις κανα παιχνιδακι; Ευχαριστώ! Ναι, η rev 3.0 είναι. Μόλις έρθει το κουτί και το μοντάρω θα ενημερώσω για temps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Αύγουστος 24, 2021 #7667 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2021 7 hours ago, paxman said: Ευχαριστώ! Ναι, η rev 3.0 είναι. Μόλις έρθει το κουτί και το μοντάρω θα ενημερώσω για temps. Σε open bench με μια ώρα occt power stress test max 71°C. Εκτιμώ ότι εντός κουτιού με καλό airflow θα πέσει λίγο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 24, 2021 #7668 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος paxman έγραψε: Σε open bench με μια ώρα occt power stress test max 71°C. Εκτιμώ ότι εντός κουτιού με καλό airflow θα πέσει λίγο. Μήπως θυμάσαι ή στο περίπου θερμοκρασία του χώρου/δωματίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Αύγουστος 25, 2021 #7669 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2021 7 hours ago, SpirosKGR said: Μήπως θυμάσαι ή στο περίπου θερμοκρασία του χώρου/δωματίου; Χθες βράδυ γύρω στις 21:00, περιοχή Γαλάτσι, χωρίς a/c. Εκτιμώ ότι πρέπει να ήταν γύρω στους 30ο+. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 25, 2021 #7670 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος paxman έγραψε: Χθες βράδυ γύρω στις 21:00, περιοχή Γαλάτσι, χωρίς a/c. Εκτιμώ ότι πρέπει να ήταν γύρω στους 30ο+. Άψογος. Ευχαριστώ. Μια χαρά θερμοκρασία δεδομένου πως ακόμα έχουμε πολύ ζέστη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panoc Σεπτέμβριος 1, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7671 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2021 8.99 Από Κωτσοβολο....\ μου ειχε στειλει μια δωροεπιταγη για τη γιορτη μου 30Ε το εγβγαλε και σε παζαρι σημερα στα 38.99 και το πηρα μιας και δεν ηξερα τι αλλο να παρω Πρωτες εντυπωσεις, κουτσικο αν και πιο ψηλο απο οτι εχω συνηθισει.... Οι διακοπτες ειναι κοκκινοι αλλα σε σχεση με ενα corsair που ειχα με κοκκινους μου φαινονται πιο σκληροι. Φωτο σε συγκριση με το CoolerMaster MasterKeys Pro L 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Σεπτέμβριος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7672 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2021 Νε τι? ΥΓ1: -XSPC TX240 CF (για τριτο ψυγειο κατω απο την gpu. Το XSPC CF V1 που εχω τωρα δε χωραει ουτε με σλιμ φανς) -Ρακορς αρ νεβερ ιναφ. -Φθηνα αλλα αξιολογα σλιμ φανς. Αντε γιατι η Noctua μας εγδυσε.... -Κ ακομη ενα Noctua Chromax NF-F12 PWM ΥΓ2: @icy20 δυο ρακορ κ δυο σωληνες ειναι λεμε. Επαναληψις. Γκετ ριντ οφ δε ΑΙΟ. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 2, 2021 #7673 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2021 30 minutes ago, GFFermari said: Νε τι? ΥΓ1: -XSPC TX240 CF (για τριτο ψυγειο κατω απο την gpu. Το XSPC CF V1 που εχω τωρα δε χωραει ουτε με σλιμ φανς) -Ρακορς αρ νεβερ ιναφ. -Φθηνα αλλα αξιολογα σλιμ φανς. Αντε γιατι η Noctua μας εγδυσε.... -Κ ακομη ενα Noctua Chromax NF-F12 PWM ΥΓ2: @icy20 δυο ρακορ κ δυο σωληνες ειναι λεμε. Επαναληψις. Γκετ ριντ οφ δε ΑΙΟ. σταματα σατανα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AlexanderK Σεπτέμβριος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7674 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2021 New toy...! 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Σεπτέμβριος 3, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7675 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 Παρ' όλο που είχα κάκιστη εμπειρία με μια Aorus AD27QD, την οποία άλλαξα δυο φορές λόγω υπερβολικού glow και στο τέλος πήρα refund και πήγα σε VA Samsung 27CHG70, είπα να εμπιστευτώ αυτό το review που πέρα από ότι την βγάζει πολύ καλή στα περισσότερα σημεία της έδινε και ένα από τα υψηλότερα score στο black uniformity. Είχαν δίκιο ευτυχώς, ελάχιστο glow που θέλει προσπάθεια να το παρατηρήσεις. Λγότερο και από την προηγούμενη μου VA Samsung! Το σύμπαν με λυπήθηκε αυτή τη φορά! Τα χρώματα δε, jaw dropping... Ladies and gentlemen, I present you Gigabyte G27Q : 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 3, 2021 #7676 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 Mε γειές, απο smearing πως τα πάει? Ένα VA που έχω στο γραφείο της Dell, έχει αρκετό είναι η αλήθεια. UFO Test: Inversion WWW.TESTUFO.COM Animation on Blur Busters UFO Motion Tests for testing displays and monitors. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Σεπτέμβριος 3, 2021 #7677 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 9 minutes ago, Samael said: Mε γειές, απο smearing πως τα πάει? Ένα VA που έχω στο γραφείο της Dell, έχει αρκετό είναι η αλήθεια. UFO Test: Inversion WWW.TESTUFO.COM Animation on Blur Busters UFO Motion Tests for testing displays and monitors. Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος τι ακριβώς θα περιμένα να δω από το τεστ, δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το κινούμενο τερτάγωνο "φλάσαρε" στιγμιαία 2 φορές κάθε διαδρομή, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι by design ή είναι defect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Σεπτέμβριος 4, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7678 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2021 (edited) Edifier 1700BT για μένα, προς αντικατάσταση του μίνι στερεοφωνικού που "έφυγε", για το σαλόνι με προορισμό να παίζουν μέσω bluetooth από το κινητό ή ενσύρματα από το laptop Edifier 1855db για τον bro για να τα συνδέσει στον υπολογιστή, καθώς και δυνατότητα bluetooth για όταν θέλει να ακούει μουσική χωρίς τον υπολογιστή ανοιχτό. Αριστερά διακρίνεται ο συσκευασμένος φούρνος (συνδέθηκε πλέον) προς αντικατάσταση του παλιού που επίσης "έφυγε". Και εδώ τοποθετημένα με τα καλώδια κρυμμένα πίσω από το σύνθετο. Γενικά επικρατεί χάος γιατί τα πάντα στήνονται από την αρχή, σιγά σιγά. Για reference, η tv είναι 46" Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2021 από gdp77 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Σεπτέμβριος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7679 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2021 Δεν αντεξα το θορυβο του SF600 τελικα. Αν κ ηθελα το Cooler Master V850 SFX, πηγα στη safe επιλογη της Corsair. ΥΓ. Περιμενα καιρο ενα SF850 ή κατι νεοτερο απο την Corsair αλλα εσπασα. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 7, 2021 #7680 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 On 9/3/2021 at 6:47 PM, paxman said: Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος τι ακριβώς θα περιμένα να δω από το τεστ, δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το κινούμενο τερτάγωνο "φλάσαρε" στιγμιαία 2 φορές κάθε διαδρομή, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι by design ή είναι defect. To flashing είναι stutter, ίσως λόγο browser αλλά δεν είναι πρόβλημα του μονιτορ. Το πρόβλημα είναι οτι στο δικό μου VA του γραφείου πχ, στο κινούμενο τετράγωνο είναι αντίστροφα τα χρώματα, δείγμα inverse ghosting. Στη πραγματικότητα το πάνω με το κάτω τετράγωνο στο τεστ του blur buster πρέπει να είναι πανομοιότυπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts