Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιούλιος 28, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7581 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2021 Παιχνίδια για μικρά παιδιά. Από amazon.it, στα 150 ευρώ. Ο Optimus ήρθε έτοιμος. Έχει και το φορτηγό, οπότε έχουμε το πλήρες πακέτο. Ο Voltron είναι diy. Προς το παρόν, πρόλαβα να συναρμολογήσω το μαύρο λιοντάρι. Πλαστικά τα λιοντάρια (γέρο πλαστικό, όμως), αγόρασα τη φθηνότερη φιγούρα. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιούλιος 29, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7582 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2021 (edited) Xiaomi light bar. 50 έουρος, από amazon.de. Άφησα στην άκρη τα hue sync/light bars/κτλ κτλ και πήγα σε απλή μπάρα φωτισμού. Η συσκευασία περιέχει την μπάρα, τον μηχανισμό που κουμπώνει στο πάνω μέρος της οθόνης (η μπάρα κουμπώνει με μαγνητάκια στον μηχανισμό), τις οδηγίες χρήσης και τον μηχανισμό ελέγχου της μπάρας (ο στρογγυλός διακόπτης). Ο μηχανισμός έχει usb θύρα στο πίσω μέρος του και συνδέεις το άλλο άκρο του καλωδίου σε usb θύρα του pc/laptop. Πρώτο πρόβλημα (το οποίο γνώριζα, βέβαια): ο μηχανισμός της μπάρας έχει μέγιστο άνοιγμα 3.2 εκ, επομένως, αν και μπαίνει στις περισσότερες οθόνες, στη δική μου δεν μπορούσε να κουμπώσει, λόγω πάχους αυτής, ειδικά στο κέντρο της. Η λύση; Μέλος του διπλανού φόρουμ ξηγήθηκε (που λέμε και στο χωριό μου) και μου εκτύπωσε (3d printing) δύο μηχανισμούς (έναν έξτρα για παν ενδεχόμενο) στους οποίους κουμπώνει άνετα η μπάρα. Ο ένας εξ αυτών τοποθετήθηκε στο πάνω μέρος της οθόνης και τα ποδαράκια του κόυμπωσαν στις γρίλιες της alienware, ώστε να είναι σταθερός. Η μπάρα κούμπωσε τώρα σωστά και εύκολα. Το πόδι του μηχανισμού της μπάρας ξεκουράζεται στον 3d printed μηχανισμό (δεν φαίνεται). Success story. Και μια καλλιτεχνική, με το τελικό αποτέλεσμα: Bonus: το υπέροχο καραβάκι που εκτύπωσε για μένα ο Γιώργος (το παλικάρι που ξηγήθηκε): Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2021 από DEADLAZARUS 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Ιούλιος 29, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7583 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2021 56 minutes ago, DEADLAZARUS said: Xiaomi light bar. 50 έουρος, από amazon.de. Άφησα στην άκρη τα hue sync/light bars/κτλ κτλ και πήγα σε απλή μπάρα φωτισμού. Η συσκευασία περιέχει την μπάρα, τον μηχανισμό που κουμπώνει στο πάνω μέρος της οθόνης (η μπάρα κουμπώνει με μαγνητάκια στον μηχανισμό), τις οδηγίες χρήσης και τον μηχανισμό ελέγχου της μπάρας (ο στρογγυλός διακόπτης). Ο μηχανισμός έχει usb θύρα στο πίσω μέρος του και συνδέεις το άλλο άκρο του καλωδίου σε usb θύρα του pc/laptop. Πρώτο πρόβλημα (το οποίο γνώριζα, βέβαια): ο μηχανισμός της μπάρας έχει μέγιστο άνοιγμα 3.2 εκ, επομένως, αν και μπαίνει στις περισσότερες οθόνες, στη δική μου δεν μπορούσε να κουμπώσει, λόγω πάχους αυτής, ειδικά στο κέντρο της. Η λύση; Μέλος του διπλανού φόρουμ ξηγήθηκε (που λέμε και στο χωριό μου) και μου εκτύπωσε (3d printing) δύο μηχανισμούς (έναν έξτρα για παν ενδεχόμενο) στους οποίους κουμπώνει άνετα η μπάρα. Ο ένας εξ αυτών τοποθετήθηκε στο πάνω μέρος της οθόνης και τα ποδαράκια του κόυμπωσαν στις γρίλιες της alienware, ώστε να είναι σταθερός. Η μπάρα κούμπωσε τώρα σωστά και εύκολα. Το πόδι του μηχανισμού της μπάρας ξεκουράζεται στον 3d printed μηχανισμό (δεν φαίνεται). Success story. Και μια καλλιτεχνική, με το τελικό αποτέλεσμα: Bonus: το υπέροχο καραβάκι που εκτύπωσε για μένα ο Γιώργος (το παλικάρι που ξηγήθηκε): Εγώ θα έβαζα ένα πορτατίφ 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 29, 2021 #7584 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εγώ θα έβαζα ένα πορτατίφ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιούλιος 30, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7585 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 Να κι ο Voltron. Έτοιμος για πόζες: 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 30, 2021 #7586 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 Με τρελανες τωρα! αυτα ειναι καλοριζικος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 30, 2021 #7587 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 4 hours ago, DEADLAZARUS said: Έτοιμοι για επίθεση 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 30, 2021 #7588 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 Λαζαρους θα σταματήσεις να αγοράζεις πράγματα; …ζηλεύω. Spoiler (εκτος από τα ασιατικά αυτοκίνητα, απεχθάνομαι κ τα κόμικς, παιχνίδια τους κλπ. Δε μπορούσες να πάρεις ένα Elmer Fudd ξέρω. Όχι, ήθελες τις ταρζανιές τα τρανς.) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ΓιαγκΤ Αύγουστος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7589 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 (edited) Απίστευτη τσάντα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2021 από ΓιαγκΤ 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 2, 2021 #7590 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Απίστευτη τσάντα Πες μας και τίποτα, θα σε πιστέψουμε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 2, 2021 #7591 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Απίστευτη τσάντα Άραγε στη Θεσσαλονίκη θα αγόραζαν αυτή την τσάντα άραγε που γράφει Κλάϊν ? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2021 από p55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 2, 2021 #7592 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Πες μας και τίποτα, θα σε πιστέψουμε Βασικα απο που και ποσα να ρίξω παραγγελία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 2, 2021 #7593 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 Καστομιά να αλλάξει το tools σε MEIN παίζει; Καλορίζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Αύγουστος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7594 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 Ξαναπηρα nv lol ειχα απο σεπτεμβρη του 18... Ολα καλα. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 3, 2021 #7595 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2021 9 hours ago, p55 said: Άραγε στη Θεσσαλονίκη θα αγόραζαν αυτή την τσάντα άραγε που γράφει Κλάϊν ? Ναι. Βασικά είχα ένα ραφτό, πάνω σε τσαντάκι, αλλά είχε σκιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 3, 2021 #7596 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2021 (edited) πριν 12 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Πες μας και τίποτα, θα σε πιστέψουμε Αν και η βασική μου βαλίτσα είναι Parat τον τελευταίο καιρό αναγκαζόμουν να κουβαλάω άλλες τρεις τσάντες με επιπλέον όργανα και λάπτοπ Μετά από κάποιο ψάξιμο αποφάσισα να πάρω αυτήν και να τα βάλω όλα μέσα Δεν ήταν η μεγαλύτερη αν και όταν ήρθε μου φάνηκε μεγάλη αλλά ήταν έξυπνα φτιαγμένη Έχει κλίση στη πλάτη και με τα μαξιλάρια εφαρμόζει ακόμα και αν είσαι ο καμπούρης βοηθός του Φρανκενστάιν τζούνιορ. Οι ιμάντες ανάρτησης εκτός από ευμεγέθεις και με μαξιλάρι έχουν αντιολισθητική επένδυση εσωτερικά εκεί που έρχεται σε επαφή με το σώμα σου Στο πίσω μέρος η θήκη για το λάπτοπ έχει προστασία Εμπρός έχει ασυμπίεστη θήκη για γυαλιά Έχει πέντε κύρια χωρίσματα με αρκετές θήκες στο εσωτερικό τους Εξωτερικά έχει δύο τσέπες από δίχτυ στα πλάγια με λάστιχο Το κάτω μέρος είναι από αδιάβροχο πλαστικό Γενικά η τσάντα είναι προσεγμένη με μεγάλα φερμουάρ και υλικά που σου δίνουν την αίσθηση του αιώνιου...θα δούμε : ) Πλήρωσα 136,79 € με τα μεταφορικά prime Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3, 2021 από ΓιαγκΤ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Αύγουστος 3, 2021 #7597 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2021 Επιτέλους ήρθαν οι λούπες. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Αύγουστος 4, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7598 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2021 Της κρεβατοκάμαρας τα εκλασε για 3η φορά, όποτε πήγαμε σε καινούριο. 12αρι! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 4, 2021 #7599 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2021 21 minutes ago, giorgos2187 said: Της κρεβατοκάμαρας τα εκλασε για 3η φορά, όποτε πήγαμε σε καινούριο. 12αρι! Ευχομαι να εχει καλυτερη τυχη απο τα προηγουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 4, 2021 #7600 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε: Ευχομαι να εχει καλυτερη τυχη απο τα προηγουμενα Ε δεν μπορεί να μην έχει. Ντάξει τα σώματα του σπιτιού υπήρχαν ήδη από τον ιδιοκτήτη (εγώ το νοικιαζω) και ήταν αρκετά παλιά. Τώρα το ένα ψόφησε εντελώς. Ε, είπα να το βάλω εγώ ώστε να το διαλέξω, και όταν φύγω να το πάρω μαζί. Τουλάχιστον ελπίζω να είναι απροβληματιστο εφόσον είναι και επωνυμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts