GFFermari Ιούλιος 17, 2021 #7561 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 Τα περισσοτερα, γενικα ολης της υδροψυξης, τα εχω παρει απο watercoolinguk.co.uk κ aquatuning.co.uk. Εκτος απο τα fans που τα πηρα απο ebay οπου εβρισκα φθηνοτερα. Γενικα παιρνω απο ebay οταν θελω ενα δυο πραγματα. Για πιο μεγαλες αγορες, παιρνω απο καταστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση daospi Ιούλιος 17, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7562 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 Απόσυρση το superlight και main πλέον το Kone pro air. Στα δικά μου μάτια είναι συνολικά καλύτερο απο το Logitech. Πολύ καλύτερο σχήμα και grip στο χέρι, ήσυχο scroll wheel (το superlight μου είχε πάρει τα αυτιά!), πολύ πολύ καλύτερα side buttons, αυτονομία πάνω-κάτω τα ίδια. Με RGB off, μου βγάζει πάνω από εβδομάδα και δουλεύω από το σπίτι οπότε μιλάμε για αρκετή χρήση καθημερινά. Είναι λίγο πιο βαρύ από το superlight αλλά δε το νιώθω καν, είναι ήδη πολύ ελαφρύ. + έχει rgb που το superlight δεν έχει και USB-C υποδοχή (το superlight έχει την απαράδεκτη micro-usb εν έτη 2021...) 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 17, 2021 #7563 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος daospi έγραψε: Απόσυρση το superlight και main πλέον το Kone pro air. Στα δικά μου μάτια είναι συνολικά καλύτερο απο το Logitech. Πολύ καλύτερο σχήμα και grip στο χέρι, ήσυχο scroll wheel (το superlight μου είχε πάρει τα αυτιά!), πολύ πολύ καλύτερα side buttons, αυτονομία πάνω-κάτω τα ίδια. Με RGB off, μου βγάζει πάνω από εβδομάδα και δουλεύω από το σπίτι οπότε μιλάμε για αρκετή χρήση καθημερινά. Είναι λίγο πιο βαρύ από το superlight αλλά δε το νιώθω καν, είναι ήδη πολύ ελαφρύ. + έχει rgb που το superlight δεν έχει και USB-C υποδοχή (το superlight έχει την απαράδεκτη micro-usb εν έτη 2021...) Με γεια! Αν και εμενα μου βγαζει μια αισθηση φτηνοπλαστικου ετσι οπως το βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 17, 2021 #7564 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος wesker έγραψε: Με γεια! Αν και εμενα μου βγαζει μια αισθηση φτηνοπλαστικου ετσι οπως το βλεπω... Κάθε άλλο. Απλά στο μπροστινό μέρος των κουμπιών, το πλαστικό είναι translucent για να φένεται το rgb. Aν και δε μου αρέσει η υπολοίση του rgb έτσι όπως την έχουν σκεφτεί (δε βρίσκω κάποιο νόημα με το rgb στα RMB+LMB), σα ποιότητα κατασκευής, προσωπικά το θεωρώ ανώτερο από το superlight με το θορυβόδη scroll wheel, και imbalanced bottom/base. Αλλά το βασικότερο είναι ότι το σχήμα του είναι σχεδόν κουτί στο χέρι μου (palm grip). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση junior-21- Ιούλιος 18, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7565 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2021 Once you go ultrawide, you never go back 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούλιος 19, 2021 #7566 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2021 Το build του έτερου ημίσεος συμπληρώνεται σιγά σιγά... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Ιούλιος 23, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7567 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2021 Τα κατσαβιδια κανανε 1 μηνα να ερθουν, το mat εκανε 3 μήνες!!! Μεχρι που τους ειπα οτι χαθηκε και προσφερθηκανε να στειλουν αλλο. Tους ενημερωσα μολις ηρθε και δε προλαβε να φυγει το replacement οποτε ολα οκ. Τα κατσαβιδια ειναι μαγνητικα και ειναι καλης ποιοτητας. Το ματ ειναι τεραστιο, εχει παρα πολλες πληροφοριες πανω, και οσα αναφερει ειναι σε real size, πχ οι μνημες, το μετρο κλπ. Επισης βοηθαει πολυ οταν ξεβιδωνεις ψυκτρες απο vga να ξερεις που μπαινει καθε βιδα κλπ. Επισης προστατευει απιστευτα την επιφανεια που θα καλυψει μιας και ειναι πολυ χοντρο και φαινεται αντοχης. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 23, 2021 #7568 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2021 4 minutes ago, Trooper said: Τα κατσαβιδια κανανε 1 μηνα να ερθουν, το mat εκανε 3 μήνες!!! Μεχρι που τους ειπα οτι χαθηκε και προσφερθηκανε να στειλουν αλλο. Tους ενημερωσα μολις ηρθε και δε προλαβε να φυγει το replacement οποτε ολα οκ. Τα κατσαβιδια ειναι μαγνητικα και ειναι καλης ποιοτητας. Το ματ ειναι τεραστιο, εχει παρα πολλες πληροφοριες πανω, και οσα αναφερει ειναι σε real size, πχ οι μνημες, το μετρο κλπ. Επισης βοηθαει πολυ οταν ξεβιδωνεις ψυκτρες απο vga να ξερεις που μπαινει καθε βιδα κλπ. Επισης προστατευει απιστευτα την επιφανεια που θα καλυψει μιας και ειναι πολυ χοντρο και φαινεται αντοχης. Ερώτηση. Πόσο πλήρωσες συνολικά; Είχε τελωνεία, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 23, 2021 #7569 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2021 πριν 9 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ερώτηση. Πόσο πλήρωσες συνολικά; Είχε τελωνεία, σωστά; Στα κατσαβιδια νομιζω ενα 10αρικο εξτρα και στο ματ 23 ευρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Deus Ιούλιος 25, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7570 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2021 (edited) Με αργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται το buld. Κάποια στιγμή σειρά θα πάρει το case, custom psu cables και ίσως ένας δεύτερος sn850 για raid Αν και ήθελα να πάρω 3x8pin κατά προτίμηση strix ή ftw3 αρχές του μήνα τη βρήκε συγγενής στο εξωτερικό σε πιο normal τιμή και δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και την αναμονή. Ειχε και δωρεάν μεταφορικά μίας και την έφερε ο ίδιος μαζί με τα μπαγκάζια των διακοπών 3-4 μέρες μέτα την αγορά. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 25, 2021 από Deus 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 25, 2021 #7571 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2021 Δηλαδή υπάρχουν 3080ti? DIADOSTAI !!@$#!!1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 25, 2021 #7572 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δηλαδή υπάρχουν 3080ti? DIADOSTAI !!@$#!!1 Και τι α τις κανς. LHR. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούλιος 26, 2021 #7573 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2021 (edited) 20 hours ago, tommybertsen said: Δηλαδή υπάρχουν 3080ti? DIADOSTAI !!@$#!!1 Κάρτες υπάρχουν γιατί με τις τιμές που ζητάνε μένουν στα ράφια ειδικά εδώ στην Ελλάδα… Η συγκεκριμένη κάρτα από φυσικό κατάστημα στο εξωτερικό (eu) την οποία την είχαν και σε προσφορά γιατί μάλλον και εκεί με την τιμή που είχε τούς έμενε στα ράφια κόστισε σε τιμή λιανικής περίπου 570 euro φθηνότερα από ότι ζητάνε εδώ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 26, 2021 από Deus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Ιούλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7574 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2021 Αναβαθμισα και γω 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Ιούλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7575 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2021 Έχοντας καβάτζα τα λεφτά από την πώληση των desktop & laptop, της οθόνης 27" και κάτι λοιπών ψιλοπραγμάτων από τον Μάιο και δεδομένης της κατάστασης των τιμών των καρτών γραφικών, είχα σταμπάρει και περίμενα το Lenovo Legion 7 το οποίο αναμένεται τέλη Αυγούστου. Βλέποντας όμως ότι δειλά δειλά πέφτουν οι τιμές στις κάρτες είπα να πάω σε plan B, αγορά "μικρού" - φορητού laptop και με τα ρέστα σιγά σιγά να στήσω ξανά "gaming" desktop μόλις οι τιμές στις κάρτες ξαναγίνουν "λογικές". Huawei Matebook 14 2020 it is λοιπόν. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Ιούλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7576 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2021 Μια αναβαθμισούλα στο Audio Interface & home studio. Αντί της κάρτας ήχου, κονσολίτσα της Allen&Heath (Zedi- 10). Σούπερ decent audio interface (πολύ καλύτερα από την PreSonus που είχα), χαμηλός θόρυβος, επιτυχώς "καρφώθηκαν" πάνω κιθάρα-μπάσο-σύνθ ταυτόχρονα, παίρνει ~4 μικροφωνα (είτε με phantom power είτε χωρίς - στα line), ιδανική και για streaming (που δεν κάνω ) Ξέρω γω με 200€ είναι μια εξαιρετικά decent επιλογή. Είχε δοκιμαστεί πριν αγοραστεί! Spoiler Spoiler 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Ιούλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7577 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μια αναβαθμισούλα στο Audio Interface & home studio. Αντί της κάρτας ήχου, κονσολίτσα της Allen&Heath (Zedi- 10). Σούπερ decent audio interface (πολύ καλύτερα από την PreSonus που είχα), χαμηλός θόρυβος, επιτυχώς "καρφώθηκαν" πάνω κιθάρα-μπάσο-σύνθ ταυτόχρονα, παίρνει ~4 μικροφωνα (είτε με phantom power είτε χωρίς - στα line), ιδανική και για streaming (που δεν κάνω ) Ξέρω γω με 200€ είναι μια εξαιρετικά decent επιλογή. Είχε δοκιμαστεί πριν αγοραστεί! Hide contents Hide contents 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 26, 2021 #7578 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2021 20 minutes ago, honda22 said: Καρφώνω τα ντεκζ, φωνάζω μπρατάνια και ετοιμαζόμαστε για live at pigeon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ARMAGEDDON Ιούλιος 27, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7579 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2021 Τσα Spoiler Για τα επόμενα 20 λεπτά πωλείται σφραγισμένη στα 1666€ μόλις ανοίξει πάει στα 2000€ 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 27, 2021 #7580 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2021 2 hours ago, ARMAGEDDON said: Τσα Hide contents Για τα επόμενα 20 λεπτά πωλείται σφραγισμένη στα 1666€ μόλις ανοίξει πάει στα 2000€ ουυυυ σιξσιξσιξ Καλοδούλευτη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts