def Ιούλιος 12, 2021 #7541 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 18 hours ago, Trooper said: Ηρθε προχτες... δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα εκτος απο το να το βγαλω απο το κουτι... Corsair 7000X RGB more photos ελπιζω συντομα.. Μεγεια το θηριο Κωστα ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 12, 2021 #7542 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 On 7/3/2021 at 1:18 AM, daospi said: gk21s, bluetooth RGB numpad με hot swappable switches (gazzew boba u4 RGB, είναι έξτρα, δεν περιλαμβάνονται) και durock v2 stabilizers (επίσης έξτρα). Νάτος ο ψαγμένος ο συνάδελφος και συμπάσχων customάκιας Απο πού και πόσο το pad? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 12, 2021 #7543 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 @DEADLAZARUS link Για υποποδιο παρακαλω. Επρεπε να δειξεις και τα πατουσακια... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση rastaman Ιούλιος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7544 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 Ερθαν!!!!!!!! @tommybertsen και @yanni ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 12, 2021 #7545 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 Έχεις κατά τα 3/4 ίδιο build με την @Olianna Ήμουν να της πάρω αυτή την οθόνη ακριβώς, αλλά πήγαμε σε Dell P2419H και όταν αξιωθούμε να πάρουμε κάρτα γραφικών, θα ανεβάσω την οθόνη στα 75Hz Μεγειεςς Καλοδούλευτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 12, 2021 #7546 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 15 hours ago, DEADLAZARUS said: λίγο καγκούρ Λιγο καγκουρ? Spoiler Ωραια τα υπολοιπα (ειδικα αυτο για τα πατουσακια - μπαινει wishlist). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 13, 2021 #7547 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: Λιγο καγκουρ? Λίγο. Μωρέ, αν δεν είχε το πράσινο γύρω γύρω μια χαρά θα ήταν. Ίσως το βάψω μαύρο, θα δω. @Seek & Find, @GFFermari Σε p.m., μαζί με εναλλακτική πρόταση. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2021 από DEADLAZARUS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 13, 2021 #7548 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 εγώ νόμιζα ότι ηταν rgb το γυρω γυρω... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 13, 2021 #7549 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε: εγώ νόμιζα ότι ηταν rgb το γυρω γυρω... Next level αγορές. Rgb ακόμα και στο χαλί. Λες να το δοκιμάσω; Diy rgb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 13, 2021 #7550 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 πριν 13 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: εγώ νόμιζα ότι ηταν rgb το γυρω γυρω... Έχω φτάσει μέχρι mousepad. Στην Όλγα πήρα RGB μνήμες και το κουτί είχε μπροστά δικό του. Λέω να πάω σε RGB υποπόδιο ( @DEADLAZARUS παίρνε ιδέες ) Α, κι εγώ RGB νόμιζα ότι είναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιούλιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7551 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 Αγορών συνέχεια: Logitech g pro x superlight. Μπήκα στη wireless εποχή. Εδώ η σύγκριση με το g502: Πρώτες εντυπώσεις: βγάζω άθλιες φωτογραφίες. Το ποντίκι είναι πανάλαφρο και ταίριαξε γάντι στο χέρι μου. Το g502 είναι εξαιρετικό, αλλά, για τη δική μου λαβή (pure fingertip), άβολο. Τα side buttons είναι mushy, αλλά, οκ, δεν χάλασε ο κόσμος. Τα m1+2 είναι λίγο clicky, αλλά η κατασκευαστική ποιότητα είναι top notch. Ωραία συσκευασία, έχει έξτρα feet, σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τα stock. Το g hub αναγνώρισε αμέσως το ποντίκι και μετέφερε τα settings που χρησιμοποιούσα στο g502 στο g pro x. Η μπαταρία είναι στο 50% (35 ώρες gaming, σύμφωνα με το g hub), χωρίς να κάνω κάτι. Έτσι ήρθε. Μείον, το άσχημο καλώδιο φόρτισης της logi. Overall, απορώ πώς χρησιμοποιούσα τόσον καιρό ένα ποντίκι που ζύγιζε >125 gr. Η διαφορά στην αίσθηση και την ελευθερία κινήσεων είναι χαώδης (και είχα το g502 σε bungee). Το καλώδιο είναι ένα θέμα, αλλά, οκ, it is what it is. Πολύ θετικές, λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις, αλμυρή η τιμή του (127 ευρώ, από eshop). 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sstav Ιούλιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7552 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 (edited) να μαι και γω ... πρώτη κίνηση για wireless keyboard g915 θα ακολουθήσει (εν καιρώ) το ποντίκι (του αποπάνω εχω κατα νου ή το viper ultimate) και ακουστικά Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2021 από sstav 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 15, 2021 #7553 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 απο φασαρια πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 15, 2021 #7554 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 τα GL Tactile ειναι αρκετά πιο ήσυχα από τα Clicky... στα αυτιά μου ακούγονται λιγότερο και από αυτό που ακούς στο επίσημο site Logitech G Advanced Mechanical Key Switches for Gaming WWW.LOGITECHG.COM Discover Romer G mechanical switches for Logitech G gaming keyboards. Find the right switch and click type for how you play. φανταστική ποιότητα κατασκευης (με μόνες παραφωνίες τα 8 πλαστικά keycaps που ελέγχουν λειτουργίες Μ1/Μ2/Μ3/Μ4 και.bluetooth/gamemode/φωτεινότητα καθώς και η έλλειψη wrist rest) Για την μπαταρία του (ειδικά αν χαμηλώσεις τον φωτισμό) ακούγονται καλά λόγια _ θα το διαπιστώσω ... Spoiler βρέθηκε αγγελία σε γειτονικό site στα 100 ευρω ολοκαίνουργιο και δεν το πολυσκέφτηκα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 15, 2021 #7555 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 On 12/7/2021 at 2:28 ΜΜ, το μέλος Samael έγραψε: Νάτος ο ψαγμένος ο συνάδελφος και συμπάσχων customάκιας Απο πού και πόσο το pad? Χαχαχα γεια σου συνάδελφε! Τώρα έχει πάρει σειρά το main keyboard Όλα τα κοκοψόνια είναι από Κίνα (Aliexpress). Το pad σκέτο, ήταν γύρω στα 74 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 15, 2021 #7556 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 28 minutes ago, daospi said: Χαχαχα γεια σου συνάδελφε! Τώρα έχει πάρει σειρά το main keyboard Όλα τα κοκοψόνια είναι από Κίνα (Aliexpress). Το pad σκέτο, ήταν γύρω στα 74 ευρώ. Είχα μια κρυφή ελπίδα οτι το βρήκες απο Ευρώπη αλλά... Με τα ΦΠΑ και τα ρέστα απο τρίτες χώρες πλέον δε το σκέφτομαι καν να ψωνίσω... Τι έχεις κατα νου για main? Λέω να ανοίξω ένα dedicated thread να λέμε για την αρρώστια μας. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 15, 2021 #7557 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 πριν 27 λεπτά, το μέλος Samael έγραψε: Είχα μια κρυφή ελπίδα οτι το βρήκες απο Ευρώπη αλλά... Με τα ΦΠΑ και τα ρέστα απο τρίτες χώρες πλέον δε το σκέφτομαι καν να ψωνίσω... Τι έχεις κατα νου για main? Λέω να ανοίξω ένα dedicated thread να λέμε για την αρρώστια μας. Ισχύει...και εγώ γι' αυτό βιάστηκα και το πήρα πριν αλλάξει το καθεστός. Το είχε πάρει το μάτι μου και στο αγγλικό άμαζον (από τρίτο πωλητή) αλλά η τιμή ξέφευγε (90+). Τώρα μαζί με το φπα, καληνύχτα... Περιμένω αρχές Αυγούστου Gmmk pro + polycarbonate plate + boba u4 switches (τα έχω ήδη) + durock v2 stabs (τα έχω ήδη) + gmk lazurite keycaps (καλο 2023 για αυτά ) + custom coiled cable (καθοδόν). Απλά σκεφτομαι αν θα βάλω lube στα switches (έχω πάρει krytox 205g0) γιατί είναι πολλά και βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι (Καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα dedicated thread γιατί αλλιώς θα πέσει πολύ παντόφλα εδώ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 15, 2021 #7558 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 Για μηχανικά πληκτρολόγια, υπάρχει ήδη. Για αυτά που λέτε εσείς, μάλλον κάνας εξορκισμός χρειάζεται . 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Ιούλιος 17, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7559 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 Ψυγειο 240 Xflow, ενα κοπτακι, μεσα στο σακουλακι εχει ενα ΕΚ terminal για την 2080Ti (εχουν φαγωθει τα πασα στη μια εξοδο), κ καθε πιθανο κ απιθανο Noctua chromax fan (F12, S12A, 12x15, 9x15). Μου λειπει ενα ρακορ (κι ομως) για να βαλω 3ο (τρίτο) 240 ψυγειο μεσα στο κουτι. Απλα πριν το διαλυσω, θελω να κανω ενα σχεδιο πρωτα γιατι θα γινει τσιρκο με τις σωληνες. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 17, 2021 #7560 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: Ψυγειο 240 Xflow, ενα κοπτακι, μεσα στο σακουλακι εχει ενα ΕΚ terminal για την 2080Ti (εχουν φαγωθει τα πασα στη μια εξοδο), κ καθε πιθανο κ απιθανο Noctua chromax fan (F12, S12A, 12x15, 9x15). Μου λειπει ενα ρακορ (κι ομως) για να βαλω 3ο (τρίτο) 240 ψυγειο μεσα στο κουτι. Απλα πριν το διαλυσω, θελω να κανω ενα σχεδιο πρωτα γιατι θα γινει τσιρκο με τις σωληνες. Απο που επαιξες μπαλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts