giorgos2187 Απρίλιος 23, 2021 #7381 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 πριν 39 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: ΥΓ2 μέχρι και ύπνους έχω ρίξει με την καρέκλα σε πλήρη ανάκλιση και ξύπνησα λες και είχα κοιμηθεί στο στρώμα μου Παντρεμένος κι εσύ ε;;;;;; Για ύπνο δεν μ έχει στείλει ακόμα εμένα, αλλά όταν είχα ρίξει αρκετά την πλάτη και είχα ακούσει κανένα δίωρο μουσική, ήταν απόλαυση. Δεν κουνηθηκα καν, δε χρειάστηκε. Εγώ είμαι 1.70 (τα κιλά δεν τα λέω....) και στην anda seat ad12xl kaiserII τα ποδια μου ακουμπανε οριακα κατω . Με ενα 10ευρο πήρα ένα υποποδιο και ειμαι τέλεια. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση wesker Απρίλιος 23, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7382 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 Ήρθαν και τα πράγματα για να μπει η 2080 στο νερό..... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 23, 2021 #7383 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 1 hour ago, yanni said: Αξίζει να κοιτάει κάποιος σε Gaming καρέκλα μετά το παρακάτω βίντεο; Γενικά, ναι. Δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς "office-chairs" σε λογική τιμή με την ανάκλιση και τη στιβαρότητα που χρειάζεται. Αν δεις, αυτές που προτείνω θα μπορούσαν να είναι απλές "διευθυντικές" με τα μονόχρωμα υφάσματα, με περισσότερες επιλογές για παραμετροποίηση. Και τα δικά μου (σχετικά λίγα, σε πείσμα του lockdown) κυβικά μου επιτρέπουν να κάθομαι πολύ άνετα στις περισσότερες πολυθρόνες, αλλά είναι εξαντλητικό να μην μπορείς να ανακουφίσεις περιοδικά την πίεση στη σπονδυλική στήλη ξαπλώνοντας περισσότερο από τις ~30° που είναι το απώτατο όριο στις πιο "σοβαρές". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 23, 2021 #7384 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 47 minutes ago, giorgos2187 said: Παντρεμένος κι εσύ ε;;;;;; Για ύπνο δεν μ έχει στείλει ακόμα Φρέσκος είσαι ακόμα... Δεν με στέλνει. Την κάνω μόνος μου. lol 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Απρίλιος 23, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7385 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 Αγορά δεύτερου 3d prinder μετά το Creality Ender V2, αγορά Creality Ender 5 Plus για μεγαλυτερες διαστάσεις 350Χ350Χ400. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση NooDle Απρίλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7386 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 On 12/4/2021 at 5:27 ΜΜ, το μέλος and64 έγραψε: Καλοδούλευτο, ωραίο δείχνει! Πες και καμιά γνώμη όταν το δουλέψεις (κυρίως τι λέει απο ηχο και πως δείχνει η οθόνη στον ηλιο) Επιτέλους έκανε λίγο ήλιο να ανεβάσω φωτό. Από ήχο: τεράστια αλλαγή!! Αλλά φοράω μπροστά μονάδα mtx. Στον ήλιο πολύ καλή δεν αντιμετώπισα δυσκολία. Άμεση σύνδεση με Bluetooth μόλις ανοίξει η συσκευή. Γενικά πάρα πολύ ικανοποιημένος 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Απρίλιος 26, 2021 #7387 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 (edited) 47 minutes ago, NooDle said: Επιτέλους έκανε λίγο ήλιο να ανεβάσω φωτό. Από ήχο: τεράστια αλλαγή!! Αλλά φοράω μπροστά μονάδα mtx. Στον ήλιο πολύ καλή δεν αντιμετώπισα δυσκολία. Άμεση σύνδεση με Bluetooth μόλις ανοίξει η συσκευή. Γενικά πάρα πολύ ικανοποιημένος Ευχαριστώ για το update, μπόμπα φαίνεται!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2021 από and64 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Απρίλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7388 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 Για το ποδηλατο! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Απρίλιος 26, 2021 #7389 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος NooDle έγραψε: Επιτέλους έκανε λίγο ήλιο να ανεβάσω φωτό. Από ήχο: τεράστια αλλαγή!! Αλλά φοράω μπροστά μονάδα mtx. Στον ήλιο πολύ καλή δεν αντιμετώπισα δυσκολία. Άμεση σύνδεση με Bluetooth μόλις ανοίξει η συσκευή. Γενικά πάρα πολύ ικανοποιημένος Spoiler Και εσύ στο Kia Ceed Club ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 26, 2021 #7390 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Lamogio έγραψε: Hide contents Και εσύ στο Kia Ceed Club ? χαχα ναιι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 28, 2021 #7391 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2021 (edited) Είπα να δοκιμάσω ένα παιδικό παιχνίδι, μιας και οι σοβαρές λύσεις είναι ακριβές. Μια απλή δοκιμή να δω οπτικά πως δουλεύει ένα από αυτά τα μικρά πραγματάκια, στην εντελώς χαζή του έστω έκδοση. Multifunctional Smart Sweeping Robot USB Charging Lazy Vacuum Cleaner Small Household Cleaner Sweeping Machine Wireless|Hand Push Sweepers| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Μου κόστισε μόλις 18€, μιας και όταν το είχα παραγγείλει τα μεταφορικά ήταν τα μισά από όσα ζητάει τώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι και πρακτικά δεν είναι. Αλλά ξαφνιάστηκα όταν είδα ότι δεν είναι και άχρηστο. Ειδικά όταν έχεις τετράποδα μέσα στο σπίτι. Το έβαλα για καμιά ώρα και τουλάχιστον για όση ώρα το τσεκάριζα συνήθως πήγαινε σε κύκλους σαν μεθυσμένο. Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν έχουν κάποιο είδους προγραμματισμό αυτά. Έστω και ένα firmware των 8ΚBytes που να τους λέει να στρίψουν μια τυχαίας γωνία στροφή, μόλις βρουν εμπόδιο. Περίμενα κάτι λιγότερο μεθυσμένο με λίγα λόγια. Anyway μετά από μιας ώρας περίπου χρήση και αφού ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα, διαπίστωσα ότι το μικρούλι του δοχειάκι ήταν full στην γατό-τρίχα. Δεν το περίμενα. Ο θόρυβος δεν είναι ενοχλητικός. Έχω ακούσει κάρτες γραφικών να κάνουν περισσότερο. Η μπαταρία είναι 18650 και μάλιστα μπαίνει σε νορμαλ θήκη στην συσκευή, δεν έχουν κολλήσει τους πόλους της σε τίποτα καλώδια να τους καταριέσαι. Οπότε η εναλλαγή της με κάποια άλλη είναι υπόθεση ενός λεπτού. Όπως και η φόρτισή της σε ένα ταχυφορτιστή. Γενικά δεν είναι άχρηστη αγορά αν έχετε σπίτι με δωμάτια με ελεύθερο χώρο. Αν τα έπιπλα είναι κοντά το ένα με το άλλο, θα καθαρίσει μόνο ένα τετραγωνικό σε συνεχούς κύκλους. Εννοείται ότι μόλις βρει πατάκι - χαλί κολλάει. Οπότε είναι πιο πολύ για καλοκαιρινή χρήση. Από την σκάλα δεν πέφτει, αλλά μπορεί να αργήσει να εντοπίσει τον γκρεμό και να την βρείτε κολλημένη να κρέμεται φωνάζοντας για βοήθεια! Δείτε το σαν παιχνίδι και ως μια οπτική αναπαράσταση του πως θα ήταν μια ρομποτική σκούπα στο σπίτι σας. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε κάτι τέτοιο πριν σκεφτείτε να πάτε να δώσετε 300-500 ευρώ για κάτι αληθινό. Ή έστω για να σας φύγει η φαγούρα να πάτε να δώσετε 300-500 ευρώ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2021 από yanni 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 28, 2021 #7392 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2021 Για να μου φύγει η δικιά μου φαγούρα πήρα τη Xiaomi G1 νομίζω λέγεται, στα 175 από τους περισσότερους κινέζους με ευρωπαϊκή αποθήκη. Δεν έχει λέιζερ, σκουπίζει και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα. Τις πρώτες μέρες έκλαιγα τα 175 και χαιρόμουν που δεν έδωσα παραπάνω. Μετά την πρώτη βδομάδα όλη η οικογένεια πίνει νερό στο όνομά της... Κάνει εξαιρετική δουλειά αν και δεν έχει το λέιζερ. Και ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη babysitter μιας και ο μπέμπης γουστάρει αν την ταλαιπωρεί! Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έπαιρνα καλύτερη, αλλά δεν πρόκειται να την αλλάξω αν δε χαλάσει. Θα ήθελα να μπορώ να της ορίσω δωμάτια, να της προγραμματίζω πού να επιμένει, και να ξέρει καλύτερα τα κατατόπια γύρω από καρέκλες και τραπέζια... πολλά ζητάω; χαχαχαχα 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yog-sothoth Απρίλιος 28, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7393 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2021 Μια μικρή αναβάθμιση στο Nouvolo Steck από Ryzen 3600 σε Intel 10850k 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση xkandreas Απρίλιος 29, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7394 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2021 (edited) το Roccat Kone optical μας άφησε και ήρθε ο αντικαταστάτης του Razer Deathadder V2 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2021 από xkandreas 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Μάϊος 1, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7395 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2021 Tα νέα για το Chia ήταν και η αφορμή για να αποκτήσω τον δεύτερο 3TB δίσκο μου (για windows backup, προς αντικατάσταση του παλιότερου Seagate 1ΤΒ) μια που είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αδελφάκι του που με υπηρετεί απρόσκοπτα στο Linux. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Μάϊος 1, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7396 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2021 O νέος δίσκος μπήκε στο κουτί και ο παλιός απήλθε.... Επί τη ευκαιρία το κουτί βγήκε στο μπαλκόνι για τα δέοντα με φυσητήρα... Χαλί πάλι έφτιαχνα με τη σκόνη που επίσης εξήλθε... χεχεχε Τώρα είμαστε στη διαδικασία πιστής αντιγραφής των δεδομένων: sudo rsync -avh --info=progress2 --delete /media/george/int_backup/ /media/george/int_backup1/ 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 5, 2021 #7397 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2021 On 28/4/2021 at 1:01 ΜΜ, το μέλος yanni έγραψε: Περίμενα κάτι λιγότερο μεθυσμένο με λίγα λόγια. Παρατήρησα ότι ήταν περισσότερο μεθυσμένο στο σαλόνι, όπου υπάρχει πλακάκι με ανάγλυφα σχέδια και αρμούς μισού εκατοστού, από ότι σε πάτωμα όπου δεν υπάρχουν κενά ανάμεσα στα ξύλα. Μια απλή ιδέα που δούλεψε αμέσως ήταν η τοποθέτηση ενός μικρού βαριδιού πάνω στο χαζορομποτάκι. Πλέον δεν δείχνει τόσο μεθυσμένο και κάνει περισσότερες ευθείες από ότι κύκλους ΚΑΙ στο σαλόνι. Το βαρίδι; Μα μια παλιά ψύκτρα προφανώς(478). Σε τι site είμαστε; Εντάξει χωρίς τον ανεμιστήρα. Μην το κάψουμε και εντελώς. Πάντως το άτιμο κάνει δουλειά με τις τρίχες των γατιών. Ακόμα και το χαζό των 18€ κάνει δουλειά. Θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει πάρει, να πάρει. Έστω και ένα χαζό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AlexanderK Μάϊος 6, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7398 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2021 100€ από το stock house του techsupport Λίγο χτυπημένο κουτί. μέσα όλα σφραγγισμένα 6 μήνες εγγύηση....για να δούμε... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 8, 2021 #7399 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 (edited) Περιμένοντας το 3040, αγόρασα τον μικρό του αδελφό για τις κατασκευές panel simulator. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2021 από def 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Μάϊος 9, 2021 #7400 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος def έγραψε: Περιμένοντας το 3040, αγόρασα τον μικρό του αδελφό για τις κατασκευές panel simulator. Περιμένουμε να το δούμε στημένο και να μας κάνεις μια μικρή παρουσίαση. Αν το επιθυμείς ενδιαφέρον 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts