Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Απρίλιος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7321 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 Επειδή μ' έπιασε το εθνικοαπελευθερωτικό μου. Κλασικό έργο το δεύτερο (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους), το πρώτο το αγόρασα λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος για τους Σουλιώτες. 50 ευρώ, από Πολιτεία=σταθερή αξία. Venceremos, Βερέμη... 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Απρίλιος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7322 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 PC για τη συζυγο (μπας και αφησει το δικο μου στην ησυχια του) Μνημες τις "παλιες" δικες μου, εγω πηρα (4 X8gb 4000 CL15) 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Απρίλιος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7323 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 Γιατι να εχει η γυναικα σου 3070? Τι φαση? 1 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 5, 2021 #7324 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε: Γιατι να εχει η γυναικα σου 3070? Τι φαση? Ε καμια φορα μπορει να παιξω κι εγω εκει... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kpetros Απρίλιος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7325 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 Στην περιπτωση που θελησεις ποτε να την αλλαξεις , ξερω να φτιαχνω μουσακα και γεμιστα . 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 5, 2021 Author #7326 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 πριν 24 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Στην περιπτωση που θελησεις ποτε να την αλλαξεις , ξερω να φτιαχνω μουσακα και γεμιστα . Ριζόγαλο κανελώνεις όμως; 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 5, 2021 #7327 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Επειδή μ' έπιασε το εθνικοαπελευθερωτικό μου. Κλασικό έργο το δεύτερο (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους), το πρώτο το αγόρασα λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος για τους Σουλιώτες. 50 ευρώ, από Πολιτεία=σταθερή αξία. Venceremos, Βερέμη... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ (ΕΞΑΤΟΜΟ-ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ WWW.POLITEIANET.GR Η μνήμη υπήρξε το μέγα πρώτον κεφάλαιον του νοούντος ανθρώπου δια την κατάκτησιν των νέων του δρόμων. Από την ανάγκην της αναπτύξεως του όπλου τούτου εδημιουργήθη η... Θα γλίτωνες καλά με το συκεκριμένο εξάτομο , το οποίο φεύγει πολύ. Απλά, μπορεί να μην είχες που να το βάλεις Άσε που είναι επανέκδοση μισού αιώνα πίσω Αλλά φεύγει σαν τρελό. Στείλαμε νομίζω καμιά 10ρια μόνο σήμερα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 6, 2021 #7328 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ (ΕΞΑΤΟΜΟ-ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ WWW.POLITEIANET.GR Η μνήμη υπήρξε το μέγα πρώτον κεφάλαιον του νοούντος ανθρώπου δια την κατάκτησιν... Θα γλίτωνες καλά με το συκεκριμένο εξάτομο , το οποίο φεύγει πολύ. Απλά, μπορεί να μην είχες που να το βάλεις Άσε που είναι επανέκδοση μισού αιώνα πίσω Αλλά φεύγει σαν τρελό. Στείλαμε νομίζω καμιά 10ρια μόνο σήμερα Θα το έχω στα υπόψη μου, μόλις φτιάξουμε την καινούργια βιβλιοθήκη. Thx. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 6, 2021 #7329 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Απλά, μπορεί να μην είχες που να το βάλεις Με τις καλημέρες που λέει κάθε μέρα, θα του έβρισκα εγώ χώρο 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Απρίλιος 6, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7330 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2021 Ένα που μου έχει έρθει εδώ και καιρό: και ένα που παρέλαβα σήμερα: 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 8, 2021 #7331 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2021 On 4/5/2021 at 12:35 PM, Trooper said: PC για τη συζυγο (μπας και αφησει το δικο μου στην ησυχια του) Μνημες τις "παλιες" δικες μου, εγω πηρα (4 X8gb 4000 CL15) Forza Κωσταντινε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση f117 Απρίλιος 9, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7332 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2021 (edited) PC PARTS & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ :: Οθόνες :: AOC :: AOC CU34G2/BK VA Curved Ultrawide QHD Gaming Monitor 34" - TerrabyteNet | Υπολογιστές Tablet Τεχνολογία WWW.TERRABYTENET.GR Χαρακτηριστικά Κατασκευαστής AOC Είδος Gaming Monitor Panel VA LED HDR - Curved Ναι UltraWide Ναι Διαγώνιος 34 Ανάλυση 3440x1440 Ultra WQHD Αντίθεση 3000 1 static Φωτεινότητα 300... Επιτέλους... έχει διαφορά ......... Από 24 σε 29αρα ultrawide...και τώρα σε 34αρα ultrawide..... και το οτι είναι κυρτή δεν με χαλάσει καθόλουυ! ίσα ίσα! 100 Hz Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2021 από f117 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση NooDle Απρίλιος 9, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7333 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2021 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 10, 2021 #7334 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2021 Kryofuel δεν θα εβαζα ξανά ουτε για να γεμισω νερομπαλόνια. Τοσο άθλια... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 10, 2021 #7335 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2021 1 hour ago, jax7480 said: Kryofuel δεν θα εβαζα ξανά ουτε για να γεμισω νερομπαλόνια. Τοσο άθλια... Εγω clear εβαλα στη δικη μου. Τι κακο εχουν? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Απρίλιος 10, 2021 #7336 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2021 Εγω μακρια απο χρωματιστά υγρά θα έλεγα.. Κ εγώ το clear εχω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Απρίλιος 10, 2021 #7337 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2021 Εγω παντως τα τελευταια χρονια μονο Cryofuel βαζω με αλλαγη καθε 1,5μιση χρονο και δεν ειχα θεμα. Περσι γυρισα σε clear ενω πριν με ημουν με πρασινο και αλλαξα για να ειναι πιο ουδετερο το χρωμα. Βεβαια με παιδεψε το καθαρισμα οποτε αυτο ειναι αρκετο για να μεινω στο clear για παντα! Τοτε ειχα διαλεξει πρασινο γιατι ειχα διαβασει ενα αρθρο για τα καταλοιπα που αφηνουν τα διαφορα χρωματα και σαν χειρότερο ειχαν το κοκκινο ενω σαν καλύτερο είχαν το πράσινο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 10, 2021 #7338 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2021 Γνωριζω οτι αφήνουν χρώμα αλλα βαρέθηκα τοσα χρόνια το wfi.. θα ανοιξω θεμα σε κανα χρόνο για καθάρισμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 11, 2021 #7339 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2021 Μόνο mayhems, εγγύηση. Έχω ένα 5λιτρο + mayhems non-stain dye και δουλεύει απροβλημάτιστα. Από EK ούτε fittings, μέχρι και οι κινέζοι έχουν καλύτερη ποιότητα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Απρίλιος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7340 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2021 22 hours ago, GFFermari said: Εγω clear εβαλα στη δικη μου. Τι κακο εχουν? 18 hours ago, AKISSS said: Εγω μακρια απο χρωματιστά υγρά θα έλεγα.. Κ εγώ το clear εχω.. Κι εγω το clear πήρα για την τελευταία υδροψυξη που έφτιαξα... πχιότητα όχι αστεία... Οι εικόνες ειναι μετά απο 2 μέρες. Εστησα την υδροψυξη και τα ξήλωσα πάλι ΟΛΑ για να τα καθαρισω. Απιονισμένο νερό μετά και τέλος. Και πριν προλάβει να πει κάποιος, πως αυτά ειναι απο άλατα νερού, οχι δεν ειναι γιατι το νερό εδώ δεν εχει άλατα και ο καθαρισμός πριν στηθεί η υδροψυξη εγινε με απιονισμένο σε ολα τα parts ακόμα και τους σωλήνες. Όταν τα ξήλωσα όλα και έβαλα απιονισμενο νεράκι η υδροψυξη και όλα τα parts ειναι πεντακαθαρα εδω και λιγους μηνες που δουλευει. 11 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts