Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Μάρτιος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7261 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 Έχω ένα πάθος με scientific calculators (χειρός και ψηφιακά στο PC). Οι περισσότεροι ξέρουν τα Ti και τα Casio, αλλά μόλις απέκτησα το καλύτερο non-CAS scientific calculator! Στην Ελλάδα δεν υπήρχε πουθενά, οπότε μόλις κατέφτασε η παραγγελία από Amazon.de (με μεγάλη καθυστέρηση) μέσω UPS: 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 2, 2021 #7262 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 @gdp77Μεγειά ! Αλλά γιατί "σώνει και καλά" non CAS, δεν επιτρέπονται ή -απλά- δεν τα χρειάζεσαι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 2, 2021 #7263 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 (edited) 13 minutes ago, Seafalco said: @gdp77Μεγειά ! Αλλά γιατί "σώνει και καλά" non CAS, δεν επιτρέπονται ή -απλά- δεν τα χρειάζεσαι? Όπου χρειάζομαι CAS μπορώ να χρησιμοποιήσω υπολογιστή ή το κινητό. Για τη δουλειά που θέλω τα scientific καλύπτομαι από non-CAS. Οπότε αν αγόραζα CAS θα ήταν μόνο για συλλεκτικούς λόγους. Επειδή δεν είναι φθηνά, δεν έχω αγοράσει μέχρι στιγμής. Το HP Prime το έχω στο κινητό (νομίζω είναι από τα καλύτερα, αν όχι τo κορυφαίo CAS). Στον υπολογιστή υπάρχουν και πολύ ανώτερα λογισμικά (Linux & Windows) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2021 από gdp77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 2, 2021 #7264 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε: Έχω ένα πάθος με scientific calculators (χειρός και ψηφιακά στο PC). Οι περισσότεροι ξέρουν τα Ti και τα Casio, αλλά μόλις απέκτησα το καλύτερο non-CAS scientific calculator! Στην Ελλάδα δεν υπήρχε πουθενά, οπότε μόλις κατέφτασε η παραγγελία από Amazon.de (με μεγάλη καθυστέρηση) μέσω UPS: Πριν κάποια χρόνια, αν δεν απατώμαι εδώ, στο thelab, είχα χαρίσει ένα Ti-82 από Texas Instruments. Αν δεν απατώμαι στον @SirDiman. Καλά θυμάμαι Χρήστο; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AKISSS Μάρτιος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7265 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 Αγορά από amazon.de +Ανετα +Δεν χρειάζονται software (creative ψόφα) - ο amp εχει έτοιμα ΚΑΛΑ profiles.. +Αποσπώμενο καλώδιο κ mic.. Από ηχο δεν θα συγκρίνω μιας τα ακουστικά π είχα δεν ήταν της ιδίας κατηγορίας..logitech-hyperx 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 2, 2021 #7266 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 1 hour ago, AKISSS said: Αγορά από amazon.de +Ανετα +Δεν χρειάζονται software (creative ψόφα) - ο amp εχει έτοιμα ΚΑΛΑ profiles.. +Αποσπώμενο καλώδιο κ mic.. Από ηχο δεν θα συγκρίνω μιας τα ακουστικά π είχα δεν ήταν της ιδίας κατηγορίας..logitech-hyperx To καλο αυτου του headset ειναι το amp του. Τα ακουστικα οκ αλλα οχι για αυτο το ευρος τιμης. Σε εκεινα τα χρηματα παιρνεις πολυ καλυτερα σε ακουσμα ακουστικα. Απλα δεν εχουν μεσα amp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 2, 2021 #7267 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 2 minutes ago, icy20 said: Απλα δεν εχουν μεσα amp. Αν είναι τόσο καλό που λέτε (και κυρίως δεν χρειάζεται λογισμικό γιατί εμένα με ενδιαφέρει το Linux), πωλείται και ξεχωριστά νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Μάρτιος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7268 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2021 πριν 28 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: εμένα με ενδιαφέρει το Linux 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Μάρτιος 5, 2021 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #7269 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2021 Ήρθε το νέο φόνι και μου αρέσει! Ρολόι δώρο - συμπαθητικό. Το δαχτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη είναι ψιλοτραγικούλι όμως. Και κάτι μπλινγμπλινγκόνια για το pc (όταν δουλέψει) 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση daospi Μάρτιος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7270 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2021 (edited) Μετάβαση σε ασύρματο μετά από δεκαετίες. Πρώτες εντυπώσεις...Πανάλαφρο σε σημείο που νόμιζα ότι ήταν dummy!!! Και μιλάω σε σύγκριση με το xtrfy m4 που είναι ήδη πολύ ελαφρύ. Έκαναν το θαύμα τους εκεί στη logitech! Στα μείον, τα πλαϊνά κουμπιά, τα οποία είναι πολύ μικρά και δε μπορώ να τα πατήσω εύκολα, τα lmb/rmb που είναι κανά 2 κλικ πιο θορυβώδη από το m4 και τα στοκ ptfe feet (έχουν παραγγελθεί ήδη άλλα). Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2021 από daospi 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 5, 2021 #7271 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2021 On 3/2/2021 at 8:32 PM, tommybertsen said: Πριν κάποια χρόνια, αν δεν απατώμαι εδώ, στο thelab, είχα χαρίσει ένα Ti-82 από Texas Instruments. Αν δεν απατώμαι στον @SirDiman. Καλά θυμάμαι Χρήστο; Ναι! το εχω εδω!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Μάρτιος 6, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7272 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2021 (edited) μέχρι να έχουμε νορμαλ τιμές και για τα 400-500άρια plus που ζητάνε για gtx1650 και πάνω (καινούριες κ" μεταχειρισμένες), το 300άρι "χαρά έκατσε" για 1660ζούπερ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2021 από idonthave 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AlexanderK Μάρτιος 6, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7273 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2021 καραντίνα καραντίνα...ας "σκοτώσουμε" λίγο χρόνο... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση unseen Μάρτιος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7274 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2021 On 3/1/2021 at 11:03 AM, astrolabos said: Πρέπει να πηγαίνει τάπα. Με γειά και καλοδούλευτο! Full rebuild του project Παλιος Νεος 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 8, 2021 #7275 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος unseen έγραψε: Full rebuild του project Παλιος Νεος νοτμπαδ.jpg Aλλά λιγότερος χρόνος to chill. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Μάρτιος 10, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7276 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2021 Τελικά, είπα να πάω στη safe επιλογή. 285, από multicopter. Είχα καταλήξει σε ryzen build (με τον 5800x), αλλά θα περιμένω τις ddr5. Έκανα και το κλασικό μου uv. 4.7@1.15v. Πέρασε 15 λεπτά realbench, cb23 και intel burn test (high). Προφανώς δεν περνάει prime/occt, αλλά, για τη δική μου χρήση, είμαι μια χαρά. Παρακάτω δεν θα δοκιμάσω να τον πάω, καθώς δεν θα είναι σταθερός και δεν θα δω και διαφορές στη θερμοκρασία. Με 1.15v@4.7/llc2/cache@4.4/vccio-sa@1.0v, max temp@85 (στο realbench). Για τόσο μικρό κουτί, μια χαρά είμαι. Όταν τρέξω και κάνα παιχνίδι, θα ενημερώσω. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Μάρτιος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7277 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2021 On 10/3/2021 at 7:28 ΠΜ, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: multicopter Roflcopter? 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Μάρτιος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7278 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2021 https://seasonic.com/focus-sgx 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση 2cpu Μάρτιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7279 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2021 Μιας και τα παιξε το logi (εφυγε ενα κουμπι και επιασε και αυτη την γλιτσα) ενα βραδυ που ξενυχτουσαμε με την μικρη(δοντια) επεσε η παραγγελια. Το πληκτρολογιο αλλαζει χρωματα σε rgb (Συζυγος οταν ειδε τον rgb φωτισμο "Παναγια μου τι κανγκουριλικι ειναι αυτο !! )αλλα εχει μεινει με το κοκκινο σταθερα.Επελεξα αυτο λογω πρωτον οτι ΔΕΝ ειναι μηχανικο και δεν κανει το κλατσα κλουτσα δευτερο λογω οπως προανεφερα και παραπανω και τριτον ηθελα κατι budget τιμιο δε . Την ειχα προτιμησει και παλαιοτερα αυτη την εταιρεια και δεν με απογοητευσε οπωτε πηγε ενα πακετακι μαζι με τον ποντικαρα. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 16, 2021 #7280 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2021 Μεγειές. Από όλα τα χρώματα, το κόκκινο είναι το μόνο που δεν χρησιμοποιώ (μόνο του) . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts