paxman Φεβρουάριος 9, 2021 #7221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2021 56 minutes ago, AlexanderK said: ωραία βάση. αν δεν σου κάνει κόπο βάλε ένα link Την έχω χρόνια, δεν υπάρχει τώρα στο Σκρουτζ που έψαξα. Αυτή είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 9, 2021 Author #7222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος AlexanderK έγραψε: ωραία βάση. αν δεν σου κάνει κόπο βάλε ένα link Αν έχεις όντως όρεξη να στήσεις σε test bench τα dimastech είναι κορυφή Dimastech Bench/Test Table Dimastech Systems SHOPEU.DIMASTECH.COM Dimastech Systems Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 10, 2021 #7223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2021 8 hours ago, paxman said: Finally... 4/4 οι μνήμες, για να σταματήσω να σπαμάρω το thread . Ευτυχώς δεν είχα κανένα περίεργο, bootαρε αμέσως. Registered μνημες βλεπω. Οταν πας σε Xeon με DDR4, ριξε ενα πμ. Έχω πολυ πραμα για πεταμα. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Φεβρουάριος 10, 2021 #7224 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2021 8 hours ago, jax7480 said: Registered μνημες βλεπω Για να αναβαθμίσω το FreeNAS (TrueNAS πλέον) setup τα πήρα, και κυρίως για αυτό το λόγο. 8 hours ago, jax7480 said: Οταν πας σε Xeon με DDR4, ριξε ενα πμ Ευχαριστώ πολύ για την κίνηση. Λογικά βέβαια θα αργήσω πολύ να αλλάξω πλατφόρμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ΗλιαςΚ Φεβρουάριος 10, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7225 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2021 Η συζηγος ηθελε laptop , μικρο, φορητο , max 14in έκανε το λάθος να μην ορισει budget... Lenovo Yoga Slim 7 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Φεβρουάριος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7226 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 Επειδή εδώ που φτάσαμε, στο σπίτι πλέον μόνο με headset μπορώ να κάνω οτιδήποτε περιλαμβάνει μουσική/ήχους από το PC κτλ, ήταν καιρός για μια αναβάθμιση: 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Φεβρουάριος 11, 2021 #7227 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 @gdp77 Πες και εντυπωσεις οταν με το καλο τα δοκιμασεις! Να μου φυγει το αγχος! Καλοριζικα! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 11, 2021 #7228 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 (edited) 15 minutes ago, giorgos2187 said: @gdp77 Πες και εντυπωσεις οταν με το καλο τα δοκιμασεις! Να μου φυγει το αγχος! Καλοριζικα! Φίλε μου κόντεψα να κλάψω από χαρά. ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά. Ακούω τώρα κομμάτια αναφοράς και πραγματικά ο ήχος είναι υπέροχος, γεμάτος και λεπτομερής. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με τα προηγούμενα ακουστικά μου, αλλά καλύτερα ακόμα και από τα cloud stinger που είχα παλιότερα. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί το virtual 7.1 δουλεύει out of the box στο Linux, και η καρτούλα USB αναγνωρίζεται κανονικά από το Mint 20 (kernel 5.10). To μπάσο τους by default είναι πιο πομπώδες από όσο θα το ήθελα, αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με το equalizer. Απλά τρομερή αγορά για τα λεφτά τους. Πραγματικά δεν ξέρω τι περισσότερο θα μπορούσαν να δώσουν επιλογές των 100-150€.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2021 από gdp77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Φεβρουάριος 11, 2021 #7229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Πραγματικά δεν ξέρω τι περισσότερο θα μπορούσαν να δώσουν επιλογές των 100-150€.... Οσο μενουμε στην κατηγορια gaming, δεν ξερω... Αλλα ενταξει αν πηγαινες σε γνησιο HiFi ακουστικο, ε θα ειχε και καποια διαφορα. βεβαια εκει θα μπαιναμε σε αλλα μονοπατια. Και ξερεις γιατι στο γραφω αυτο; Γιατι τα πρωτα HyperX Cloud ξεκινησαν να σχεδιαζονται ως Hifi ακουστικα και εκει οφειλεται η τεραστια επιτυχια τους. Αυτο βεβαια απ οτι λενε δεν συνεχιστηκε και στα επομενα μοντελα, αλλα παρολα αυτα εμεινε αρκετη απο την προικα των πρωτων, και γι αυτο ακομα και σημερα θεωρουνται τοπ επιλογη. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 11, 2021 #7230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 3 minutes ago, giorgos2187 said: Οσο μενουμε στην κατηγορια gaming, δεν ξερω... Αλλα ενταξει αν πηγαινες σε γνησιο HiFi ακουστικο, ε θα ειχε και καποια διαφορα. βεβαια εκει θα μπαιναμε σε αλλα μονοπατια. Και ξερεις γιατι στο γραφω αυτο; Γιατι τα πρωτα HyperX Cloud ξεκινησαν να σχεδιαζονται ως Hifi ακουστικα και εκει οφειλεται η τεραστια επιτυχια τους. Αυτο βεβαια απ οτι λενε δεν συνεχιστηκε και στα επομενα μοντελα, αλλα παρολα αυτα εμεινε αρκετη απο την προικα των πρωτων, και γι αυτο ακομα και σημερα θεωρουνται τοπ επιλογη. 1) Για τη χρήση που θέλω δεν θα πήγαινα δε "HiFi" ακουστικό. Εξάλλου ήταν προϋπόθεση το μικρόφωνο. 2) Τέτοια ακουστικά θέλουν και άλλη οδήγηση. Επομένως not for me. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Φεβρουάριος 11, 2021 #7231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 Μα γι αυτό σου πρότεινα και κάπως επιτακτικά ρα συγκεκριμένα. Σε αυτα τα λεφτα, για αυτά που ζητάς ήταν no brainer. Δεν τη χρησιμοποίησα τυχαία τη φράση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Φεβρουάριος 11, 2021 #7232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 Παιδιά μεγάλη προσοχή για όσους χρησιμοποιούν ακουστικά για πολλές ώρες συνεχόμενα, και κατά τη διάρκεια του remote working αλλά και μετά στον ελεύθερο χρόνο για gaming ή οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές αναφορές με κόσμο που αντιμετωπίζει προβλήματα με "εμβοές". Προσοχή στην ένταση κυρίως και μην τα φοράτε συνέχεια - το πρόβλημα έχει διογκωθεί με το remote working. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Φεβρουάριος 11, 2021 #7233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: το πρόβλημα έχει διογκωθεί με το remote working. Παθών.............. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 11, 2021 #7234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος trib έγραψε: Παιδιά μεγάλη προσοχή για όσους χρησιμοποιούν ακουστικά για πολλές ώρες συνεχόμενα, και κατά τη διάρκεια του remote working αλλά και μετά στον ελεύθερο χρόνο για gaming ή οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές αναφορές με κόσμο που αντιμετωπίζει προβλήματα με "εμβοές". Προσοχή στην ένταση κυρίως και μην τα φοράτε συνέχεια - το πρόβλημα έχει διογκωθεί με το remote working. Έκανα δύο μήνες να φορέσω ακουστικά μετά από παροξυσμικό ίλιγγο θέσης που έπαθα. Δεν οφείλεται στα ακουστικά, αλλά το να περιμένεις να πάνε οι κρύσταλλοι ισορροπίας στην θέση τους και να φοράς ακουστικά, δεν είναι ωραίο πράγμα. Άσε που προσωρινά, στο αριστερό αυτί, έχασα ημιτόνιο. Αλήθεια, άκουγα τα πάντα "ξεκούρδιστα" από αριστερά, για περίπου 4 μέρες. Πέρασε μόνο του. Ευτυχώς, εμβοές δεν έχω, αλλά φοράω ακουστικά για 1-1.5 ώρα στην δουλειά. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση xkandreas Φεβρουάριος 17, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2021 από 960 Evo m2 250gb σε 1tb Adata 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Φεβρουάριος 18, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 Πρώτες εντυπώσεις εδώ. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση antonis Φεβρουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2021 να πούμε ότι πήραμε κάτι και εμείς και φορεμένοι 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jniki10 Φεβρουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2021 Άλλαξα κουτάκι! Phanteks P300 και Rgb Fans + Led strip 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Φεβρουάριος 21, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2021 Πολύ γρήγορο τηλέφωνο. Η έκδοση με τα 8GB RAM. 5G δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, διότι δεν έχω στην περιοχή μου (είναι πιστοποιημένη συσκευή από τους παρόχους). Βέβαια, όταν πήγα να το ενεργοποιήσω η συσκευή με ειδοποίησε ότι δεν μπορώ να έχω λειτουργία Dual SIM κατά το 5G, δεν το ήξερα αυτό. Για την ώρα είμαι στο Dual 4G. Η οθόνη στα 144hz είναι φοβερή εμπειρία. Αν και το μάτι μου έχει συνηθίσει στα 144hz από το monitor της Samsung στον υπολογιστή, στο κινητό η διαφορά είναι εξίσου μεγάλη σε σύγκριση με τα 60hz. Υπάρχει επίσης μια πολύ ωραία λειτουργία ψηφιακής σταθεροποίησης βίντεο που μιμείται τον οπτικό σταθεροποιητή και λειτουργεί πολύ ωραία σε βίντεο. Σε γενικές γραμμές πολύ αξιόλογο τηλέφωνο. Το αγόρασα 400€. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 21, 2021 #7240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Υπάρχει επίσης μια πολύ ωραία λειτουργία ψηφιακής σταθεροποίησης βίντεο που μιμείται τον οπτικό σταθεροποιητή και λειτουργεί πολύ ωραία σε βίντεο. Σε γενικές γραμμές πολύ αξιόλογο τηλέφωνο. Το αγόρασα 400€. Καλοδούλευτο. Το έχει η κοπέλα μου. Ένα τιπ: Sweetspot για μπαταρία και καλή γενική εμπειρία, είναι τα 90Hz, στα 144Hz , θεωρώ πως ρουφάει αχρείαστη μπαταρία. 5G πιάνει σε ελάχιστες περιοχές. Στο κέντρο, έπιασε πχ. Οι διαφορές με το Mi 10T Pro είναι στην κάμερα και στην χωρητικότητα. Για όποιον δεν θέλει το OIS, 108MP που έχει το Mi 10T pro και τον έξτρα χώρο, είναι κομπλε. Σφαιράτο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts