Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 27, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7081 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Καλά χωρίς RGB γίνεται βρε; με τι πρόσωπο θα κοιτάξω τα παιδιά μου αύριο που θα με ρωτήσουν "γιατί δεν έχει φωτάκια μπαμπά;" 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 27, 2021 #7082 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 θελω να σκαλισεις οσο μπορεις τον 3970x να δουμε αν εχει ανοχες για να το ξεσκισουμε και εμεις λιγο και να δουμε αν αξιζει. ΜΕΓΙΕΣ btw! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιανουάριος 27, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7083 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Και ναι όντως ήρθε με φορτηγό. Spoiler Δεν χωράει στο κουτί. Spoiler 8 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 27, 2021 #7084 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Άλλαξε κουτί. Το τροφοδοτικούλι είναι πολύ καλό. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 27, 2021 #7085 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Άλλαξε τροφοδοτικό. Το κουτί είναι πολύ καλό. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 27, 2021 #7086 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση acct Ιανουάριος 27, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7087 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Άλλαξε φόρουμ, εδώ σφάζονται. 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 27, 2021 #7088 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 πριν 50 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Άλλαξε κουτί. Το τροφοδοτικούλι είναι πολύ καλό. Τι κουτί όμως, dat is the question. πριν 40 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Άλλαξε τροφοδοτικό. Το κουτί είναι πολύ καλό. Ε τώρα με άλλο είμαι, αλλά θέλω αυτό. Το άλλο θα πάει στο mining rig. πριν 8 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Άλλαξε φόρουμ, εδώ σφάζονται. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 27, 2021 #7089 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 34 minutes ago, Rusty_Cookie said: Τι κουτί όμως, dat is the question. Ξεκίνα thread... Όλοι κάτι αλλάζουμε αυτή την περίοδο.... Εσύ έχεις να αλλάξεις και κουτί και ΑΙΟ 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 27, 2021 #7090 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 (edited) 1 hour ago, Rusty_Cookie said: Και ναι όντως ήρθε με φορτηγό. Reveal hidden contents Δεν χωράει στο κουτί. Reveal hidden contents πήρα και εγώ το 850 καλό αλλά το καλώδιο για το 24πινο για την μητρική με παίδεψε ήθελε αρκετή μεγάλη πίεση για να κουμπώσει και έβαλα χέρι από πίσω για να μην σπάσω την μητρική .... Τώρα επίσης το καλώδιο της μητρικής και το καλώδιο του cpu πολύ βλακεία η επένδυση που έχει γύρω γύρω πολύ μεγάλη πατάτα έπρεπε να είναι το μισό θερμοσυστηλόμενο έπρεπε να το γυρίσω 180 μοίρες όπως είχα και το προηγούμενο και μιλάμε τώρα έχω κουτί corsair έλεος ρε corsair φτιάξτο λίγο καλύτερο εκεί Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 27, 2021 από ARMAGEDDON 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 27, 2021 #7091 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 πριν 59 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Ξεκίνα thread... Όλοι κάτι αλλάζουμε αυτή την περίοδο.... Εσύ έχεις να αλλάξεις και κουτί και ΑΙΟ ΚΑΙ ΑΙΟ?? Πφφφ. Να μη συνεχίσω στο build log λες? Για να υπάρχει ένα ιστορικό του πως σιγά σιγά διαφθείρομαι. πριν 49 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: πήρα και εγώ το 850 καλό αλλά το καλώδιο για το 24πινο για την μητρική με παίδεψε ήθελε αρκετή μεγάλη πίεση για να κουμπώσει και έβαλα χέρι από πίσω για να μην σπάσω την μητρική .... Τώρα επίσης το καλώδιο της μητρικής και το καλώδιο του cpu πολύ βλακεία η επένδυση που έχει γύρω γύρω πολύ μεγάλη πατάτα έπρεπε να είναι το μισό θερμοσυστηλόμενο έπρεπε να το γυρίσω 180 μοίρες όπως είχα και το προηγούμενο και μιλάμε τώρα έχω κουτί corsair έλεος ρε corsair φτιάξτο λίγο καλύτερο εκεί Δε ξέρω αλλά είναι το μισο βαρος απ το enermax modu 625 μου το 650άρι. Εμείς στον καιρό μου με το βάρος τα υπολογίζαμε όλα. Βαρύ άρα καλό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 27, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7092 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Γκουχου...γκουχου... 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 27, 2021 #7093 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Κάποιος πρέπει να έχει μια αγάπη στα Thermaltake! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 27, 2021 #7094 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 (edited) Τόσο δα. Δεν ειναι η εταιρεία τόσο, όσο το γεγονός πως βγάζει κουτιά που μου αρέσουν εμφανισιακά. Καλά το προηγούμενο P7 ήταν αναγκαίο κακό μιας και το μηχάνημα ήταν στον τοίχο. Τώρα, όσα βρήκα και μου άρεσαν, ήταν απλά τεράστια σε μέγεθος. Κοίταξα και το 1000D αλλά αυτό δεν ήταν κουτί για σύστημα αλλά για να βάλω νοικάρη. Και μερικά ακόμα που μου άρεσαν ήταν πάρα πολύ μεγάλα. Το View 71 θεωρείται midi tower. Μου άρεσε, ξεσκίστηκα να το βρω διαθέσιμο και μόλις εμφανίστηκε το πήρα. Είδα και τα singularity. Ωραία δε λέω, αλλά όχι για 1500€. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 27, 2021 από jax7480 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 27, 2021 #7095 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 2 hours ago, Rusty_Cookie said: Να μη συνεχίσω στο build log λες? Για να υπάρχει ένα ιστορικό του πως σιγά σιγά διαφθείρομαι. +1 build log. Να κάνεις κάτι με το 28 Κελσίου. Ίσως έρθουν άλλοι καιροί, ευτυχισμένοι, όποιος έχει 28 εντός θα πηγαίνει γκούλαγκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 28, 2021 #7096 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2021 (edited) 15 hours ago, ARMAGEDDON said: πήρα και εγώ το 850 καλό αλλά το καλώδιο για το 24πινο για την μητρική με παίδεψε ήθελε αρκετή μεγάλη πίεση για να κουμπώσει και έβαλα χέρι από πίσω για να μην σπάσω την μητρική .... Τώρα επίσης το καλώδιο της μητρικής και το καλώδιο του cpu πολύ βλακεία η επένδυση που έχει γύρω γύρω πολύ μεγάλη πατάτα έπρεπε να είναι το μισό θερμοσυστηλόμενο έπρεπε να το γυρίσω 180 μοίρες όπως είχα και το προηγούμενο και μιλάμε τώρα έχω κουτί corsair έλεος ρε corsair φτιάξτο λίγο καλύτερο εκεί μετά από λίγο ψάξιμο ανακάλυψα ότι εκεί έχουν βάλει πυκνωτές για ripple suppression στα καλώδια Corsair RM850x V2 Review - Tom's Hardware | Tom's Hardware WWW.TOMSHARDWARE.COM Corsair upgraded its best-selling line RMx family with new models featuring smaller dimensions and quieter operation. And despite limited PCB space, performance remains similar from one... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2021 από ARMAGEDDON 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 28, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7097 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2021 Κουκου.... τζα... 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Ιανουάριος 29, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7098 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2021 Αν και τα logitech G231 δεν έχουν πάθει ακόμα κάτι λειτουργικό, παρά μόνο έχουν αρχίσει να τρίζουν είπα να πάρω ένα νέο ζευγάρι. Πιο πολύ για τόνωση ψυχολογίας και για ανανέωση. Ήθελα καιρό τώρα να δοκιμάσω ένα ζευγάρι της θρυλικής πάλαι ποτέ creative Και τα πήρα μιας και ήταν εντός του μπάτζετ που διαθέτω για τέτοια περιφερειακά. Εκ πρώτης επαφής φαίνονται πολύ ανώτερη κατασκευή από τα προηγούμενα μου, με περισσότερη χρήση μετάλλου στο σκελετό. Πολύ ανώτερο καλώδιο σύνδεσης. Κουμπωνουν πιο καλά στο κεφάλι, χωρίς να είναι ενοχλητικά σφιχτά. Ο ήχος τους λίγο πιο μουντός απο ρα G231 αλλα ισως είναι η συνήθεια. Είναι πλήρως αναλογικα όποτε με την ΑΕ5 θα έρθουν σίγουρα στα μέτρα μου, και από ένταση δε θα μας λείψει επ ουδενί... Ήθελα και κανένα led ετσι για την προστυχια (Όχι απαραίτητα rgb) αλλα ντάξει, δε θα σκάσουμε κι ένα σκασμό λεφτά για φωτάκια! 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 29, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7099 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2021 Ωπαλάκια... 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 30, 2021 #7100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2021 Τα βλέπω διπλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts