jax7480 Ιανουάριος 23, 2021 #7061 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 6 hours ago, astrolabos said: Ζάχο όταν την πάρεις, σε παρακαλώ ενημέρωσε αν είναι ξεκούραστη στο διάβασμα. Ευχαριστώ. Πάρτην χθες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 23, 2021 #7062 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 Αστον ρε συ μπας και παρει το μαντεμι πρωτα 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 23, 2021 #7063 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2021 4 hours ago, karmen1983 said: Αστον ρε συ μπας και παρει το μαντεμι πρωτα αν ο λόγος που δεν, είναι πράγματι η επιφύλαξη του Χόντα, μιλάμε για τρελλή κότα... Τζιζζζζζζζζ, καίει Άλλο νήμα, απορώ πώς φτιάχνει την πίτσα του όμως. Φτιάχνει αυτός, είχε βάλει παλιότερα νομίζω. Με τις υγείες σας τα νέα πράγματα, αν προσέξατε την φωτογραφία του Ζάχου, το ενδιαφέρον δεν είναι η ελληνική γλώσσα στο made in, αλλά πιο ψηλά στο κουτί η ελληνική εισαγωγή. Άραγε, μας έχουν κάνει πύλη εισόδου για Ευρώπη ή τυχαία την πήραν στην Νορβηγία από όπου τη βρήκαν πρόχειρη; (θεωρώντας ότι ο Ζάχος την παράγγειλε από εκεί κατάστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 24, 2021 #7064 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 Ο Ζάχος την παρηγγειλε απο κατάστημα εδω. Κι εγώ οταν είδα την εισαγωγή απο την Samsung Hellas αυτο που σκεφτηκα ειναι πως μαλλον η Samsung Hellas ειναι το Ευρωπαϊκό hub για εισαγωγες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 24, 2021 #7065 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 On 1/22/2021 at 9:34 PM, Spirosssss said: @jax7480 πες αν παλεύεται το 1000R η θα φάει επιστρόφα το μονιτορίδι.. Μια χαρά ειναι το 1000R. Και δεν εχω δουλεψει ξανα σε curved εκτος απο την τηλεόραση μου. Κι εμενα μου ειπαν να μην την παρω γιατι ειναι πολυ curved. Αλλα δεν με ενοχλησε. Ειναι μεγαλη σε ιντσες (no pun intended) και δεν φαινεται τοσο πολυ πως ειναι καμπύλη η οθονη. Αν καθεσαι σχετικα κοντά οπως εγω (70 εκατοστα γραφείο) τοτε πάλι δεν ενοχλεί. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 24, 2021 #7066 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 Να δω ποτε θα μου ερθει και η G9 49. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 24, 2021 #7067 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 On 1/22/2021 at 4:38 PM, Rusty_Cookie said: G.Skill fanboy από εποχής BH5. ΒΗ5 κι ένα δάκρυ κύλησε! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 24, 2021 #7068 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος schumifer έγραψε: ΒΗ5 κι ένα δάκρυ κύλησε! Ωραίες εποχές, αθώες 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 24, 2021 #7069 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 Για θυμίστε μου, τα bh5 σε ποια πλατφόρμα έπαιζαν καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 24, 2021 Author #7070 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 (edited) πριν 46 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Μια χαρά ειναι το 1000R. Και δεν εχω δουλεψει ξανα σε curved εκτος απο την τηλεόραση μου. Κι εμενα μου ειπαν να μην την παρω γιατι ειναι πολυ curved. Αλλα δεν με ενοχλησε. Ειναι μεγαλη σε ιντσες (no pun intended) και δεν φαινεται τοσο πολυ πως ειναι καμπύλη η οθονη. Αν καθεσαι σχετικα κοντά οπως εγω (70 εκατοστα γραφείο) τοτε πάλι δεν ενοχλεί. Ευχαριστώ που επανήλθες. Διάβασα και γω μερικά reviews και ένας τύπος το έθαβε το πόσο καμπύλη είναι, αλλά καλύτερα να πει κάποιος που την δουλεύει κάθε μέρα και καλύτερα όπως εσύ, που ήταν η πρώτη σου τέτοια (αν δεν κάνω λάθος). Για την τιμή που ρωτάγατε, στο περίπου σκεφτόμουν οτι σε τέτοια κατηγορία πας σε IPS γρήγορο πανελ (όχι 240άρι σίγουρα) ή σε πιο αργό αλλά 4k. Οι επιλογές της Samsung με ξένισαν λίγο. Ίσως έπαιξε ρόλο και ο βαθμός καμπυλότητας που ήθελαν να δώσουν κ μόνο σε τέτοια υλοποίηση μπορόυσαν να το καταφέρουν. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 24, 2021 από Spirosssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιανουάριος 24, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7071 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος gdp77 έγραψε: Για θυμίστε μου, τα bh5 σε ποια πλατφόρμα έπαιζαν καλα? Σε όποια μπορύσε να δώσει τα 220 βολτ που ήθελαν. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 24, 2021 #7072 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2021 Παιδια το curve δεν ειναι για όλες τις χρησεις. Gaming μονο σε single player κ racing για μενα αξιζουν. Τωρα 240hz μονιτορ και να μην παιζεις high fps games δεν εχει καν νοημα υπαρξης για μενα. Και 75hz την ιδια δουλεια κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 25, 2021 #7073 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2021 (edited) 3 hours ago, gdp77 said: Για θυμίστε μου, τα bh5 σε ποια πλατφόρμα έπαιζαν καλα? Στη δική μου περίπτωση 939 οπτερον 144 ,σε μία πάμφθηνη άσροκ (Κολωκοτρώνη τη λέγαμε τότε...), με μεταβαλλόμενη αντίσταση τοποθετημένη από εμένα για να δίνει τα βολτ που ήθελαν τα ... προβατάκια για να γίνουν λύκοι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2021 από schumifer 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 25, 2021 #7074 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε: Να δω ποτε θα μου ερθει και η G9 49. Μακαρι να μην εχεις τα προβληματα που έχω εγω οταν την παρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 25, 2021 #7075 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2021 πριν 18 λεπτά, το μέλος Trooper έγραψε: Μακαρι να μην εχεις τα προβληματα που έχω εγω οταν την παρεις... Λενε οτι τα καμματια που εχουν κατασκευαστει μετα το καλοκαιρι δεν εχουν προβλημα, τωρα θα δειξει. Παντως δεν βλεπω και να ερχεται, για πιστολι το κοβω και θα παω σε καμια Dell 34. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιανουάριος 25, 2021 #7076 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2021 Παρελήφθη το κινεζοled wand που είχα παραγγείλει πρίν καμια 20αρια μέρες από Κίνα. Ήρθε με acs,αναπάντεχα γρήγορα μπορώ να πω! Το φως είναι αυτό αν κάποιος ενδιαφέρεται. Για lightpaint και γενικά setup για γρήγορο φωτισμό χωρίς να στήνω φλας κλπ δείχνει άψογο, αρκετά δυνατό σε lumens και το κοντρολ που έχει βολεύει για να αλλάζεις modes κλπ απο μακριά. Έχει 2600 mAh μπαταρία και φορτίζει απο usb. Μένει να δώ στην πράξη τι λέει... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Ιανουάριος 25, 2021 #7077 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2021 On 1/20/2021 at 6:43 AM, AlexanderK said: παιδιά ήρθε η Jessica...(έτσι την ονόμασε η γυναίκα μου) Και έπιασε κατευθείαν δουλειά το κορίτσι Σε 10 λεπτά λειτουργίας. Δεν το πίστευα... Βεβαίως υπάρχουν 2 σκυλιά στο σπίτι και το σπίτι είχε να σκουπιστεί 2 ημέρες...Συνήθως μέρα πάρα μέρα... Τώρα θα μας βοηθήσει λίγο το κορίτσι...χαχα Καλησπερα φιλε Αξίζει τα 500€ που κάνει; ή την έφερες από κάποιο gearbest/banggood? Επειδή φαντάζομαι το έψαξες, σε τι υπερέχει σε σχέση με την xiaomi vacuum mop p, π.χ.? Δεν περιμένω ότι είναι καλύτερη η ξιαομι προφανως αφου εχει τα μισα λεφτά αλλα τι καλυτερο προσφέρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 26, 2021 #7078 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος navaho7 έγραψε: Καλησπερα φιλε Αξίζει τα 500€ που κάνει; ή την έφερες από κάποιο gearbest/banggood? Επειδή φαντάζομαι το έψαξες, σε τι υπερέχει σε σχέση με την xiaomi vacuum mop p, π.χ.? Δεν περιμένω ότι είναι καλύτερη η ξιαομι προφανως αφου εχει τα μισα λεφτά αλλα τι καλυτερο προσφέρει; από banggood ευρωπαϊκή αποθήκη. σε 5 ημέρες ήταν σπίτι. Την έψαξα πολύ λίγο. Από τις "απλές" έχει διαφορές σε λεπτομέριες. Αναγνωρίζει χαλιά και δεν τα σφουγγαρίζει, μεγάλη μπαταρία, εξαρτήματα που καθαρίζουν πιο εύκολα, κλπ....θέλει ψάξιμο. Η αλήθεια είναι ότι είχε τρελαθεί η γυναίκα μου οπότε την πήραμε και ηρεμήσαμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7079 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2021 Και ένα τυχαίο μένσιο... @gdp77 Νερά λέμε... 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 27, 2021 #7080 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 @jax7480 Άμα δεν έχει rgb, πέτα το! have fun στο στήσιμο.... Καλοδούλευτο και καλά temps! Αν προλάβω να βγω στη σύνταξη, μπορεί και να ξανασχοληθώ... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts