Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Ιανουάριος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7001 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 Τελικα δεν αντεξα ουτε χρονο... Ξανα σε dell... Αντε τωρα να πουλησω 280hz μονιτορ...καλη τυχη 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 19, 2021 #7002 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 25 minutes ago, denexo said: Τούμπανη και η οθόνη. Τσέκαρε μόνο αν φοράει το τελευταιό firmware 1009.3 που ενεργοποιεί το VRR Control που διορθώνει το flickering Ευχαριστώ για το τιπ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ακόμα δεν έχω αλλάξει το κρεββάτι, για να ελευθερωθεί χώρος, για να μπει το γραφείο και από πανω η οθόνη. Αλλά το σημείωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Ιανουάριος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7003 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 (edited) On 12/23/2020 at 1:04 PM, paxman said: 2/4 και συνεχίζουμε Έκανα και τεστ την ψύκτρα, μια χαρά κάθεται. Άντε να έρθουν τουλάχιστον οι μνήμες για να κάνω power on test. CPU έχω spare έναν G3220 μέχρι να έρθει ο Xeon. Παραλαβή 3/4, ο Xeon. In the meantime οι μνήμες ακούνε Τρύπες... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2021 από paxman 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗλιαςΚ Ιανουάριος 19, 2021 #7004 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 (edited) Τουμπανο η G7 , εγω δεν εχω αλλαξει firmware αλλα ειμαι και με AMD καρτα... 32 είναιαι μια χαρά , εμενα μου ελεγαν θα ειναι μεγαλη και δεν θα βολευει.. το curved ουτε που το καταλαβαινω τωρα.. ειτε σε excel ειτε σε gaming το απολαμβάνω Με γεια , Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2021 από ΗλιαςΚ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 19, 2021 #7005 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος paxman έγραψε: Παραλαβή 3/4, ο Xeon. Αν και μικρουλης, like! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Ιανουάριος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7006 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 (edited) Μαζί με κάτι μελάνια είπα να πάρω κι ένα υποποδιο. Αυτό https://www.plaisio.gr/epipla/eksoplismos-grafeiou/ipopodia-maksilarakia-mesis/work-ipopodio-ft-510_1876996 Πάρα το γεγονός ότι είναι φτηνό με εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση, και φαίνεται αρκετα στιβαρό. Νόμιζα ότι με το που έβαζα τα πόδια πάνω θα λυγιζε, αλλα δεν ισχύει επ ουδενί. Για μένα που είναι κοντός και έχω μεγάλη καρέκλα (andaseat ad12 xl Kaiser II ) ήταν μια προσθήκη ταμάμ ώστε τα πόδια να είναι ακόμα πιο ξεκούραστα. Όσοι είστε σε σκέψεις..... προχωρήστε! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2021 από giorgos2187 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιανουάριος 19, 2021 #7007 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 1 hour ago, slalom said: Αν και μικρουλης, like! Για Free True(πλέον)NAS προορίζεται, 24/7 θα δουλεύει οπότε τα 45W TDP ήταν must. Και για κανά δυο VM που θα σηκώσω με καλύπτει το 4c/8t. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 19, 2021 #7008 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Μαζί με κάτι μελάνια είπα να πάρω κι ένα υποποδιο. Αυτό https://www.plaisio.gr/epipla/eksoplismos-grafeiou/ipopodia-maksilarakia-mesis/work-ipopodio-ft-510_1876996 Πάρα το γεγονός ότι είναι φτηνό με εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση, και φαίνεται αρκετα στιβαρό. Νόμιζα ότι με το που έβαζα τα πόδια πάνω θα λυγιζε, αλλα δεν ισχύει επ ουδενί. Για μένα που είναι κοντός και έχω μεγάλη καρέκλα (andaseat ad12 xl Kaiser II ) ήταν μια προσθήκη ταμάμ ώστε τα πόδια να είναι ακόμα πιο ξεκούραστα. Όσοι είστε σε σκέψεις..... προχωρήστε! Είναι οκ η ρύθμιση των θέσεων; Έχω χρόνια αρκετά έναν από το e-shop (όχι αυτό το πλαστικό ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 19, 2021 #7009 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2021 Νομίζω οι ρυθμισεις του είναι οκ. 0 έως 40 μοίρες κλίση. Και νομίζω ότι τα δύο στηρίγματα μπορούν να τοποθετηθούν με δύο διαφορετικές πλευρές οπότε έχεις και 2 επιλογές ύψους. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AlexanderK Ιανουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7010 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 παιδιά ήρθε η Jessica...(έτσι την ονόμασε η γυναίκα μου) Και έπιασε κατευθείαν δουλειά το κορίτσι Σε 10 λεπτά λειτουργίας. Δεν το πίστευα... Βεβαίως υπάρχουν 2 σκυλιά στο σπίτι και το σπίτι είχε να σκουπιστεί 2 ημέρες...Συνήθως μέρα πάρα μέρα... Τώρα θα μας βοηθήσει λίγο το κορίτσι...χαχα 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 20, 2021 #7011 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 On 1/17/2021 at 12:10 PM, tragikos said: Για να συνοδεύσει το MX Master 2s μου, σε χρήση 2 υπολογιστών εναλλάξ χάρις το μαγικό "Logitech Flow". Works like a charm! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μηχανικό, αλλά για ώρες προγραμματισμού νομίζω ότι βρήκα το τέλειο πληκτρολόγιο. Backlight με proximity sensor, logitech flow και αρκετά αθόρυβο, ακριβώς αυτό που ήθελα! Το δούλεψες; Επειδή θα ψάξω κι εγώ στα κοντά αθόρυβο πληκτρολόγιο για το σύστημα που στήνω. Με τα πλήκτρα δεν έχω θέμα, γιατί έχω συνηθίσει να γράφω και σε μηχανικό αλλά και σε λάπτοπ. Το θέμα για μένα είναι ο θόρυβος. Το logitech flow δεν με απασχολεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιανουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7012 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 28.84, από Πολιτεία. Το κόμιξ είναι για τη μικρούλα μου (έκανα το λάθος να της διαβάσω μια περιπέτεια του Θείου Σκρουτζ και από τότε βρήκα τον μπελά μου). Η επιθυμία της είναι διαταγή. Ο Κόναν είναι βιβλίο, με μερικές εικόνες (έτσι, για την αλλαγή). Ο Judge Dredd είναι για να μην μένω πίσω στις επαγγελματικές εξελίξεις. Βέβαια, στο timeline της σειράς, οι δικηγόροι, σε αντίθεση τις κατσαρίδες, έχουν εκλείψει, αλλά οι all in one δικαστές είναι εδώ, με σκοπό να ενσταλάξουν τον φόβο στους άκαπνους εγκληματίες. I'm the law, γατάκια, και τα μυαλά στα κάγκελα. Να πω και δυο λόγια για την παραγγελία: έχω αγοράσει πολλές φορές βιβλία από την Πολιτεία (και θα αγοράσω στο μέλλον), αλλά έχω ένα μικρό παράπονο ως προς τη δυσκοιλιότητα του συστήματος όταν κάποιος θέλει να προβεί σε αλλαγή της παραγγελίας του. Συγκεκριμένα, εκ παραδρομής έβαλα στην παραγγελία ένα βιβλίο που είχα ήδη. Όταν ενημέρωσα, μέσω email, το βιβλιοπωλείο για το λάθος μου και την επιθυμία μου να αλλάξω το ανωτέρω βιβλίο με ένα άλλο (καλύπτοντας, αυτονοήτως, τη χρηματική διαφορά), μου απάντησαν πως θα έπρεπε να κάνω νέα, συμπληρωματική της πρώτης, παραγγελία, εξηγώντας τι ακριβώς θέλω. Έτσι, είχα δύο ξεχωριστούς αριθμούς παραγγελιών αντί ενός. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 20, 2021 #7013 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ο Κόναν είναι βιβλίο, με μερικές εικόνες (έτσι, για την αλλαγή). Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα ο σπαστικός. Αν η βασίλισσα είχε 1-2 παραπάνω ρουχαλάκια στο εξώφυλλο, θα πούλαγαν λιγότερα αντίτυπα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 20, 2021 #7014 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος yanni έγραψε: Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα ο σπαστικός. Αν η βασίλισσα είχε 1-2 παραπάνω ρουχαλάκια στο εξώφυλλο, θα πούλαγαν λιγότερα αντίτυπα; Οικονομική κρίση (δεν είχε λεφτά και για ένα τοπάκι) ή ο Κόναν είναι μεγάλος εραστής/αγιογδύτης. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 20, 2021 #7015 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε: πούλαγαν λιγότερα αντίτυπα; Ναι και παραθετω συνομιλια στελεχων με σχεδιαστες: - Θα βαλουμε γυμνο μια και προκειται για πρωτογονους; - Ναι - Ποσο; - Ναι 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 20, 2021 #7016 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 32 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ο Κόναν είναι βιβλίο, με μερικές εικόνες (έτσι, για την αλλαγή). (.Υ.) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 20, 2021 #7017 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ο Κόναν είναι βιβλίο, με μερικές εικόνες (έτσι, για την αλλαγή). 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιανουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7018 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 υπάρχουν και τα sites ρε μπουμερς. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Ιανουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7019 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 Μάσκα προσώπου θα κανείς με τις πάστες; 3 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Ιανουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7020 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 Μλκ τσίχλες σου πούλησαν για μνήμες; 1 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts