Jump to content



Οι αγορές μας..!!


Spirosssss

Recommended Posts

πριν 14 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Αυτο το καναλακι για να το βαλω πρεπει να τρυπησω το γραφειο ετσι;

4 τόσες δα τρυπίτσες είναι μανμου :p Εγώ έχω πάρει tie points (δε ξέρω πως λέγονται κανονικά)από άμαζον πριν 2 χρόνια περίπου και τα έχω τοποθετήσει (έχουν κόλλα - δεν ξεκόλλησαν ποτέ τους) "στρατηγικά" στο πίσω μέρος του γραφείου, αλλά τα σκεφτόμουν και τα κανάλια αυτά. (έχω βιδώσει 2 πλαστικά με καπάκι πάντως)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Seek & Find said:

Αυτο το καναλακι για να το βαλω πρεπει να τρυπησω το γραφειο ετσι;

 

Ναι, οπως ειπωθηκε όμως οι βίδες δεν είναι κάτι τρομερό και ξεμπερδεύεις μια καλή αν οχι με ολα, με το 90% των καλωδίων σίγουρα!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 24/12/2020 at 8:23 ΜΜ, το μέλος paxman έγραψε:

Overkill είναι αλλά η διαφορά μεταξύ της πιο φθηνής* με 80mm fan και αυτής ήταν ~10€.

Αν υπολογίσεις ότι (θα) δουλεύει 24/7 και το κουτί είναι ~1.5m από εκεί που κάθομαι, το κέρδος σε θόρυβο είναι μεγάλο.

Όταν έρθουν και οι μνήμες και το σετάρω θα δω αν μπορώ να ρυθμίσω το fan να παίρνει μπρος στους 40°.

 

* Με βίδες, όχι pushpin.

Δεν ξερω ποσο την πηρες, αλλα αυτη εδω

 

noctua-no-img_7.jpg
NOCTUA.AT

The NH-L9x65 is a taller, performance-enhanced version of Noctua’s award-winning NH-L9 low-profile coolers. With 65 instead of 37mm height and four instead of two heatpipes, the NH-L9x65 is more...

 

σπερνει

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, slalom said:

Δεν ξερω ποσο την πηρες, αλλα αυτη εδω

 

noctua-no-img_7.jpg
NOCTUA.AT

The NH-L9x65 is a taller, performance-enhanced version of Noctua’s award-winning NH-L9 low-profile coolers. With 65 instead of 37mm height and four instead of two heatpipes, the NH-L9x65 is more...

 

σπερνει

 

Μια χαρά ψύκτρα φαίνεται και είναι.

Αλλά 50€ για 45W TDP και μάλιστα με 92mm fan έναντι 19€ και 120mm fan είναι σπατάλη.

Σκέψου ότι αρχικά κοίταζα για απλή χωρίς heat pipe αλλά βρήκα την Xilence μόλις 10€ παραπάνω και την προτίμησα.

Link to comment
Share on other sites

πριν 5 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

καιρό το σκεφτόμουν αλλά όλο το άφηνα... Τελικά πήρα την απόφαση και πήρα μία φριτέζα που "τηγανίζει" χωρίς λάδι.

ο λόγος για το Airfryer XXL

https://www.skroutz.gr/s/19214930/Philips-HD9650-90.html

 

Ήρθε σήμερα (σχετικά γρήγορα για την εποχή που ζούμε). Η συσκευή είναι μεγάλη και για να καταλάβετε το βάθος του πάγκου της κουζίνας είναι 70cm και όχι το κλασικό 60 που έχουν οι περισσότερες κουζίνες

 

20201229_175058.jpg20201229_175300.jpg20201229_175308.jpg20201229_175417.jpg20201229_175437.jpg

 

Ο κάδος είναι αρκετά μεγάλος και όλα τα εξαρτήματα είναι αφαιρούμενα και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων
 

20201229_175356.jpg20201229_175400.jpg

 

Εκανα και μία πρώτη δοκιμή αν και οι πατάτες που είχα ήταν για φούρνο και όχι ιδανικές για "τηγάνι"¨βγήκαν όμως αρκετά καλές και πολύ τραγανές. Νομίζω ότι αν τις κόψω πιο χοντρές την επόμενη φορά και παίξω λίγο με τους χρόνους το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Δεν μου έλλειψε το λάδι πάντως στην πρώτη δοκιμή.

 

20201229_192720.jpg

 

Και παρακάτω τα εξαρτήματα μετά το πρώτο "τηγάνισμα"

 

20201229_194900.jpg20201229_194855.jpg

 

 

 

 

 

 

Για φτιαξε και κανα αλλο φαγητο , υπαρχουν εργενηδες που θα τους βοηθουσε ενα τετοιο πολυμηχανιμα . 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, slalom said:

Πληρωνεις την απουσια θορυβου, και το μικρο μεγεθος ψυκτρας. Το μεγεθος του ανεμιστηρα δε μετραει

Δεν διαφωνώ, απλά στο δικό μου σενάριο πρόβλημα χώρου δεν υπάρχει και το θερμικό φορτίο είναι αστείο - συνεπώς και ο θόρυβος.

 Δεν υπήρχε λόγος να ψάξω για κάτι πιο ποιοτικό.

Έγινε επεξεργασία από paxman
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 13 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

 

 

20201229_192720.jpg

 

 

η γεύση πως είναι; σαν ψητή; δεν βάζεις καθόλου λάδι; απλά τις βάζεις μέσα ;

είχα δει κάτι παρόμοιο από το eshop αλλά πολύ φθηνότερο και το σκεφτόμουν. Βασικά η γυναίκα το κοίταζε....

Link to comment
Share on other sites

πριν 10 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

 

Μπορείς να το κάνεις και με τηλεμεταφορά :p 

Spoiler

Κοιτατε ανθρωπο που βρηκαμε να βαλουμε στο τιμονι.. αχου σατανα παγωσαμε βρε ?

Καλημερα σου!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 53 λεπτά, το μέλος AlexanderK έγραψε:

η γεύση πως είναι; σαν ψητή; δεν βάζεις καθόλου λάδι; απλά τις βάζεις μέσα ;

είχα δει κάτι παρόμοιο από το eshop αλλά πολύ φθηνότερο και το σκεφτόμουν. Βασικά η γυναίκα το κοίταζε....

Οχι δεν μοιαζει με ψητη, ουτε σαν τις "τηγανιτές" που ειχα δοκιμασει πανω σε λαδοκολλα απλωμενες στο φουρνο. Μοιαζει υπερβολικα με τηγανιτη πατατα.

Λάδι εβαλα ουτε μια κουταλια.

 

Το μυστικο απο οτι καταλαβα ειναι

1. Να στεγνωσεις τις πατατες με χαρτι κουζινας να μην εχουν νερα πριν μπουν στον καδο.

2. Καπου στο 12ο-15ο λεπτο αναλογα την ποσοτητα και το παχος, να ανοιξεις και να κουνησεις τον καδο. Μετα ανεβαζεις και λιγο τη θερμοκρασία κ συνεχιζεις μεχρι να ροδίσουν.

Και 3ο και βασικο που ισχυει κ στο τηγανι για να βγουν ολες σωστα, να ειναι ομοιομορφο το κοψιμο. Τις εκοψα με μαντολινο.

  • Like 4
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 33 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Οχι δεν μοιαζει με ψητη, ουτε σαν τις "τηγανιτές" που ειχα δοκιμασει πανω σε λαδοκολλα απλωμενες στο φουρνο. Μοιαζει υπερβολικα με τηγανιτη πατατα.

Λάδι εβαλα ουτε μια κουταλια.

 

Το μυστικο απο οτι καταλαβα ειναι

1. Να στεγνωσεις τις πατατες με χαρτι κουζινας να μην εχουν νερα πριν μπουν στον καδο.

2. Καπου στο 12ο-15ο λεπτο αναλογα την ποσοτητα και το παχος, να ανοιξεις και να κουνησεις τον καδο. Μετα ανεβαζεις και λιγο τη θερμοκρασία κ συνεχιζεις μεχρι να ροδίσουν.

Και 3ο και βασικο που ισχυει κ στο τηγανι για να βγουν ολες σωστα, να ειναι ομοιομορφο το κοψιμο. Τις εκοψα με μαντολινο.

 

  • Like 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Τρελλή χαρά που βρέθηκε συνάδελφος στην ανωμαλία, η κυρία Κάρμεν. Αφου τη συγχαρούμε για την χρήση μαντολίνου, προειδοποιούνται όποιοι κακόβουλοι αρχίσουν αστειάκια συνηθισμένα και ενοχλητικά για τα μαντολίνα μας, διαθέτουμε τέτοιο εργαλείο (πιο ανώμαλο από της Κάρμεν, το τερματίσαμε το κοντέρ εμείς, εκείνη συγκρατήθηκε κάπως κατά την αγορά) να βάλουν το δαχτυλάκι τους επάνω να τους το πετσοκόψει η κυρία, να γελάμε η Αγάπη κι εγώ κι οι γενναίοι να μας πουν τότε το αστειάκι τους, Μπέρτσεν.
 

Το μαντολίνο ΔΕΝ θα το ξανακοροϊδέψεις!
Για τηγανΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗτέέέέές πατάτες, μαντολίνα, κολοκυθάκια κι άλλες νοστιμιές, ας περάσουμε παραδίπλα, μην χαλάμε το θρεντ εδώ και μας βρίζει ο Χόντας με τις τηγανίίίίίίτες του. Υπάρχει κι άλλο εργαλειάκι αν είναι μονάχα για πατάτες, το μαντολίνο είναι μουλτιτουλ.

Μεγεια την αγορά κυρία (να προλάβω τα συγχαρίκια πριν με περιλάβει ο Γιάγκος με τα παντζάρια)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Από τσεχια με κωδικό 70 ευρώ....

Ζηλεψα από την καρμεν αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσο....τα λέμε όταν έρθει ?

 

  • Like 6
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 33 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

Από τσεχια με κωδικό 70 ευρώ....

Ζηλεψα από την καρμεν αλλά δεν ήθελα να δώσω τόσο....τα λέμε όταν έρθει ?

 

 

Αν χαλάσει τι το κάνεις; :p 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.