wesker Δεκέμβριος 27, 2020 #6901 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Εγω με την Ε δεν ειχα κανενα απο αυτα τα προβληματα παντως να ξερεις Για τον επεξεργαστή το περιμενα να θελει bios flash,. απλα περιμενα να αναψει το λαμπακι της CPU και οχι των RAM και εκει εφαγα σκαλωμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Δεκέμβριος 28, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6902 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2020 Ήρθε ο Άγιος Βασίλης από τον Νέο Κόσμο. All in για την αναβάθμιση του Freenas. UPS Cyberpower 900VA για να αντικαταστήσει το γερασμένο APC 500. Δίνει στο Freenas, στο PFsense, στο switch και στο router. 2 x Kingston 120GB SSD για mirrored boot drive και Crucial MX500 για τα VM. Για τους έχοντες OCD, συγχωρέστε την "μακαρονάδα", κάποια στιγμή θαααα τα μαζέψω 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 28, 2020 #6903 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2020 (edited) 20 minutes ago, paxman said: Για τους έχοντες OCD, συγχωρέστε την "μακαρονάδα", κάποια στιγμή θαααα τα μαζέψω Άσε, δεν με πας κόντρα.... CyberPower κορυφή και απίστευτο VFM σε σχέση με τις γνωστές πεπατημένες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2020 από gdp77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Δεκέμβριος 28, 2020 #6904 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2020 4 minutes ago, gdp77 said: Άσε, δεν με πας κόντρα.... Καλά πας και εσύ , απλά τα δικά σου δεν είναι in plain sight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 28, 2020 #6905 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2020 1 minute ago, paxman said: Καλά πας και εσύ , απλά τα δικά σου δεν είναι in plain sight. Ευτυχώς. Πάντως ΔΕΝ μαζεύονται, είναι τα πάντα όλα στο γραφείο μου. 2 εκτυπωτές, 2 μονιτορς, ηχεία 2.1, powerline, modem/router / VOIP τηλέφωνο με διακλάδωση για να δίνει και σε άλλους χώρους / UPS / στάνταρντ pc με τα απαραίτητα περιφερειακά. Μάλλον δεν θα προλάβω στο timeframe της ζωής μου την ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Δεκέμβριος 28, 2020 #6906 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2020 14 minutes ago, gdp77 said: CyberPower κορυφή και απίστευτο VFM σε σχέση με τις γνωστές πεπατημένες. Το δικό σου "review" ήταν το έναυσμα να κοιτάξω προς την Cyberpower. Ευγνώμων... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 28, 2020 #6907 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2020 Just now, paxman said: Το δικό σου "review" ήταν το έναυσμα να κοιτάξω προς την Cyberpower. Ευγνώμων... Δεν θυμάμαι από πότε το αγόρασα και έγραψα το "review", αλλά από τότε με υπηρετεί απρόσκοπτα και έχει αντιμετωπίσει ΑΡΙΣΤΑ με 100% επιτυχία όλα τα σκαμπανεβάσματα στις τάσεις και τις διακοπές της προβληματικής -ως προς αυτό το θέμα- περιοχής που κατοικώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 29, 2020 #6908 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 10 hours ago, gdp77 said: Δεν θυμάμαι από πότε το αγόρασα και έγραψα το "review", αλλά από τότε με υπηρετεί απρόσκοπτα και έχει αντιμετωπίσει ΑΡΙΣΤΑ με 100% επιτυχία όλα τα σκαμπανεβάσματα στις τάσεις και τις διακοπές της προβληματικής -ως προς αυτό το θέμα- περιοχής που κατοικώ. Έμενα πάλι "έσκασε" η μπαταρία κατα την μεταφορά (από χώρα σε χώρα) και το σέρβις ήταν Υ ΠΟ ΔΕΙ ΓΜΑ ΤΙ ΚΟ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6909 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Ήρθε και η βαση TV (εκτός απο τους καναπεδες,τραπεζακια,ψυγεια,κουζινες, καρεκλακια μπαμπου, τραπεζακια μαντεμενια κτλ :p) και κρεμαστηκε το θηρίο στο νέο σπιτι. Ιδανικη αποσταση απο τον τοίχο για να δείχνει καλα το ambilight και οταν γουσταρεις τραβας,καθαριζεις,γυρνας κτλ. Eννοειτε ότι εγινε sync με σετ philips hue σε 2 φωτιστικα απο πισω μας. Η βαση στηβαρη αλλα έχω χασει την δυναντοτητα ρυθμισης καθ'ψος αφου τα μεταλικα στηριγματα βρiσκουν στο κατω μερος της ΤV που εχει καμπυλοτητα. Ευτυχως το 1,10μ (υψος ματιων οταν καθεσαι στον καναπε) κεντρικα της TV βγηκε καλο. για 34 ευρα πολυ καλη. Τωρα θέλει να δοκιμασω αν θα παιξει streaming με 5ghz γτ το ρουτερ ειναι κεντρικα της κατοψης. Καλη χρονια! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 29, 2020 #6910 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 3 hours ago, GeorgeVasil said: Ήρθε και η βαση TV (εκτός απο τους καναπεδες,τραπεζακια,ψυγεια,κουζινες, καρεκλακια μπαμπου, τραπεζακια μαντεμενια κτλ :p) και κρεμαστηκε το θηρίο στο νέο σπιτι. Ιδανικη αποσταση απο τον τοίχο για να δείχνει καλα το ambilight και οταν γουσταρεις τραβας,καθαριζεις,γυρνας κτλ. Eννοειτε ότι εγινε sync με σετ philips hue σε 2 φωτιστικα απο πισω μας. Η βαση στηβαρη αλλα έχω χασει την δυναντοτητα ρυθμισης καθ'ψος αφου τα μεταλικα στηριγματα βρiσκουν στο κατω μερος της ΤV που εχει καμπυλοτητα. Ευτυχως το 1,10μ (υψος ματιων οταν καθεσαι στον καναπε) κεντρικα της TV βγηκε καλο. για 34 ευρα πολυ καλη. Τωρα θέλει να δοκιμασω αν θα παιξει streaming με 5ghz γτ το ρουτερ ειναι κεντρικα της κατοψης. Καλη χρονια! Ειναι υπο γωνια? Γιατι με επιασε το OCD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2020 #6911 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 4 minutes ago, icy20 said: Ειναι υπο γωνια? Γιατι με επιασε το OCD Υπο γωνια ειναι η photo Τοσο πολυ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 29, 2020 #6912 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Just now, GeorgeVasil said: Υπο γωνια ειναι η photo Τοσο πολυ? Ειμαι λιγο ψυχασθενης οταν βλεπω στραβιες τηλεορασεις. Υπογωνια ενταξει δεν παθαινω OCD μην αγχωνεσαι κομπλε εισαι Μεγεια 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δεκέμβριος 29, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6913 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 καιρό το σκεφτόμουν αλλά όλο το άφηνα... Τελικά πήρα την απόφαση και πήρα μία φριτέζα που "τηγανίζει" χωρίς λάδι. ο λόγος για το Airfryer XXL https://www.skroutz.gr/s/19214930/Philips-HD9650-90.html Ήρθε σήμερα (σχετικά γρήγορα για την εποχή που ζούμε). Η συσκευή είναι μεγάλη και για να καταλάβετε το βάθος του πάγκου της κουζίνας είναι 70cm και όχι το κλασικό 60 που έχουν οι περισσότερες κουζίνες Ο κάδος είναι αρκετά μεγάλος και όλα τα εξαρτήματα είναι αφαιρούμενα και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων Εκανα και μία πρώτη δοκιμή αν και οι πατάτες που είχα ήταν για φούρνο και όχι ιδανικές για "τηγάνι"¨βγήκαν όμως αρκετά καλές και πολύ τραγανές. Νομίζω ότι αν τις κόψω πιο χοντρές την επόμενη φορά και παίξω λίγο με τους χρόνους το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Δεν μου έλλειψε το λάδι πάντως στην πρώτη δοκιμή. Και παρακάτω τα εξαρτήματα μετά το πρώτο "τηγάνισμα" 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 29, 2020 #6914 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Στα 299€ καλά θα κάνει να κόβει και να πλένει τις πατάτες μόνο του. Πάντως σκέφτομαι καιρό τώρα ένα οικονομικό αντίστοιχο σκεύος, διότι πραγματικά κλαίω το λάδι που σπαταλιέται κάθε φορά για το τηγάνισμα των πατατών. Απλά δεν ξέρω αν λύσεις των 60-80€ θα βγάζουν αντίστοιχες πατάτες ή αν το "τηγάνισμα" που θα επιτυγχάνουν θα είναι εντελώς.... πατάτα.... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 29, 2020 #6915 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Το ίδιο δίλημμα είχα καιρό. Αλλά μιας και είναι η εποχή του Αγιου Βασίλη πήρα την απόφαση να... του το ζητήσω 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 29, 2020 #6916 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Ωραία όλα αλλά το νύχι γιατί άβαφο γιορτινές μέρες; 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2020 #6917 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 7 hours ago, icy20 said: Ειμαι λιγο ψυχασθενης οταν βλεπω στραβιες τηλεορασεις. Υπογωνια ενταξει δεν παθαινω OCD μην αγχωνεσαι κομπλε εισαι Μεγεια Οχι ειναι αλφαδιασμενη και θελει και 2 cm αριστερα για να ειναι dead center. Μπορει να χανει και το πατωμα λιγο Η τηλεοραση παντως οχι. Thanks man! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 29, 2020 #6918 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος UltraB έγραψε: Ωραία όλα αλλά το νύχι γιατί άβαφο γιορτινές μέρες; Εδω τη φασκελωσε κιολας αυτο σε πειραξε εσενα; 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Δεκέμβριος 29, 2020 #6919 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 On 12/28/2020 at 5:09 PM, gdp77 said: Ευτυχώς. Πάντως ΔΕΝ μαζεύονται, είναι τα πάντα όλα στο γραφείο μου. 2 εκτυπωτές, 2 μονιτορς, ηχεία 2.1, powerline, modem/router / VOIP τηλέφωνο με διακλάδωση για να δίνει και σε άλλους χώρους / UPS / στάνταρντ pc με τα απαραίτητα περιφερειακά. Μάλλον δεν θα προλάβω στο timeframe της ζωής μου την ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας... Mια χαρά μαζεύονται! Ikea is ur friend Δες το και στο αντίστοιχα "φορτωμένο" δικό μου εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 29, 2020 #6920 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Αυτο το καναλακι για να το βαλω πρεπει να τρυπησω το γραφειο ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts