Δημοφιλής Δημοσίευση BasiliCeLew Οκτώβριος 30, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6641 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2020 Αναβάθμιση κινητού ακριβώς μετά από 3 χρόνια. Μου βγήκε 295€ (-17€ ακόμα από cashback) από AliExpress αποστολή από Πολωνία στις 20/10/2020 και παραλαβή 28/10/20. Από Oneplus 5T 6/64 σε Poco F3 Pro 6/128 Για να είμαι ειλικρινής από άποψη εμπειρίας χρήσης, δεν είδα καμία διαφορά. Οκ σίγουρα το Poco καλύτερη οθόνη (3 χρόνια πιο καινούργια amoled), πολύ καλύτερη αυτονομία λόγο μεγαλύτερης μπαταρίας (αρκετά πιο βαρύ όμως) + τα υπόλοιπα extra καλουδια που έχει αλλά μέχρι εκεί. Ίσως μου έχει φύγει το hype που είχα για τα κινητά κάποτε ή τα oneplus είναι μονόδρομος για μένα 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 30, 2020 #6642 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2020 Poco f2 pro εννοεις. F3 δεν υπάρχει Καλή τιμή . Στην Ελλάδα το πιο φτηνό είναι στα 360. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 30, 2020 #6643 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2020 4 minutes ago, tommybertsen said: Poco f2 pro εννοεις. F3 δεν υπάρχει Καλή τιμή . Στην Ελλάδα το πιο φτηνό είναι στα 360. Ναι F2 , έχω κολλήσει να το λέω F3 λόγω του x3 που βγήκε. Καλή τιμή όχι τίποτα τρελό φυσικά. Επίσης θεωρητικά έχει κ 2 χρόνια εγγύηση από Xiaomi Πολωνίας αλλά δεν το επιβεβαίωσα μέχρι τώρα. Αν κ χλωμό το κόβω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 30, 2020 #6644 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2020 Το κινητό δε με πολυκαίει, αλλά χαίρομαι να βλέπω μηνύματα που λένε από πού και πόσο! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Tsene Οκτώβριος 31, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6645 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2020 Νέο πληκτρολόγιο. Το πρώτο μου μηχανικό! Τα παλιά IBM πριν ~20-25 χρόνια δεν μετράνε Keyboard: GLORIOUS MODULAR MECHANICAL KEYBOARD Switches: Glorious PC Gaming Race Gateron - Brown Switches - Linear Silent (120 Pieces) Keycaps: ABS-- England Blue SKU#C01WP303 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 31, 2020 #6646 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2020 Πολυ ομορφο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Νοέμβριος 2, 2020 #6647 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2020 On 30/10/2020 at 11:58 ΜΜ, το μέλος BasiliCeLew έγραψε: Αναβάθμιση κινητού ακριβώς μετά από 3 χρόνια. Μου βγήκε 295€ (-17€ ακόμα από cashback) από AliExpress αποστολή από Πολωνία στις 20/10/2020 και παραλαβή 28/10/20. Από Oneplus 5T 6/64 σε Poco F3 Pro 6/128 Για να είμαι ειλικρινής από άποψη εμπειρίας χρήσης, δεν είδα καμία διαφορά. Οκ σίγουρα το Poco καλύτερη οθόνη (3 χρόνια πιο καινούργια amoled), πολύ καλύτερη αυτονομία λόγο μεγαλύτερης μπαταρίας (αρκετά πιο βαρύ όμως) + τα υπόλοιπα extra καλουδια που έχει αλλά μέχρι εκεί. Ίσως μου έχει φύγει το hype που είχα για τα κινητά κάποτε ή τα oneplus είναι μονόδρομος για μένα αν θες δώσε και το λινκ μήπως το πάρω για την γυναίκα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 2, 2020 #6648 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2020 10 minutes ago, AlexanderK said: αν θες δώσε και το λινκ μήπως το πάρω για την γυναίκα Globale Version Xiaomi POCO F2 Pro 6GB RAM 128GB ROM Smartphone Snapdragon 865 64MP + 20MP Kamera 6,67 zoll Bildschirm 4700mAh NFC|Handys| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Εγώ το αγόρασα από εδώ στα 349$, είχε κάτι σαν promo για 3-4 ώρες (τυχαία έτυχε κ το πέτυχα). Στις 11/11 θα πέσει στα 385$ θα έχεις και 6-10$ μείον ακόμα από τα promo εκείνης της μέρας. Αν παίξεις μπάλα κ με cashback (εγώ χρησιμοποιώ το Quidco γιατί έχει το μικρότερο failure rate με ακυρώσεις σε μένα) -21$ ακόμα. Αποστολή Πολωνία Τώρα στα 385$ θα πέσει και από το banggood στις 11/11, αν "παίξεις" παιχνίδια από τώρα και πάρεις και κανένα 2-10$ allowance πέφτει έως 375$ και εδώ το cashback ειναι 25.5$. Αποστολη από Κίνας (θα σου κάνει 1-1.5 βδομάδα περισσότερο σε σχέση με Πολωνία). PS. Χρησιμοποιώ Revolut για αγορές , πληρώνοντας σε $ αφήνοντας την Revolut να κάνει την μετατροπή από ευρώ. Γιατί οι τράπεζες εδώ θέλουν κ ένα 2-2.5% fee Ελπίζω να βοήθησα 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Deus Νοέμβριος 3, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6649 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2020 (edited) Χάλασε το μικρό κολλητήρι που είχα και έμεινα μονο με ένα βουτανίου και πήρα ένα soldering station από aliexpress μιας και είχα κάποια κουπόνια, είναι αντιγραφή από Hakko παίρνει μύτες τύπου 900M-T, από ότι είδα στο ali κυκλοφορούν και ανταλλακτικά σε τιμές ξεφτίλα Ήρθε από πωλητή που έχει αποθήκη στη Τσεχία με DHL σε 4 ημερες στο σπίτι με συνολικό κόστος 18 Euro Spoiler Features:The Model 926 LED is a ESD safe 60 Watt anti static Soldering Iron station with some great added Features. Complete Kit is manufactured by YIHUA for the Beginner as well as the Expert and will Exceed Your Expectations with its Quality & Durability compared to any Soldering Iron Station in its Class.This unit Features a Red LED Fully Adjustable Temperature Display, a 10 Minute Sleep Timer, Auto Cool Down Function, temperature lock Switch, an Ergonomic Heat Resistant Grip and the Base Unit Features a Side Mounted Solder Roll Holder (Solder roll not included, a Brass Sponge Soldering Tip Cleaner with a Supply of Cleaning Flux and a Heat Resistant Chrome Coated Soldering Iron Holder.This unit also Features a PID (Proportional Integral Derivative) built in which cycles every 20 milliseconds to detect the actual temperature of the soldering iron's heating element/soldering tip and quickly corrects it with a rapid return to the correct set temperature It helps keep the soldering iron at a constant temperature no matter what type of job you are working on. This unit also has a Self Test Function with Full protection on Over-Temperature, Short Circuit and Overload.The 10min sleep function of Soldering iron:When the Soldering Iron is not used for more than 10 min and set operating temperature is 90℃-250℃ it will decrease to 90℃, if set operating temperature is 250℃-480℃, it will decrease to 200℃Specifications: ESD Safe 60 Watt Soldering Iron with Ergonomic Grip 10 Minute fixed sleep function Red LED Readout and temperature lock Switch on Control Module PID (Proportional-Integral-Derivative) Temperature Range: 90°C ~ 480°C 60 Inch 100% Silicone no memory cord from the tip of soldering Iron to the Main Unit 55 Inch Power Cord from Wall Plug to Main Unit AC 220V~240V,50Hz / AC 100V~125V,60Hz Package Contents:1 * 60 Watt Soldering Iron with a Temperature Range of 194°F ~ 896°F/90°C ~ 480°C1 * Solder Roll Holder on the Side of the Unit (Solder roll is NOT Included)1 * Spring Style Soldering Iron Holder1 * Brass Sponge Tip Cleaner with a supply of Cleaning Flux at the bottom of the tin GuangZhou YiHua Electronic Equipment Co.,LtdYiHua Company | Soldering Rework Station Manufacturer YIHUA-GZ.COM Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 3, 2020 από Deus 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Νοέμβριος 4, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6650 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2020 Μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισα να επενδύσω σε μία καρέκλα. Πήρα το ρίσκο να επενδύσω σε μία gaming καρέκλα και όχι σε μία καθαρά Office κυρίως γιατί ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση. Δεν μου άρεσαν οι καθαρόαιμες gaming καρέκλες (που μοιάζουν σαν bucket κάθισμα αυτοκινήτου και έχουν τρύπες στην πλάτη για τις "ζώνες") οπότε προσπάθησα να βρω μία που μου άρεσε οπτικά ενώ την ίδια στιγμή κάλυπτε τις ανέσεις και την εργονομία που επιζητούσα. Που κατέληξα; Anda Seat Ad18 T Pro Grey - Την αγόρασα από το you.gr στα 299€. (Skroutz) Η καρέκλα στις εικόνες χάνει πολύ. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη. Ήθελα οπωςδήποτε υφασμάτινη καρέκλα και όχι δερματίνη ενώ μου άρεσε πάρα πολύ η Cookies της Secret Lab, αυτό το γκρι χρώμα μου έκατσε κουτί. Για να μην τα πολυλογώ. Η καλύτερη και πιο άνετη καρέκλα γραφείου που έχω κάτσει ποτέ. Υψηλής ποιότητας υλικά, άνετο κάθισμα, όλες οι εργονομίες ρύθμισης και εύκολη συναρμολόγηση (μου πήρε περίπου 40 λεπτά γιατί δεν ήξερα ότι τις βίδες τις βιδώνουν στις θέσεις τους επάνω στα κομμάτια της καρέκλας και εγώ τις έψαχνα στο κουτί ). Το μόνο μειονέκτημα που ίσως θα έδινα είναι το γεγονός ότι το manual στα βήματα συναρμολόγησης έδειχνε άλλη καρέκλα (ή σχεδόν άλλη καρέκλα - είχε διαφορετική πλάτη με ανοίγματα). Βαριά καρέκλα, σχεδόν 33kg κούτα, κάθεται στιβαρά στο πάτωμα, τα ροδάκια δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου και η αίσθηση που σου δίνει είναι λες και κάθεσαι σε έναν προσωπικό καναπέ. Προηγουμένως είχα μια παλιά καρέκλα του Πλαισίου την οποία είναι άδικο να τη συγκρίνω αλλά η διαφορά είναι διαστημική. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 5, 2020 #6651 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισα να επενδύσω σε μία καρέκλα. Πήρα το ρίσκο να επενδύσω σε μία gaming καρέκλα και όχι σε μία καθαρά Office κυρίως γιατί ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση. Δεν μου άρεσαν οι καθαρόαιμες gaming καρέκλες (που μοιάζουν σαν bucket κάθισμα αυτοκινήτου και έχουν τρύπες στην πλάτη για τις "ζώνες") οπότε προσπάθησα να βρω μία που μου άρεσε οπτικά ενώ την ίδια στιγμή κάλυπτε τις ανέσεις και την εργονομία που επιζητούσα. Που κατέληξα; Anda Seat Ad18 T Pro Grey - Την αγόρασα από το you.gr στα 299€. (Skroutz) Η καρέκλα στις εικόνες χάνει πολύ. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη. Ήθελα οπωςδήποτε υφασμάτινη καρέκλα και όχι δερματίνη ενώ μου άρεσε πάρα πολύ η Cookies της Secret Lab, αυτό το γκρι χρώμα μου έκατσε κουτί. Για να μην τα πολυλογώ. Η καλύτερη και πιο άνετη καρέκλα γραφείου που έχω κάτσει ποτέ. Υψηλής ποιότητας υλικά, άνετο κάθισμα, όλες οι εργονομίες ρύθμισης και εύκολη συναρμολόγηση (μου πήρε περίπου 40 λεπτά γιατί δεν ήξερα ότι τις βίδες τις βιδώνουν στις θέσεις τους επάνω στα κομμάτια της καρέκλας και εγώ τις έψαχνα στο κουτί ). Το μόνο μειονέκτημα που ίσως θα έδινα είναι το γεγονός ότι το manual στα βήματα συναρμολόγησης έδειχνε άλλη καρέκλα (ή σχεδόν άλλη καρέκλα - είχε διαφορετική πλάτη με ανοίγματα). Βαριά καρέκλα, σχεδόν 33kg κούτα, κάθεται στιβαρά στο πάτωμα, τα ροδάκια δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου και η αίσθηση που σου δίνει είναι λες και κάθεσαι σε έναν προσωπικό καναπέ. Προηγουμένως είχα μια παλιά καρέκλα του Πλαισίου την οποία είναι άδικο να τη συγκρίνω αλλά η διαφορά είναι διαστημική. Καλορίζικη, το γκρι ταιριάζει, μ' έναν περίεργο τρόπο, με το υπόλοιπο setup. Ερώτηση: το μαξιλάρι είναι βολικό; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 5, 2020 #6652 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 1 hour ago, DEADLAZARUS said: Καλορίζικη, το γκρι ταιριάζει, μ' έναν περίεργο τρόπο, με το υπόλοιπο setup. Ερώτηση: το μαξιλάρι είναι βολικό; Να' σαι καλά ευχαριστώ. Το μαξιλάρι της μέσης είναι μαλακό και βολεύει αρκετά. Μπορώ να κάτσω και χωρίς αυτό αλλά επειδή έχω συνηθίσει να κάθομαι λίγο πιο μπροστά, μου κρατάει τη μέση σταθερή δίνοντας μία μικρή πίεση στο σωστό σημείο. Σαν να με "ισιώνει" αν μπορώ να το θέσω έτσι. Το προσκέφαλο όταν κάθομαι δεν μου χρειάζεται και δεν το χρησιμοποιώ. Προσωπικά είναι και 1 κλικ πιο πάνω απ' ότι θα το ήθελα (σε καθιστή θέση). Σε ξαπλωτή θέση (που σπάνια θα βρίσκομαι έως ποτέ) για τη δοκιμή του πράγματος, είναι πιο σκληρό από την υπόλοιπη καρέκλα. Ίσως γιατί είναι μικρό σε μέγεθος και είναι συμπιεσμένο, ενδέχεται με τον καιρό να μαλακώσει. Σπάνια αφήνω το κεφάλι μου στην καρέκλα, συνήθως είμαι μπροστά στο πληκτρολόγιο. Το άφησα βέβαια επάνω στην καρέκλα γιατί μου αρέσει να το βλέπω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Νοέμβριος 5, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6653 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 OK δουλίτσα πάλι μας βγήκε.. 30 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 5, 2020 #6654 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 (edited) Προβλεπεται μπολικο work from home.... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2020 από GeoF1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση and64 Νοέμβριος 5, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6655 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 Σήμερα παρέλαβα μάλλον την πιο άχρηστη αγορά μου για το 2020 Μερικές πρόχειρες φωτο Thinktank streetwalker pro 2.0 αγοράστηκε Αμερική πρίν αρκετούς μήνες σε promo (αν θυμαμαι καλά 150$ κατι τετοιο που είναι τιμή χώμα, εδω εχει 230€+) αλλά μου την έφεραν τώρα. Δεν νομίζω να μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω μέσα στο '20, ελπίζω το '21 να τα καταφέρω! Είναι η 2η Thinktank που αγοράζω μετά την Retrospective 30 και όπως αναμενόταν έχει άψογη κατασκευή/φερμουαρ κλπ, πολυ καλό padding σε straps και πλάτη, ωραίο σύστημα για να παίρνει τρίποδο μπροστά (φαντάζομαι δεν θα βολεύει για κάτι που δεν είναι carbon και ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος, μένει να δοκιμαστεί!), raincover φυσικά, πολλά διαχωριστικά για διαμόρφωση του κυρίως χώρου και μια θήκη για 10αρι tablet στην πλατη (ισως να παίρνει και ultrabook πολύ λεπτό) 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 5, 2020 #6656 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 3 hours ago, Trooper said: OK δουλίτσα πάλι μας βγήκε.. MONSTER!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 5, 2020 #6657 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 5 hours ago, Trooper said: OK δουλίτσα πάλι μας βγήκε.. Γιατι τοσα πολλα cores? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Νοέμβριος 5, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6658 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε: Γιατι τοσα πολλα cores? Γιατι όχι, αφου χωράνε ? 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 6, 2020 #6659 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 12 hours ago, icy20 said: Γιατι τοσα πολλα cores? Γιατί μπορει...ακου ερώτηση...δεν τοπερίμενα αυτό από σενα Μάριε 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 6, 2020 #6660 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2020 (edited) 12 hours ago, icy20 said: Γιατι τοσα πολλα cores? Ενδεχομένως να μη χρειάζεται τα cores, αλλά τις απολύτως κορυφαίες επιδόσεις που δίνει ο 5950X Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2020 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts