PetrosD Οκτώβριος 1, 2020 #6601 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2020 (edited) 32 minutes ago, l2phile said: Μήπως αν την είχες ρυθμίσει ως "high power device" δεν χρειαζόταν η έξτρα τροφοδοσία; Δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Από πού το ρυθμίζω; Το πόσταρα πιο πολύ για κάποιον άμπαλο σαν κι εμένα που ξέχασε να βάλει ρεύμα στην κάρτα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2020 από PetrosD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 1, 2020 #6602 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2020 3 minutes ago, PetrosD said: Δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Από πού το ρυθμίζω; Το πόσταρα πιο πολύ για κάποιον άμπαλο σαν κι εμένα που ξέχασε να βάλει ρεύμα στην κάρτα. Και εγώ πρώτη φορά το διαβάζω Δεν ξέρω καν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 1, 2020 #6603 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2020 πριν 38 λεπτά, το μέλος l2phile έγραψε: Κάτι που δεν γνώριζα και έμαθα λόγω της απάντησης σου: All PCI express cards may consume up to 3 A at +3.3 V (9.9 W). The amount of +12 V and total power they may consume depends on the type of card:[21]:35–36[22] x1 cards are limited to 0.5 A at +12 V (6 W) and 10 W combined. x4 and wider cards are limited to 2.1 A at +12 V (25 W) and 25 W combined. A full-sized x1 card may draw up to the 25 W limits after initialization and software configuration as a "high power device". A full-sized x16 graphics card[18] may draw up to 5.5 A at +12 V (66 W) and 75 W combined after initialization and software configuration as a "high power device". Μήπως αν την είχες ρυθμίσει ως "high power device" δεν χρειαζόταν η έξτρα τροφοδοσία; Εάν η κάρτα δεν συνεννοείται με τη μητρική για να τραβήξει το ρεύμα που χρειάζεται, τότε σχεδόν σίγουρα δεν μπορεί να το ρυθμίσει από κάπου. Η σίγουρη λύση είναι ο πατροπαράδοτος τρόπος (καλώδιο). Άλλες επιλογές είναι από το BIOS/UEFI (τα σπιτικά boards δεν έχουν τέτοιες ρυθμίσεις) και ο driver (μέσω του device manager στα Windows), αλλά πρέπει πρώτα να έχει δει την κάρτα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 1, 2020 #6604 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2020 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 3, 2020 #6605 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2020 Ένα ακόμα εργαλείο για καθαρισμό εκτύπωσης για τον 3d prinder. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση rory Οκτώβριος 3, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6606 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2020 Αναβαθμιση. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Οκτώβριος 6, 2020 #6607 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2020 On 3/10/2020 at 7:42 ΜΜ, το μέλος rory έγραψε: Αναβαθμιση. Τιμουλα και απο που αν επιτρέπεται ειναι πολυ ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Οκτώβριος 6, 2020 #6608 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2020 @Stavros Apo 700£ Από την ίδια την εταιρία την πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Οκτώβριος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6609 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2020 Παραλαβή πριν λίγα λεπτά, αγορά απο aerosoft, το νέο joystick της Airbus. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 6, 2020 #6610 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος def έγραψε: Παραλαβή πριν λίγα λεπτά, αγορά απο aerosoft, το νέο joystick της Airbus. Χωρίς throttle? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 6, 2020 #6611 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2020 7 minutes ago, minast said: Χωρίς throttle? Το παράγγειλα απλά 22 Οκτωβρίου κυκλοφορεί. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Nameless1 Οκτώβριος 9, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6612 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2020 Ήρθε η ώρα της απόσυρσης για το παλιό και κουρασμένο μου Pixel.. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Οκτώβριος 13, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6613 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2020 China express arrived. Αν συνεχίσουν οι κινέζοι έτσι, τύφλα να χουν οι Carl Zeiss φακοί. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Οκτώβριος 13, 2020 #6614 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2020 1 hour ago, Rusty_Cookie said: China express arrived. Αν συνεχίσουν οι κινέζοι έτσι, τύφλα να χουν οι Carl Zeiss φακοί. Καλοδούλευτος! Πόσο πηγε αυτος και σε τι σώμα θα τον κουμπώσεις; Επίσης οταν βρεις ευκαιρία πες και μια άποψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Οκτώβριος 14, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6615 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2020 (edited) Δεν είχα σκοπό αλλά χτύπησε την πόρτα πολλές φορές... οπότε στο τέλος υπέκυψα Συγκριτικά με την 3080, σαν κάρτα φαίνεται ολόιδια, η διαφορά που παρατήρησα είναι η πολύ περισσότερη ζέστη που βγάζει! Το προφίλ που έχει πρεπει να ειναι μαλλον σε πιο σιγανό mode, με αποτέλεσμα να ανεβάζει αρκετους βαθμους(~7-8) παραπάνω . Βάζοντας full speed ανεμιστήρες, κρατιέται σε χαμηλότερα επίπεδα, αλλά κάνει και πολύ θόρυβο. Σε αναμονή υδρόψυξης! Στο cod που παίζω αυτές τις μέρες ειδα αρκετά παραπάνω frames και λίγο πιο ομαλο gameplay (λιγότερες βουτιές στα frames δλδ) και ειδα να χρησιμοποιεί και τα 24GB μνήμης που έχει. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2020 από Trooper 17 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 14, 2020 #6616 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2020 36 minutes ago, Trooper said: Δεν είχα σκοπό αλλά χτύπησε την πόρτα πολλές φορές... οπότε στο τέλος υπέκυψα Συγκριτικά με την 3080, σαν κάρτα φαίνεται ολόιδια, η διαφορά που παρατήρησα είναι η πολύ περισσότερη ζέστη που βγάζει! Το προφίλ που έχει πρεπει να ειναι μαλλον σε πιο σιγανό mode, με αποτέλεσμα να ανεβάζει αρκετους βαθμους(~7-8) παραπάνω . Βάζοντας full speed ανεμιστήρες, κρατιέται σε χαμηλότερα επίπεδα, αλλά κάνει και πολύ θόρυβο. Σε αναμονή υδρόψυξης! Στο cod που παίζω αυτές τις μέρες ειδα αρκετά παραπάνω frames και λίγο πιο ομαλο gameplay (λιγότερες βουτιές στα frames δλδ) και ειδα να χρησιμοποιεί και τα 24GB μνήμης που έχει. τελικα επεσες στην αμαρτια Κωστα ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 14, 2020 #6617 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2020 πριν 18 ώρες, το μέλος and64 έγραψε: Καλοδούλευτος! Πόσο πηγε αυτος και σε τι σώμα θα τον κουμπώσεις; Επίσης οταν βρεις ευκαιρία πες και μια άποψη... Thnx 188 από Μαγρίζο. Από Κίνα βγαίνει φθηνότερα αλλά βαριόμουν να περιμένω. Πάνω σε ΧΕ2 αρχικά και προσεχώς κάποιο 26αρι σώμα (xpro3). Λίγο που τον είδα είναι οξύς αλλά έχει άπειρο focus breathing... κατά τα άλλα θέλει testing. Ίσως επανέλθω στο φωτοθρεντ με κάνα δείγμα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση l2phile Οκτώβριος 14, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6618 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2020 (edited) Νέα αρχή. Είπα να γιολαρω λίγο Το γραφείο μπροστά είναι το BEKANT από ΙΚΕΑ με αυξομείωση ύψους για να δουλεύεις στο όρθιο Η καρέκλα εκ πρώτου καθησιού είναι υπερ-άνετη Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2020 από l2phile 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Οκτώβριος 14, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6619 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2020 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 15, 2020 #6620 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2020 Devolo access point one. Αγορασμένο στα 60 ευρώ (review sample, από την παρουσίαση στο γειτονικό φόρουμ, αλλά με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο του 2023). Spoiler Με παίδεψε λίγο μέχρι να παίξει (plug and play σού λένε μετά), αλλά έπρεπε να συνδέσω μια lan θύρα του με lan θύρα του ρούτερ. Αρχικά, έβαζα το καλώδιο στη wlan θύρα του και μετά σε lan θύρα του ρούτερ (έτσι έλεγε η παρουσίαση), αλλά οι ταχύτητες που έπιανα, ενώ ήταν πολύ καλές, έπεφταν μετά από λίγο. Από τη στιγμή που έκανα τη lan to lan σύνδεση, όλα καλά. Έχει δύο modes: ως κλασικό access point και ως wireless bridge (συνδέετε, δηλαδή, το ap με καλώδιο με το ρούτερ και μετά, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα, συνδέετε πάνω στο ap και δεύτερο devolo). Προσοχή: εάν έχετε δύο (παράδειγμα) devolo και θέλετε να τα λειτουργήστε ως ap, τα συνδέετε σε lan θύρες του ρούτερ σας (προσωπικά, μπορώ να βάλω έως 4, όσες και οι lan θύρες του zxhn). Ως wireless bridge, η σύνδεση γίνεται όπως ανέφερα παραπάνω. Έχει, πλην της wlan θύρας που ανέφερα παραπάνω, τέσσερις (4) lan θύρες για ενσύρματη σύνδεση των συσκευών σας (εάν θέλετε να βάλετε καλώδιο). Άρα, η σύνδεση του devolo με τις συσκευές σας (στον χώρο που θέλετε να καλύψετε) μπορεί να είναι είτε ενσύρματη είτε ασύρματη. Είναι dual band, στα 5 ghz πάει σφαίρα (με 3 συσκευές συνδεδεμένες, βλέπω στο speedtest, στον σταθερό, σε απόσταση 7-8 μέτρα σε ευθεία, με παρεμβολή χοντρού τοίχου, ασύρματα, 80-90 mbps). Στα 2.4, βλέπω 75-80 (ίσως και λίγο πιο κάτω, αν έχω συνδέσει όλες τις συσκευές σ' αυτή την μπάντα). Εννοείται πως έχω βάλει καθαρά κανάλια εκπομπής του wifi, ενώ έχω κλείσει το wifi του h168n. Καλύπτει άνετα το σπίτι μου (flat, 120 τ.μ.). Βέβαια, και το σάπιο ρούτερ της nova καλύπτει το σπίτι μου, αλλά τώρα έχω και την μπάντα των 5 ghz. Λόγω ενός bug/μιας ασυμβατότητας με κάποια ρούτερ, δεν κάνει wifi cloning το δίκτυο των 5 ghz. Έτσι, αν κρατήσετε το default δίκτυο της devolo (αλλάζοντας, εάν το θέλετε, τους κωδικούς πρόσβασης), θα έχετε ένα δίκτυο μεν, όλες οι συσκευές σας, όμως, εφόσον αυτές είναι dual band, θα συνδέονται στα 5 ghz. Εάν κάνετε wifi cloning (όπως εγώ), θα έχετε δύο δίκτυα μεν (ένα το δικό σας, στα 2.4, το οποίο έχει "δώσει" τους κωδικούς του στο devolo, και ένα της devolo, στα 5), θα μπορείτε, όμως, να επιλέξετε σε ποιο δίκτυο επιθυμείτε να συνδεθούν οι συσκευές σας. Εννοείται πως οι δύο μπάντες παίζουν ταυτόχρονα. Θετικά: κομψή σχεδίαση, εξαιρετικές ταχύτητες και κάλυψη, το devolo cockpit (πρόγραμμα ελέγχου και παραμετροποίησης του access point) είναι εύκολο στην πλοήγησή του και κατανοητό (για άσχετους χρήστες, όπως εγώ). Αρνητικά: οι οδηγίες εγκατάστασης μού φάνηκαν ασαφείς (ή είμαι εντελώς γιωτάς, το πιο πιθανό), δεν έχει app για έλεγχο του access point από smartphone, bug με το wifi cloning στα 5 ghz (αν είναι dual band το ρούτερ σας). Εάν δεν μπορείτε να πάτε σε ρούτερ-μόντεμ, είναι μια πολύ καλή επιλογή. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts