icy20 Φεβρουάριος 6, 2020 #6221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 31 minutes ago, salde said: Στον επόμενο διαγωνισμό κανόνισε ο minast να δώσουν usb hub. Προετοιμαστείτε να είστε έτοιμοι με τι θα το ταιριάξετε. με ένα ποντίκι... Δημιούργησες σχολή άτιμε, ο Λάζαρους κλαίει κάθε μέρα που δεν το σκέφτηκε πρώτος και ψάχνει να βρει πώς θα το πει στο σπίτι κατά την Καθαρή Δευτέρα για την επόμενη αγορά τώρα που τέλειωσε το SFF. Αχαχαχαχαχα μλκ κλαιω. Τελικα ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι@DEADLAZARUS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Φεβρουάριος 6, 2020 #6222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Κληρώσαμε εργαλεία για το σπίτι. Κάμερα σε μένα Και καπως ετσι εφτυσα τον καφε στο παρμπριζ.... Ελεος ρε σεις!!! πριν 9 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Κληρώσαμε εργαλεία για το σπίτι. Κάμερα σε μένα Και καπως ετσι εφτυσα τον καφε στο παρμπριζ.... Ελεος ρε σεις!!! πριν 9 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Κληρώσαμε εργαλεία για το σπίτι. Κάμερα σε μένα Και καπως ετσι εφτυσα τον καφε στο παρμπριζ.... Ελεος ρε σεις!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 6, 2020 #6223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 27 minutes ago, giorgos2187 said: Και καπως ετσι εφτυσα τον καφε στο παρμπριζ.... Ελεος ρε σεις!!! Τυχη βουνο ειχες. Θα περιμενες τωρα στις ουρες στην πολεοδομια για τις αδειες. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 6, 2020 #6224 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 Φανταζεστε να κληρωναν κοκκινα φωτακια εξωπορτας τι θα γινοταν εεε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 6, 2020 #6225 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 Ναι, ναι... συνεχίστε να βάζετε ιδέες για του χρόνου εσείς και μετά θέλω να σας δω εγώ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 6, 2020 #6226 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 Το μόνο σίγουρο για το επόμενο διαγωνισμό είναι ότι θα ξανακερδίσω. Κάμερα μόνο σε εμένα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 6, 2020 #6227 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 πριν 33 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Το μόνο σίγουρο για το επόμενο διαγωνισμό είναι ότι θα ξανακερδίσω. Κάμερα μόνο σε εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση suboy Φεβρουάριος 6, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6228 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2020 Αυτό που ξεκινάς για +8gb ram και 256ssd και σε βγάζει σε άλλα μονοπάτια. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Φεβρουάριος 7, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 (edited) Πριν κάνα τρίμηνο αγόρασα την κάρτα ήχου E-MU 1820m. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και τη βρήκα σε καλή τιμή μεταχειρισμένη από Γερμανία και την πήρα. Προδιαγραφές άριστες και 8 balanced έξοδοι για το sub και τα ενεργά ηχεία. Έλειπε το καλώδιο ψηφιακής σύνδεσης της εξωτερικής μονάδας με την κάρτα μέσα στο pc, αλλά ένα κοντό κοινό καλώδιο δικτύου έκανε δουλειά. Φυσικά χρειάστηκαν αλλαγή οι πυκνωτές στην εξωτερική μονάδα, αλλά αυτό είναι γνωστό πρόβλημα, μετά από τόσα χρόνια. Φωτογραφίες έχω σπίτι, αλλά πάρτε μια γενική από το δίκτυο. Πληροφορίες: http://www.dancetech.com/item.cfm?threadid=3711 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2020 από PetrosD 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση hurin Φεβρουάριος 7, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 Προς αντικατάσταση του Xiaomi Redmi Pro που μετά από 3 χρόνια τα έφτυσε η μπαταρία 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Φεβρουάριος 7, 2020 #6231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος hurin έγραψε: Προς αντικατάσταση του Xiaomi Redmi Pro που μετά από 3 χρόνια τα έφτυσε η μπαταρία Πες μου ότι το πέταξες στην ανακύκλωση το Xiaomi Redmi Pro ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 8, 2020 #6232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 13 hours ago, Stavros Apo said: Πες μου ότι το πέταξες στην ανακύκλωση το Xiaomi Redmi Pro ?? Χαχαχα, όχι, δεν το πέταξα. Έχω ήδη άλλη μπαταρία (μάλλον μεταχειρισμένη ), περιμένω να βρω χρόνο να δοκιμάσω την αλλαγή. Δυστυχώς η Xiaomi έχει έναν φρενήρη ρυθμό παρουσίασης νέων συσκευών, με παντελή ανυπαρξία υποστήριξης. Δεν έδωσε ούτε μία αναβάθμιση σε android, σε κινητό 8πύρηνο με 3gb μνήμης. Κρίμα και το είχα βολευτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Φεβρουάριος 8, 2020 #6233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος hurin έγραψε: Χαχαχα, όχι, δεν το πέταξα. Έχω ήδη άλλη μπαταρία (μάλλον μεταχειρισμένη ), περιμένω να βρω χρόνο να δοκιμάσω την αλλαγή. Δυστυχώς η Xiaomi έχει έναν φρενήρη ρυθμό παρουσίασης νέων συσκευών, με παντελή ανυπαρξία υποστήριξης. Δεν έδωσε ούτε μία αναβάθμιση σε android, σε κινητό 8πύρηνο με 3gb μνήμης. Κρίμα και το είχα βολευτεί. χαχαχα Πάντως αν θέλεις να κάνεις μια καλή πράξη εδώ σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 10, 2020 #6234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 Είμαι υπέρ υπερευχαριστημενος από την σκούπα! Εδώ είναι στο φουλ και καθαρίζει μία συγκεκριμένη περιοχή! Μπορείς να της ορισεις ζώνες για να κάνεις δύο φορές....για να μην πάει καθόλου...για να κάνει συγκεκριμένο σημείο κτλπ! Έχει και να προγραμματίζει συγκεκριμένες ώρες μέρες κτλπ! Like....τα ρουφάει όλα!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2020 #6235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 Από χαλιά περνάει ή κατουράει καθιστή; 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 10, 2020 #6236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 Σφουγγαριζουν κιολας ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 10, 2020 #6237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Από χαλιά περνάει ή κατουράει καθιστή; ανεβαίνει.....στα ροδάκια της...δεν την νοιάζει....μην εχεις κανα χαλί μόνο με κανα πέλος 4-5 εκατοστά ...εκεί νομίζω θα εχει προβλήμα Μόλις τώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: Σφουγγαριζουν κιολας ; Ω ναι...πρέπει να της βγάλεις τον κάδο που είναι για τις σκόνες...και να βαλεις κάδο νερού και να βγάλεις το βουρτσάκι... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 10, 2020 #6238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 Για φλοκατες λογικά δε κάνει ε; Πόσο και απο που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 10, 2020 #6239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 Πιστεύω θα αρχίζει να μαζεύει κ θα μπλοκάρει...δεν έχω καμιά να δοκίμασω κιόλας 210 από gearbest με eu priority... Παιζει εκεί γύρω με κουπόνια που κυκλοφορούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 10, 2020 #6240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2020 Εγώ περιμένω πότε θα ρωτήσει ο επόμενος αν κάνει και τίποτα άλλο η σκούπα. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts