yanni Ιανουάριος 10, 2020 #6121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Σας έπρηξα, το ξέρω. Αλλά ήρθαν και τα τελευταία κομμάτια: Μένει μόνο η κάρτα, αλλά μπορώ να ξεκινήσω το build. Πάντως οι βαριές παγωνιές πέρασαν. Ίσως έπρεπε να τα παραγγείλεις νωρίτερα. Τουλάχιστον στην Μυτιλήνη και την Λέσβο, έχει καλό air flow Spoiler sorry 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kazaboy Ιανουάριος 10, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 Για να δούμε κάνουνε τίποτα αυτά τα μαραφέτια. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 10, 2020 #6123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: σπανιο ειδος εισαι. Αγορασες Intel Ε, αφού αποφάσισα να κρατήσω τον 8700k, η συγκεκριμένη μητρική ήταν μονόδρομος. Πάντως, αν το καλοκαίρι οι ryzen 4000 αποδειχθούν τόσο καλοί, πάω για νέες αλλαγές. πριν 45 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε: Πάντως οι βαριές παγωνιές πέρασαν. Ίσως έπρεπε να τα παραγγείλεις νωρίτερα. Τουλάχιστον στην Μυτιλήνη και την Λέσβο, έχει καλό air flow Hide contents sorry Τα έχω παραγγείλει από 15 Δεκεμβρίου τα συγκεκριμένα parts. Απλά, το μαγαζί, ενώ είχε τη μητρική άμεσα διαθέσιμη, παρέλαβε τον nvme πριν 1 εβδομάδα περίπου. Εξ ου και η καθυστέρηση (χώρια το απαγορευτικό). Όσο για την κάρτα, επειδή άλλαξα γνώμη (πήγαινα για 2080ti), έπρεπε να κάνω μια μικρή έρευνα αγοράς προτού αποφασίσω ποια θα πάρω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2020 από DEADLAZARUS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 10, 2020 #6124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 noctua chromax nf-a14 Δε μου αρεσει, γενικα. Εχει κοντο καλωδιο, λειπουν 10 ποντοι, θα πρεπει να παραγγειλω προεκταση, τωρα εχω βαλει splitter Εχει αλλο ενα βυσμα 4 pin στη γωνια του ανεμιστηρα οπως φαινεται πανω δεξια, WTF? και το υπολοιπο ειναι καλωδιο male to female 4 pin, τι το θελει αυτο? Γιατι δεν ειναι ενιαιο? Πισω εβαλα τα μαυρα αντικραδασμικα, μπροστα φαινεται αυτη η αηδια στις γωνιες 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 11, 2020 #6125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2020 Ήρθε ταλαιπωρημένο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Ιανουάριος 11, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2020 Δωσε ινφο ορ ιτ ντιντε'ντ χαπεν. ...γιατι αυτο βλεπω εγω. Spoiler 2 1 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 11, 2020 #6127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2020 1 hour ago, GFFermari said: Δωσε ινφο ορ ιτ ντιντε'ντ χαπεν. ...γιατι αυτο βλεπω εγω. Hide contents https://www.amazon.co.uk/Elex-Collectors-Edition-PC-DVD/dp/B0725XD7QG/ref=sr_1_2?crid=3FSEHLRHWA5IR&keywords=elex+collector's+edition&qid=1578763568&s=videogames&sprefix=elex+c%2Cvideogames%2C210&sr=1-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση and64 Ιανουάριος 13, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2020 Παρέλαβα σήμερα επιτέλους την ψύκτρα +2 arctic ήσυχους μετά απο 1 σχεδόν μήνα για το pc της υπογραφής! Ωραίο φινίρισμα, πολύ καλό πακετάρισμα και σωστά συνοδευτικά ολα τακτοποιημένα σε σακουλάκια. Και βέβαια bonus το μαγνητικό κατσαβίδι 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Gregorypeg1000 Ιανουάριος 13, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2020 Τα δωράκια που έκανα στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα (περίπου,λίγο πιο πριν γιατί είμαι και ανυπόμονος μερικές φορές ) . Anda Seat Dark knight - Αποφάσισα να πάω σε μια σοβαρή heavy duty καρέκλα μιας και ότι είχα πάρει μέχρι τώρα στα +- 100 ευρώ έβγαινε μάπα(πολλά τριξίματα και πόνοι στη μέση μετά από πολύωρη χρήση) Logitech g604 - Αποφάσισα να πάω σε ασύρματο μετά από τόσα χρόνια χρήσης G9 και G9x που τα είχα φτιάξει πόσες φορές(ροδέλες,καλώδιο) γιατί δεν ήθελα να τα αποχωριστώ. Και τέλος το amazfit GTR απλά επειδή ήθελα ένα smartwatch που να ξεχνάω να το φορτίζω(15 μέρες μπαταρία+) και να καταγράφω τις διαδρομές με το ποδήλατο( χλμ,παλμούς κλπ) 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 14, 2020 #6130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Gregorypeg1000 έγραψε: Τα δωράκια που έκανα στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα (περίπου,λίγο πιο πριν γιατί είμαι και ανυπόμονος μερικές φορές ) . Anda Seat Dark knight - Αποφάσισα να πάω σε μια σοβαρή heavy duty καρέκλα μιας και ότι είχα πάρει μέχρι τώρα στα +- 100 ευρώ έβγαινε μάπα(πολλά τριξίματα και πόνοι στη μέση μετά από πολύωρη χρήση) Logitech g604 - Αποφάσισα να πάω σε ασύρματο μετά από τόσα χρόνια χρήσης G9 και G9x που τα είχα φτιάξει πόσες φορές(ροδέλες,καλώδιο) γιατί δεν ήθελα να τα αποχωριστώ. Και τέλος το amazfit GTR απλά επειδή ήθελα ένα smartwatch που να ξεχνάω να το φορτίζω(15 μέρες μπαταρία+) και να καταγράφω τις διαδρομές με το ποδήλατο( χλμ,παλμούς κλπ) Όποτε μπορείς, δώσε info για την καρέκλα. Την κοίταζα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 14, 2020 #6131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 1 hour ago, DEADLAZARUS said: Όποτε μπορείς, δώσε info για την καρέκλα. Την κοίταζα κι εγώ. Οι anda καλες ειναι γενικα. Εχει παρει φιλος μου. Απλα δεν ειναι secretlab (θα μου πεις αλλη τιμη). Αν εχεις κατσει στη μια φαινεται η διαφορα. Αλλιως ομως δεν θα ξερεις τι ειναι καλυτερο Αυτο το μαξιλαρι εκει ειναι πολυ ασχημο ρε γμτ για μενα... Λες και ειναι transformer ειναι. Βεβαια θα μου πεις ποιος το βλεπει οταν καθεσαι... Επισης δικιο. Ειμαι περιεργος... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 14, 2020 #6132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε: Ειμαι περιεργος... Το ξερουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 14, 2020 #6133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 1 hour ago, Seek & Find said: Το ξερουμε Το περίεργο ειναι οτι το ξερω κ εγω αλλα δεν μπορω να κανω κατι λολ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 14, 2020 #6134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 (edited) @DEADLAZARUS Η καρέκλα είναι πολύ στιβαρή, γύρω στα 30 κιλά. Εγώ είμαι γύρω στα 95 κιλά 1.80 και δεν φαίνεται να την "κουράζω" καν. Αυτός ήταν και ένας απ'τους λόγους αγοράς της, έχει max load capacity 200kg , σε σχέση με την titan πχ που λέει 130 . Δοκίμασα και την AD12XL που δεν έχει αυτό το μαξιλάρι για το κεφάλι αλλά το πιο μικρό και πραγματικά καμία σχέση. Όσο άσχημο και αν φαίνεται σε μερικούς στηρίζει τέλεια την ωμοπλάτη/σβέρκο/κεφάλι. Memory foam και τα 2 μαξιλάρια και η βάση της καρέκλας που κάθεσαι. Γενικά πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ο πόνος στη μέση δεν με ξαναέπιασε από την καρέκλα, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Αν είσαι κάτω από 1.75 θα χρειαστείς υποπόδιο μιας και δεν θα πατάς αν κάθεσαι τέρμα πίσω.Εγώ πατάω με τις μύτες σκέψου χωρίς το υποπόδιο. Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2020 από Gregorypeg1000 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 14, 2020 #6135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 πριν 30 λεπτά, το μέλος Gregorypeg1000 έγραψε: @DEADLAZARUS Η καρέκλα είναι πολύ στιβαρή, γύρω στα 30 κιλά. Εγώ είμαι γύρω στα 95 κιλά 1.80 και δεν φαίνεται να την "κουράζω" καν. Αυτός ήταν και ένας απ'τους λόγους αγοράς της, έχει max load capacity 200kg , σε σχέση με την titan πχ που λέει 130 . Δοκίμασα και την AD12XL που δεν έχει αυτό το μαξιλάρι για το κεφάλι αλλά το πιο μικρό και πραγματικά καμία σχέση. Όσο άσχημο και αν φαίνεται σε μερικούς στηρίζει τέλεια την ωμοπλάτη/σβέρκο/κεφάλι. Memory foam και τα 2 μαξιλάρια και η βάση της καρέκλας που κάθεσαι. Γενικά πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Ο πόνος στη μέση δεν με ξαναέπιασε από την καρέκλα, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Αν είσαι κάτω από 1.75 θα χρειαστείς υποπόδιο μιας και δεν θα πατάς αν κάθεσαι τέρμα πίσω.Εγώ πατάω με τις μύτες σκέψου χωρίς το υποπόδιο. Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ένα υποπόδιο είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εάν αγοράσω την καρέκλα, θα το φτιάξω σίγουρα (είμαι 1.78). Ως προς τα κιλά: έχει άνετο κάθισμα για το δικό σου βάρος ή νιώθεις ότι δεν χωράς; Για πιο αδύνατους (είμαι 75 κιλά) θα την πρότεινες ή να πάω στην απλή AD12; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 14, 2020 #6136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 3 minutes ago, DEADLAZARUS said: Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ένα υποπόδιο είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εάν αγοράσω την καρέκλα, θα το φτιάξω σίγουρα (είμαι 1.78). Ως προς τα κιλά: έχει άνετο κάθισμα για το δικό σου βάρος ή νιώθεις ότι δεν χωράς; Για πιο αδύνατους (είμαι 75 κιλά) θα την πρότεινες ή να πάω στην απλή AD12; Χωράω άνετα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην πας στη μικρότερη. Και φίλος μου 70 κιλά 1.72 crossFit freak που κάθισε κάνα δίωρο και έπαιζε dota του φάνηκε πολύ άνετη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 14, 2020 #6137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 16 minutes ago, DEADLAZARUS said: Για πιο αδύνατους (είμαι 75 κιλά) θα την πρότεινες... Φάε κάτι. Έχεις ρέψει. 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 14, 2020 #6138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Φάε κάτι. Έχεις ρέψει. Spoiler Παλαιότερα ήμουν 72 κιλά. Μετά τη μικρή έφτασα 90 και τώρα επέστρεψα στα κιλά μου. Το γυμναστήριο/τρέξιμο (έκανα χρόνια) μ' έσωσαν (δεν καταλάβαινες ότι ήμουν 90 κιλά, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι, γιατί είχα ξεφύγει) και τώρα που γύρισα στα κιλά μου δεν φαίνομαι σαν τον Όσιο Ονούφριο (κάτι έχει μείνει, ως υποδομή, μετά από τόσα βάρη και χιλιόμετρα) . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 14, 2020 #6139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 Ti ; δεν θα κάθεται στα γόνατά σου η μικρή; ενίοτε και η μεγάλη; αρα δεν υπολογίζεις μόνο το βάρος σου... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yanni Ιανουάριος 14, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2020 Αν έχετε απορία το αν το παρακάτω δουλεύει, Displayport DP Male To VGA Female Adapter Display Port Cable Converter White | eBay δουλεύει μια χαρά. Δοκιμάστηκε με μια RX 580 και παίζει άριστα. Δοκιμάστηκε σε TV και άρα 1080p / 60Hz 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts