salde Ιανουάριος 8, 2020 #6101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 μεγειά, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε και σένα Όταν έχεις χρόνο, πας στο οφ-τόπικ με τους καφέδες και μας τα γράφεις όλα, για τι καφέ κλπ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 8, 2020 #6102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 57 minutes ago, ΓιαγκΤ said: Τα πήρα το καλοκαίρι. Ίσως οι καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Τόσα χρόνια έπινα σαβούρα χωρίς να το ξέρω! Για δώσε περισσότερα info. Με ενδιαφέρει ο καλός καφέ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιανουάριος 8, 2020 #6103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 Μια που κι εγώ το ξέχασα εδώ και κανα μήνα... Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιανουάριος 8, 2020 #6104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 1 hour ago, ΓιαγκΤ said: Τα πήρα το καλοκαίρι. Ίσως οι καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Τόσα χρόνια έπινα σαβούρα χωρίς να το ξέρω! Ascaso εχει καλά μηχανάκια! Κωνικά μαχαίρια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Ιανουάριος 8, 2020 #6105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Τα πήρα το καλοκαίρι. Ίσως οι καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Τόσα χρόνια έπινα σαβούρα χωρίς να το ξέρω! Eχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 8, 2020 #6106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος trib έγραψε: Για δώσε περισσότερα info. Με ενδιαφέρει ο καλός καφέ!! Μου αρέσει ο φίλτρου και μετά από αρκετές μάρκες είχα καταλήξει να αγοράζω από τα Lidl πεπεισμένος ότι δεν αλλάζουν και πολλά ανάμεσα στις μάρκες αφού οι Γερμανοί μονοπωλούν τον αλεσμένο καφέ φίλτρου στην Ελλάδα. Διαβάζοντας έμαθα για τον Taf και αποφάσισα να αγοράσω από αυτούς. Τότε ανακάλυψα ότι ο άκοπος δεν είναι μονοπώλιο και βεβαίως ο φρεσκοκομμένος έχει άλλη γεύση. Απο τό solino στη Καστελα αγόρασα τον μύλο Την καφετιέρα Μία ώρα πριν, το μέλος and64 έγραψε: Ascaso εχει καλά μηχανάκια! Κωνικά μαχαίρια? Όχι, το μπρούτζινο πήρα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2020 από ΓιαγκΤ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 8, 2020 Author #6107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 (edited) Μιας και πιάσαμε τις καφετιέρες.. Την πήρα για τη γυναίκα (γκουχ γκουχ) για τα Χριστούγεννα Sent from my MI 8 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2020 από Spirosssss 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιανουάριος 8, 2020 #6108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 16 minutes ago, Spirosssss said: Μιας και πιάσαμε τις καφετιέρες.. Την πήρα για τη γυναίκα (γκουχ γκουχ) για τα Χριστούγεννα Η SM5471κάτι είναι; Την γλυκοκοιτούσα, αλλά λίγο το κόστος, λίγο το ότι πήρα την δική μου 150€ αντί για 300€ μέσω της δουλειάς, την άφησα για άλλη φορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 8, 2020 Author #6109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2020 Η SM5471κάτι είναι; Την γλυκοκοιτούσα, αλλά λίγο το κόστος, λίγο το ότι πήρα την δική μου 150€ αντί για 300€ μέσω της δουλειάς, την άφησα για άλλη φορά [emoji14]Η SM5573 είναι. Picobaristo deluxe κάτι [emoji23] Έχουμε saeco στο γραφείο και πήγα σε γνώριμα μονοπάτια αλλά δεν είχα έκπτωση μέσω της δουλειάς. Πρέπει να μου πείτε πώς το κάνετε [emoji3][emoji3]Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2020 Author #6110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 (edited) Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Spoiler Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2020 από karmen1983 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 9, 2020 #6111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 32 λεπτά, το μέλος Spirosssss έγραψε: Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Τελικά, ήταν παλιμπαιδισμός ή όχι; 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Ιανουάριος 9, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 18 minutes ago, DEADLAZARUS said: Τελικά, ήταν παλιμπαιδισμός ή όχι; Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα; Ότι από τη χαρά του αγόρασε 6 ζευγάρια 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 9, 2020 #6113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Spoiler Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Παλιμπαιδισμός! Τα βρήκα σε τρομερή τιμή (~80ευρ) και για χάρη των αναμνήσεων, τα χτύπησα! Με μία λέξη: massive! Sent from my MI 8 using Tapatalk Τιμή και μαγαζί πες.... Όλοι ήμασταν παιδιά.... Θυμάμαι κάπου 200 έπαιζανSent from my MI 9 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2020 Author #6114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος AlexanderK έγραψε: Τιμή και μαγαζί πες.... Όλοι ήμασταν παιδιά.... Θυμάμαι κάπου 200 έπαιζαν Sent from my MI 9 using Tapatalk Από Πολωνία δυστυχώς όπου διαμένω.. Ήταν προσφορά του Zalando για λίγες μέρες. PS. Τι έγινε ωρέ σεις με το Τάπατοκ. Μη κράζετε ναούμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 9, 2020 #6115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Βιρνα! Μιλα καθαρα.. ηταν παλιμπαιδισμος τελικα; 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 9, 2020 #6116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Από Πολωνία δυστυχώς όπου διαμένω.. Ήταν προσφορά του Zalando για λίγες μέρες. PS. Τι έγινε ωρέ σεις με το Τάπατοκ. Μη κράζετε ναούμ Προς υπεράσπισή σου, το lab έφαγε ένα σκαλωματάκι εκείνη την ώρα, και το tapa έκανε brute force posting . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 9, 2020 #6117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος minast έγραψε: το lab έφαγε ένα σκαλωματάκι εγώ δεν ξέρω τίποτα Ήταν παλιμπαιδισμός εις την νιοστή 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση babaloo Ιανουάριος 9, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2020 Καιρός για αλλαγή ;D 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Ιανουάριος 10, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 Σας έπρηξα, το ξέρω. Αλλά ήρθαν και τα τελευταία κομμάτια: Μένει μόνο η κάρτα, αλλά μπορώ να ξεκινήσω το build. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Ιανουάριος 10, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2020 σπανιο ειδος εισαι. Αγορασες Intel 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts