Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Δεκέμβριος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6041 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Σε δόσεις το build, αλλά τι να κάνω... Ας όψονται οι εορτές. Ήρθε και η ψυκτρούλα μας. Alpenfohn Black Ridge, από Vision Studio. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 27, 2019 #6042 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Από κοντά να έχεις και έναν καρδιολόγο αν δεις λίγο αυξημένες θερμοκρασίες Άντε, με το καλό το μπίλντ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Δεκέμβριος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6043 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 28, 2019 #6044 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 (edited) 13 hours ago, DEADLAZARUS said: Σε δόσεις το build, αλλά τι να κάνω... Ας όψονται οι εορτές. Ήρθε και η ψυκτρούλα μας. Alpenfohn Black Ridge, από Vision Studio. Εγω πιστευω οτι επιτηδες τα φερνεις ενα ενα για να μην το καταλαβει η γυναικα σου... Και στο τελος θα της πεις να εβαλα χειροτερα πραγματα να κοιτα το κουτι εμεινε μισο... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2019 από icy20 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 28, 2019 #6045 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 πριν 43 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Εγω πιστευω οτι επιτηδες τα φερνεις ενα ενα για να μην το καταλαβει η γυναικα σου... Και στο τελος θα της πεις να εβαλα χειροτερα πραγματα να κοιτα το κουτι εμεινε μισο... Spoiler Σατανά.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 28, 2019 #6046 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Λοιπον αυτο το πραγμα που παιρνουμε μερικοι τους παντρεμενους λαμπιτες στο ψιλο με καθε ευκαιρια πρεπει επιτελους να σταματησει! (χτυπημα χεριου στο τραπεζι - χυσιμο καφε) Αρκουδειδες! Θα κανω την αρχη εγω! Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 28, 2019 #6047 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 "αγάπη μου... συρρίκνωσα το build μου" φάση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Δεκέμβριος 28, 2019 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #6048 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Δώρο από τον Άγιο Νικόλαο (εκ Πολωνίας) Sent from my MI 8 using Tapatalk 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 28, 2019 #6049 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 1 hour ago, Seek & Find said: Λοιπον αυτο το πραγμα που παιρνουμε μερικοι τους παντρεμενους λαμπιτες στο ψιλο με καθε ευκαιρια πρεπει επιτελους να σταματησει! (χτυπημα χεριου στο τραπεζι - χυσιμο καφε) Αρκουδειδες! Θα κανω την αρχη εγω! Hide contents Να ξερεις ειμαι παντρεμενος με παιδι λαμπιτης αρα ειμαι immune στο οτι πρεπει να σταματησω που λες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 28, 2019 #6050 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Ακρβως το αντιθετο ειπα χεχε... χαιρομαι ομως που εκδηλωθηκες.. εισαι παντρεμενος και εισαι καλα! ολοι μαζι τωρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 28, 2019 #6051 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 24 minutes ago, Seek & Find said: Ακρβως το αντιθετο ειπα χεχε... χαιρομαι ομως που εκδηλωθηκες.. εισαι παντρεμενος και εισαι καλα! ολοι μαζι τωρα Ναι καθε φορα που θελω να κατσω να παιξω κατι με φωναζει η γυναικα μου. Γιαυτο εχω καταντησει να παιζω αξημερωτος οταν κοιμουνται οι γυναικες... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 28, 2019 #6052 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι καθε φορα που θελω να κατσω να παιξω κατι με φωναζει η γυναικα μου. Γιαυτο εχω καταντησει να παιζω αξημερωτος οταν κοιμουνται οι γυναικες... Για να φας παντόφλα για το gaming δε χρειάζεται να έχει μπει στεφάνι ΙΜΟ. Εδω είχαμε πάρει switch και το περνούσαμε κρυφά στο μπάνιο. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 28, 2019 #6053 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 πριν 20 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Από κοντά να έχεις και έναν καρδιολόγο αν δεις λίγο αυξημένες θερμοκρασίες Άντε, με το καλό το μπίλντ Ο stock ανεμιστήρας θα πάρει πόδι. Θα μπει ένας noctua nf a9x14. Α, από πάνω θα μπει ένας nf a12x15. Οπότε (και λαμβανομένου υπόψη του ότι θα τρέχω τον 8700k στα 4.3@1.1v) πιστεύω ότι το έχουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 28, 2019 #6054 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: πιστεύω ότι το έχουμε. Το καρδιακό; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 28, 2019 #6055 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Γιωργο πουλαω εναν Ρ4 στα 1.8 αν θελεις για να βλεπεις μικρα νουμερα. Ψησου Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 28, 2019 #6056 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2019 Κούτατο!!!!!! X58 socket On 12/27/2019 at 7:54 PM, DEADLAZARUS said: Σε δόσεις το build, αλλά τι να κάνω... Ας όψονται οι εορτές. Ήρθε και η ψυκτρούλα μας. Alpenfohn Black Ridge, από Vision Studio. Ανοιγεις παλιες πληγες...vision studio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Δεκέμβριος 29, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6057 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2019 Μικροσκόπιο για μικρό εργασίες. Τιμη 45 ευρό. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Δεκέμβριος 29, 2019 #6058 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος def έγραψε: Μικροσκόπιο για μικρό εργασίες. Τιμη 45 ευρό. Πολύ καλό φαίνεται.. Μπορείς να μας βγάλεις και μια φωτογραφία να δούμε το zoom πάνω σε μια πλακέτα ας πούμε ή ότι άλλο θέλεις εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 29, 2019 #6059 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2019 51 minutes ago, Stavros Apo said: Πολύ καλό φαίνεται.. Μπορείς να μας βγάλεις και μια φωτογραφία να δούμε το zoom πάνω σε μια πλακέτα ας πούμε ή ότι άλλο θέλεις εσύ Φίλε μου καλές γιορτές, σύντομα θα ανεβάσω και μια φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 29, 2019 #6060 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2019 (edited) Ένα πρόχειρο στα γρηγορα στήσιμο. Έχεις πολλες επιλογές το μενού. Η εικόνα είναι από το μάτι του dvd rom ενός λαπτοπ χωρίς ζουμ. Η συσκευασία περιλαμβάνει: – Μικροσκόπιο με οθόνη – Βάση στήριξης με βεντούζα Επαγγελματική Βάση από Αλουμίνιο αξίας 12 ευρώ (ΔΩΡΕΑΝ) – Καλώδιο φόρτισης mini USB – Πριζάκι ρεύματος Προδιαγραφές: – Κάμερα: HD 3.6MP CCD – Οθόνη: 4.3″ HD OLED Display – Μεγέθυνση: 1-600x – Ελάχιστη απόσταση αντικειμένου: 15 χιλιοστά – Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μπορεί να λειτουργεί έως και 6 ώρες συνεχόμενα – 8 LED φωτάκια στην κεφαλή του – Υποδοχή κάρτας μνήμης έως 64gb – Στηρίζεται σε λείες επιφάνειες με βεντούζα που «κλειδώνει» στη θέση της – Με μηχανισμό για προσαρμογή της γωνίας και του ύψους – Ανάλυση: 1080P, 720P, VGA – Ανίχνευση κίνησης: ON/OFF (Με το ON ενεργό, ξεκινά αυτόματη καταγραφή video όταν ανιχνευθεί κίνηση) – Κυκλική καταγραφή: Όταν γεμίσει η μνήμη στην κάρτα, διαγράφει το παλιότερο video και αποθηκεύει το νέο – Exposure: +2.0 (0) -2.0 – Διαθέτει επιλογές για αυτόματο κλείσιμο του μικροσκοπίου ή της οθόνης – Συχνότητα εκπομπής φωτός: 50Hz, 60Hz – Πραγματοποιεί λήψεις φωτογραφιών: 5MP, 2MP, 1.3MP, VGA Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2019 από def 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts