ΗλιαςΚ Δεκέμβριος 21, 2019 #6021 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2019 On 11/12/2019 at 5:35 ΜΜ, το μέλος Deus έγραψε: Η μπαταρία είναι απίστευτη χθες τα είχα να παίζουν για 2.5 ώρες μουσική με ένταση κάπου στο 60 με 65% και η μπαταρία έπεσε στο 80% Η creative δίνει 10ώρες αυτονομία στα ακουστικά + 2 πλήρες φορτίσεις από την θήκη σύνολο 30 ώρες Σε σύγκριση με airpods που τα είχα δανεικά για δοκιμή μια μέρα έχουν πολύ περισσότερη ένταση και πιο γεμάτο ήχο Δεν είναι fllat έχουν αρκετό μπάσο όχι υπερβολικό ίσως και λίγο τσιμπημένα τα πρίμα χωρίς υπερβολές να τρυπάνε αυτιά, οι μεσαίες ακούγονται normal χωρίς να χάνονται Σαν handsfree έχουν και τα 2 ακουστικά μικρόφωνο και όταν χρησιμοποιούνται και τα 2 ο ήχος είναι stereo και πολύ καλός από ότι μου είπαν Τα μικρόφωνα κόβουν ικανοποιητικά τους θορύβους κατά την ομιλία κάποιοι δεν περνάνε καθόλου κάποιοι περνάνε αλλα χωρίς να γίνονται ενοχλητικοί Δουλεύουν και ξεχωριστά με την ίδια συσκευή οποιο βολεύει, δεν υποστηρίζουν multipoint pairing επίσης δεν έχουν active noise cancellation Στο onelus όταν συνδέονται ενεργοποιείται αυτόματα ο aptX codec, latency δεν έχω δει κάτι δοκιμάζοντας στο youtube και video αποθηκευμένα στο κινητό μολις εριξα μια παραγγελιά μετα το ποστ σου . Ειναι και σε ελκυστική τιμή απο την Creative...(65euro) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 22, 2019 #6022 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2019 8 hours ago, Septic said: Αν σου πω ότι το έψαχνα το πρωί για Kube 10! Αλλα πολλά λεφτά, δεν ειμαι ετοιμος ψυχολογικα ακόμα! Εξάλλου δεν ξέρω και αν χρειαζεται. Ισως λίγο αργοτερα αν το βρω σε καλή τιμη Sent from my SM-N975F using Tapatalk Έδωσες τα τρελλά για τα ηχειάκια ( λόγω μεγέθους το λέω, ξέρω τι ποιότητα μπορούν να βγάλουν τα Kef ), αλλά σκούζεις για το Kube 10 ? Bargain είναι Εδώ η SVS για... "boombox" ( μιας και στην μουσική είναι πολύ μέτριο ) το PB-16 Ultra θέλει 3500€ όταν για το καταπληκτικό προηγούμενο flagship PB-13 Ultra ήθελαν 1800 ( 3 ίντσες στο γούφερ έγιναν 1700€ αύξηση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 22, 2019 #6023 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2019 πριν 17 ώρες, το μέλος Septic έγραψε: Εξάλλου δεν ξέρω και αν χρειαζεται Χρειαζονται! 2! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 22, 2019 #6024 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2019 Εγώ έχω άδεια για ένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Δεκέμβριος 22, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6025 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2019 Φωτογραφιζω εντελως ερασιτεχνικα, και κακα ως επι το πλειστον, αλλα ενα τηλεφακο τον τσιμπησα! Χριστουγεννα ειναι! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 22, 2019 #6026 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2019 Τον είχα. (Στην 1η του έκδοση, που βγήκε το 1999 περίπου). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Δεκέμβριος 23, 2019 #6027 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2019 (edited) On 12/22/2019 at 12:29 AM, ΗλιαςΚ said: μολις εριξα μια παραγγελιά μετα το ποστ σου . Ειναι και σε ελκυστική τιμή απο την Creative...(65euro) Μέγια βγάζουν ωραίο ήχο πιστεύω θα τα ευχαριστηθείς Μετά από μερικές μέρες χρήσης έχω δει τα παρακάτω Τα eartips δεν είναι standard το stem αν το λέω σωστά είναι πιο λεπτό κούμπωσαν από τα RHA που έχω και είχαν πολύ καλύτερη εφαρμογή και ήχο άλλα δεν έκλεινε η θήκη δεν καθόταν σωστα αν χρειαστείς ανταλλακτικά η καλύτερης ποιότητας ίσως είναι λίγο μπέρδεμα έχω παραγγείλει από ένα set σιλικόνης και foam και περιμένω να παραλάβω υποτίθεται ότι ταιριάζουν Έκανα factory reset το κινητό γιατί είχα περάσει κατά καιρούς πολλές εκδόσεις του ViPER4Android δοκιμάζοντας διαφορα με drivers mods και ρυθμίσεις και ήθελα να έχω μια πιο καλή εικόνα πως δουλεύουν Σε online videos δεν έχουν latency , Σε αποθηκευμένα videos με τον player του κινητού που πάλι δεν έχει με το VLC που δοκίμασα έχει, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και άλλες εφαρμογές Από διάρκεια μπαταρίας είναι άπαιχτα τα χρησιμοποίησα μια φορα συνεχόμενα γύρω 6 ώρες 2-3 ώρες ομιλία και 2-3 μουσική και η μπαταρία έπεσε στο 50% Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2019 από Deus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗλιαςΚ Δεκέμβριος 23, 2019 #6028 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2019 Kαι ο Αγιος βασιλης εφερε και ενα https://www.jbl.com/party-speakers/JBL+PartyBox+200.html?dwvar_JBL PartyBox 200_color=Black-USA-Current ωραιος ηχος , πηγα να παρω ενα μικροτερο με 120 ευρω αλλα δεν ειχε ενταση... μολις εβαλε αυτο.... τα εσκασα... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Δεκέμβριος 24, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6029 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2019 Ένα δωράκι για τα χριστουγεννα 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση daospi Δεκέμβριος 24, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6030 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2019 (edited) Μετά από mATX, πίσω ξανά στη μεγάλη κατηγορία. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 24, 2019 από daospi 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 24, 2019 #6031 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2019 Μπορεί να ζαχάρωνα άλλη καστανίτσα, αλλά τελικά θα κάνω δουλειά με αυτό: https://www.plus4u.gr/set-46-tem-bosch-mytes-karydakia-katsabidi-antaptoras-kasetina-(2607019504)/120087136-120087136/p και αυτό, που αντικατέστησε 3 μικρότερα UPS και απλοποίησε το cable management: https://www.msystems.gr/index.php?category=2921&product=20494 Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, με τα μισά χρήματα από το παραπλήσιο APC, παρά την εξαιρετική έκπτωση που είχε την Μαύρη Παρασκευή. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Δεκέμβριος 25, 2019 #6032 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2019 (edited) 2 hours ago, minast said: και αυτό, που αντικατέστησε 3 μικρότερα UPS και απλοποίησε το cable management: https://www.msystems.gr/index.php?category=2921&product=20494 Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, με τα μισά χρήματα από το παραπλήσιο APC, παρά την εξαιρετική έκπτωση που είχε την Μαύρη Παρασκευή. Δυνατό μηχανάκι, το εχω 2μιση χρόνια περίπου, μέχρι τώρα άψογο! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2019 από and64 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δεκέμβριος 26, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6033 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 Το συγκεκριμένο μοντέλο, το είχα δει το 2000, σε ένα στούντιο. Το ήθελα, αλλά ήταν ακριβό , τότε. Ποιος θα μου έλεγε ότι 19 χρόνια αργότερα θα το έβρισκα... Με ένα 50ρικο... Alesis qs6. Σε μέτρια κατάσταση αλλά πλήρως λειτουργικό . 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 26, 2019 #6034 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 πριν 31 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το συγκεκριμένο μοντέλο, το είχα δει το 2000, σε ένα στούντιο. Το ήθελα, αλλά ήταν ακριβό , τότε. Ποιος θα μου έλεγε ότι 19 χρόνια αργότερα θα το έβρισκα... Με ένα 50ρικο... Alesis qs6. Σε μέτρια κατάσταση αλλά πλήρως λειτουργικό . To λευκό πλήκτρο στα αριστερά είναι σπασμένο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 26, 2019 #6035 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος wesker έγραψε: To λευκό πλήκτρο στα αριστερά είναι σπασμένο; Από τον ενθουσιασμό του Χρυσοστόμου, μην φανταστείς. πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το συγκεκριμένο μοντέλο, το είχα δει το 2000, σε ένα στούντιο. Το ήθελα, αλλά ήταν ακριβό , τότε. Ποιος θα μου έλεγε ότι 19 χρόνια αργότερα θα το έβρισκα... Με ένα 50ρικο... Alesis qs6. Σε μέτρια κατάσταση αλλά πλήρως λειτουργικό . Καλορίζικο και καλές συγχορδίες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 26, 2019 #6036 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 Ηρθε και απο εδω ο χοντρος Spoiler Ενα φθηνο σετακι πληκτρολογιο(μηχανικο blue switches) + mouse + mousepad. Ο φωτισμος σβηνει αλλα λογω χριστουγεννων τον αφηνω https://www.amazon.com/Mechanical-Keyboard-Keyboards-Detachable-Programmable/dp/B07QS6MG8B Και ενα kindle νεοτερης γενειας με φωτισμο. Αγαπημενο προιον γενικα. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 26, 2019 #6037 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος wesker έγραψε: To λευκό πλήκτρο στα αριστερά είναι σπασμένο; Και ξανακολλημένο. Παρόλα αυτά δουλεύει κανονικά, απλά ακούγεται λίγο παραπάνω κατά το πάτημα και γενικά το κλαβιέ είναι ταλαιπωρημένο (αρκετά clunky). Επίσης η μισή οθόνη του έχει πρόβλημα. Είναι πολύ tricky η αλλαγή της, όμως υπάρχει οθόνη για αλλαγή στο ebay (με ~15€). Για 50€ που το πήρα ήταν no brainer αγορά. Μιλάμε για ένα Synth που είναι του 1996 και ήταν παρατημένο τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει εξαιρετικούς ήχους και επίσης περιέχει library από ήχους κλασικών synth εποχής 70/80. Αν μη τι άλλο, αδικημένο μηχάνημα. Περιμένω το stand μου για να πάρει τη θέση που του αξίζει! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 27, 2019 #6038 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Χαχα! Γιατί χρησιμοποιείς αγγλικές λέξεις ενώ θα μπορούσες να πεις όλη την πρόταση στα Ελληνικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 27, 2019 #6039 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 (edited) Για να αναρωτηθεις λογικα.. και να στη σπασει και λιγο P.S: Μολις εγινα Full HD ραααααααααα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2019 από Seek & Find 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 27, 2019 #6040 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Χαχα! Γιατί χρησιμοποιείς αγγλικές λέξεις ενώ θα μπορούσες να πεις όλη την πρόταση στα Ελληνικά; Γιατί κλάνει το γατί 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts