DEADLAZARUS Δεκέμβριος 10, 2019 #5961 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος Septic έγραψε: LG 34GK950F, κανένα κολλημένο pixel, κανενα dead pixel, έχει λιγο blb αλλα δεν θα την στείλω για αντικατάσταση μόνο για αυτό. Εξάλλου ειναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο 27αρι 1440 που είχα. Με μια πρώτη ματια πολύ ευχαριστημένος! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Καλορίζικη. Εξαιρετική οθόνη. Πόσο πήγε το μαλλί; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Δεκέμβριος 11, 2019 #5962 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2019 Καλορίζικη. Εξαιρετική οθόνη. Πόσο πήγε το μαλλί;Σε ευχαριστω πολύ! Την πήρα από amazon Ιταλίας που την έβγαλε στα 799 για black friday + ενα 50ρικο μεταφορικά. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Δεκέμβριος 11, 2019 #5963 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2019 (edited) 18 hours ago, haris013 said: τι λενε τα creative σε σχεση με τον ανταγωνισμό; έχουν latency? Η μπαταρία είναι απίστευτη χθες τα είχα να παίζουν για 2.5 ώρες μουσική με ένταση κάπου στο 60 με 65% και η μπαταρία έπεσε στο 80% Η creative δίνει 10ώρες αυτονομία στα ακουστικά + 2 πλήρες φορτίσεις από την θήκη σύνολο 30 ώρες Σε σύγκριση με airpods που τα είχα δανεικά για δοκιμή μια μέρα έχουν πολύ περισσότερη ένταση και πιο γεμάτο ήχο Δεν είναι fllat έχουν αρκετό μπάσο όχι υπερβολικό ίσως και λίγο τσιμπημένα τα πρίμα χωρίς υπερβολές να τρυπάνε αυτιά, οι μεσαίες ακούγονται normal χωρίς να χάνονται Σαν handsfree έχουν και τα 2 ακουστικά μικρόφωνο και όταν χρησιμοποιούνται και τα 2 ο ήχος είναι stereo και πολύ καλός από ότι μου είπαν Τα μικρόφωνα κόβουν ικανοποιητικά τους θορύβους κατά την ομιλία κάποιοι δεν περνάνε καθόλου κάποιοι περνάνε αλλα χωρίς να γίνονται ενοχλητικοί Δουλεύουν και ξεχωριστά με την ίδια συσκευή οποιο βολεύει, δεν υποστηρίζουν multipoint pairing επίσης δεν έχουν active noise cancellation Στο onelus όταν συνδέονται ενεργοποιείται αυτόματα ο aptX codec, latency δεν έχω δει κάτι δοκιμάζοντας στο youtube και video αποθηκευμένα στο κινητό Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2019 από Deus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Δεκέμβριος 12, 2019 #5964 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2019 Ένα δωράκι για μένα σαν μικρο παιδί .. Πολύ καλό στα χέρια μου και ανταποκρίνεται πολύ καλά.Η τιμή τίμια μπορώ να πω..Κοντά στα 50 ευροπουλάκια 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Δεκέμβριος 12, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5965 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2019 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Δεκέμβριος 14, 2019 #5966 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2019 ...μεγαλη αγορα... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 14, 2019 #5967 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε: ...μεγαλη αγορα... Είναι αυτό; https://www.skroutz.gr/s/18643246/Anker-Ultra-Slim-4-port-Data-Hub.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Δεκέμβριος 14, 2019 #5968 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2019 Ναι, αλλα το πηρα 7 λιρες - οχι 20! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 14, 2019 #5969 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2019 ψαχνω κατι τετοιο, οχι τοσο για τις περισσοτερες usb αλλα θελω να βγαζει d-sub και ethernet ολα σε ενα νοικοκυρεμενα σε ubuntu θα παιξει εχει κανεις καμια ιδεα ακομη και απο εξω αλλα να μη θελει κανενα 50αρι που βλεπω στο θειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 14, 2019 #5970 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος GFFermari έγραψε: Ναι, αλλα το πηρα 7 λιρες - οχι 20! Είσαι στο Λόντον για αυτό 7 λίρες, δηλαδή κοντά στο δεκάρικο. Πόσο να κοστίζει με μεταφορικά αν το στέλνουν εδώ; Αν είσαι ευχαριστημένος, θα ήθελα ένα για backup και τα 20€, οκ μου φαίνονται. Μόνο και μόνο για το καλώδιο που φαίνεται λίγο μεγαλύτερο από αυτό που έχω (ένα icy box από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος - αλλά έχει κοντό καλώδιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 15, 2019 #5971 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 (edited) Πουλανε προεκτασεις male to female https://www.ebay.co.uk/itm/USB-3-0-USB3-0-SUPER-SPEED-EXTENSION-CABLE-LEAD-EXTENDER-MALE-TO-FEMALE-CORD-UK/173736297017?hash=item28737d8239:m:mQUFHJ0rSv5W196scptZEWA Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2019 από slalom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2019 #5972 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 Όποτε είχα προέκταση, είχα προβλήματα. Αλλιώς θα τις είχα στα υπόψιν. Προβλήματα σε δίσκους με αποσυνδέσεις, κυρίως. Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας, αλλά είπα όχι ξανά προεκτάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 15, 2019 #5973 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 1 hour ago, tommybertsen said: Όποτε είχα προέκταση, είχα προβλήματα. Αλλιώς θα τις είχα στα υπόψιν. Προβλήματα σε δίσκους με αποσυνδέσεις, κυρίως. Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας, αλλά είπα όχι ξανά προεκτάσεις Με προέκταση εδώ και 3 χρόνια συνδέεω το οτιδήποτε στην τηλεόρασή μου χωρίς κανένα πρόβλημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 15, 2019 #5974 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Όποτε είχα προέκταση, είχα προβλήματα. Αλλιώς θα τις είχα στα υπόψιν. Προβλήματα σε δίσκους με αποσυνδέσεις, κυρίως. Μπορεί να ήταν κακής ποιότητας, αλλά είπα όχι ξανά προεκτάσεις Αλλη προδιαγραφη το USB 3.0, σε λογικα μηκη παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 17, 2019 #5975 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2019 (edited) Χριστουγεννιάτικα δωράκια εκ Κίνας.... Sent from my iPhone using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2019 από wesker 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 17, 2019 #5976 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2019 Το Τζακετ έχεις κανα λινκ; Μαρεοσουν κ μένα ίδιου τύπου/στυλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 17, 2019 #5977 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Το Τζακετ έχεις κανα λινκ; Μαρεοσουν κ μένα ίδιου τύπου/στυλ https://www.wish.com/product/5b2a05ac66e2f56be7870592 Δεν ειναι πολύ χοντρο σαν μπουφάν, ειναι για μια απλή χειμωνιάτικη ημέρα. Δεν νομιζω δλδ οτι ειναι για χιόνια, εκτος αν φορας κατι πολύ χοντρο απο μέσα. Αν παραγγείλεις πολύ προσοχή στα νούμερα. Εγω φοράω το Large και αυτό το πήρα ΧXL και μου ερχεται κουτί, σαν να πήρα το large. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 17, 2019 #5978 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2019 Στα προηγουμενα salomon τους ειχα πιει το αιμα , μεχρι προτινος κραταγανε γερα οσπου ανοιξε μεταξυ σολας και παπουτσιου με αποτελεσμα να μην βολευει στο περπατημα + να περναει νερο . Αυτη τη φορα χτυπησα πιο ψηλα , φαινεται πως ειναι και μακραν καλυτερα επενδυμενα απο τα προηγουμενα . Απο την δοκιμη μου , ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ανετα και ζεστα [ειδικα για το μηχανακι ] https://www.skroutz.gr/s/13836194/Salomon-Quest-4D-3-GTX-402455.html 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 18, 2019 #5979 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2019 Ενα μικρο update , ισως παραειναι σκληρα και δεν εχω feedback οτι το ποδι ειναι στο σωστο σημειο του μασπιε αλλα κλαιν , τοσα χρονια ξερω ποτε αλλαξα ταχυτητα και ποτε οχι . Επιπλεον μετα απο το 12ωρακι μου ορθοστασιας δουλεια , καθολου ενοχληση ουτε κουραση , πολυ ανατομικα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Δεκέμβριος 18, 2019 #5980 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2019 58 minutes ago, kpetros said: Ενα μικρο update , ισως παραειναι σκληρα και δεν εχω feedback οτι το ποδι ειναι στο σωστο σημειο του μασπιε αλλα κλαιν , τοσα χρονια ξερω ποτε αλλαξα ταχυτητα και ποτε οχι . Επιπλεον μετα απο το 12ωρακι μου ορθοστασιας δουλεια , καθολου ενοχληση ουτε κουραση , πολυ ανατομικα . σε ολα τα salomon και γενικά ορειβατικά έτσι είναι εγω σαν άπειρος οδηγός πολλές φορές αναριωτιέμαι αν κούμπωσε η ταχύτητα σωστά στη μηχανή όταν φοράω μποτάκι σαλομον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts