Jump to content

Recommended Posts

Δεν θέλω πολλά. Μια κιθάρα/ενισχυτή (και ίσως πεταλιέρα), ένα synth και φύγαμε. Και 2 χιλιάρικα για να τα πάρω :hehe: 

• Like 3
(edited)

Να δουμε και το περιεχομενο?

Ωπα δεν εχει καρτα ε?

Έγινε επεξεργασία από slalom
(edited)
On 11/20/2019 at 10:08 PM, tyxeros said:

4.jpg

3.jpg

Σε νιώθω για την καρτούλα... Δεν παλεύεται το USB2 λέμε.... Σου έπαιξε plug and play ή ζήτησε drivers;

edit: Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον έχεις gen1 και ήθελες gen2, αλλά και πάλι το παραπάνω σχόλιο ισχύει...

Έγινε επεξεργασία από gdp77
7 hours ago, GFFermari said:

IMG_20191122_224250.thumb.jpg.06b618735d5f058851a7f742f5b9524d.jpg

...γιατι το controller του Η200i ειναι απαράδεκτο.

Τι επαθες με τον controller τον αλλον?

3 hours ago, icy20 said:

Τι επαθες με τον controller τον αλλον?

Εχω 5 fans στον υπολογιστη, τα 4 ειναι πανω στον controller (με Υ spliter).

Το τριτο καναλι δε δουλευει, ειτε εχω ενα ειτε δυο fans πανω. Θεωρω γιατι τα πρωτα δυο fans (στα καναλια 1 και 2) υπερκαλυπτουν το ποσο μπορει να δωσει ο controller.

Ετσι τα fans κανουν οτι γουσταρουν, το ενα τρεχει 100% ενεξελεγκτα, τα αλλα δε ανεβοκατεβαζουν στροφες αναλογα με τις θερμοκρασιες κλπ.

Με απειρες προσπαθειες καταφερα κ τα εχω ταυτοχρονα σε χαμηλες στροφες αλλα σχεδον δουλευουν στατικα, ανεξαρτητα απο το load.

• Like 1
(edited)

Συνηθως οι controllers εχουν δικη τους παροχη

πριν 15 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

Σε νιώθω για την καρτούλα... Δεν παλεύεται το USB2 λέμε.... Σου έπαιξε plug and play ή ζήτησε drivers;

Ολες οι τριαρες θελουν drivers

Εγω προτιμω να τα καρφωνω σε εσωτερικο SATA

Έγινε επεξεργασία από slalom

μεγειά την μπαντάνα. Γκλίτσα, μπαντάνα και ξύλο στον λοστρόμο. Όπως οι πειρατές όταν συναντούν τον Αστερίξ θα είναι (εσύ ο Αστερίξ)

On 11/23/2019 at 1:04 AM, gdp77 said:

edit: Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον έχεις gen1 και ήθελες gen2, αλλά και πάλι το παραπάνω σχόλιο ισχύει...

Λοιπόν τώρα δοκίμασα το Docking σε μητρική με Χ470 chipset, στην Type-C θύρα που ειναι Gen2. Έβαλα επάνω 2 SSD Samsung 850 και 860 EVO στα 250GB. Στον υπολογιστή είχα ένα 960 Evo. Στις μεταφορές μεγάλων αρχείων το bandwidth κυμαίνονταν μεταξύ 450 και 550 MB/s το οποίο μοιραζόταν ανάμεσα στους 2 ssd όταν έκανα αντιγραφές ταυτόχρονα. Δοκίμασα και το Clone function το οποίο δεν θέλει υπολογιστή. Για ένα iso 222GB που είχε μέσα ο ένας δίσκος (αν έχει σχέση), πηρε 14 λεπτά περίπου για να ολοκληρώσει το cloning.

• Like 1
  • Wow 1

καλορίζικο, θα μας πεις και μια τιμούλα ή θα έρθουμε να καπνίζουμε και να φυσάμε τον καπνό μέσα στο κουτί;

• Like 1
  • Agree 2
πριν 33 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

καλορίζικο, θα μας πεις και μια τιμούλα ή θα έρθουμε να καπνίζουμε και να φυσάμε τον καπνό μέσα στο κουτί;

264. Μην το πεις πουθενά:p..

• Like 2